Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Alman ya ya geldigimden beri en cok istedigim seydi kaymak.Ama kismet degilmis bun hafta,bakalim belki öbür haftaya..Sen de türki ye den mi geldin benim gibi..yoksa burda mi dogdun???
benden sana tavsiyem derslerle direksiyon u bir arda yapman.inanki daha iyi oluyor.ben ehliyet yaparken her iki sinav icin 3 er hakkimiz vardi.bu simdi kalkmis istedigin kadar kaybet tekrar girebiliyormussun sinavlara....panik yapmaya gerek yok yani...
iki oglum var benim biri 10 biride 9 yasinda...
bu siteye vaktim oldugu zamanlarda giriyorum,,,bazen cok zevkli oluyor ama dedigin gibi berlin bölümü cok donuk...
evet ben büyüttüm:allah sanada hayirli evlat verir insallah...
Pratik yapma fikri gercekten iyi...Bu arada hangi sürücü kursunda yapiyorsun merak ettim...
sohbet bölümü icinde söylemeyi unutmusum bir program indirilmesi gerekiyo.eger beceremem diyorsan ben ce hic elleme ne olur ne olmaz..
Alistim ama sevmedim desem yeridir...ben neukölln de oturuyorum..calismaya gelince de totom yemiyo valla...evde oturmak gibisi yok...
sen nerde oturuyorsun???
Ben aktas da yaptim....DIreksiyon icin belli bir sinir yok senin becerine bagli.ben ilk fahrimda ilk defa soför koltuguyla tanistim.ben sanirim 25 fahr yaptim...mecburiler haric....benim alma sürem 4 ay sürdü...ama o senin aldigin fahr lara bagli ..
Kocanla pratik yapman sana en az 5 direksiyon kar ettirir bence.mecburiler birer defa ama süreler daha uzun.mesela uzun yol tam 4 saat sürdü.otobanla gece yi parca parca yaptigim icin sürelerini hatirlamiyorum...
teori sinavimi ilk seferde yaptim ama direksiyon da cok panik yapip ilk ini kaybettim.bögüre bögüre aglamistim.simdi komik geliyo bana ama o anki ruh hali cok berbatti tabii.tüv ün prüfer lari biraz kil oluyomus.umarim senin kurs dekradan dir..onlar biraz daha iyiler...