EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba berlinli yada almanyalı mı demeliydim arkadaşlar.ben sle hastasıyım sizden ricam almanyada bulunabilen bir ilaç ..adı timus ekstresi yada iğnesi diye gewçiyor timus iğneside timus ekstresi de diyebilirsiniz bana bu ilacın fiyatını ve nasıl temin edebileceğimi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler ...

Merhaba,
Mesajinizi yeni gordum, Tip fakultesinde arastirma gorevlisiyim yardimci olmaya calisirim ama hala yardima ihtiyaciniz var mi?
Gecmis Olsun...

merhaba sahmaran.bu arkadas (sinirboyu) yardimci olmaya calisirim demisti.belki görmemissindir diye düsündüm.belki irtibata gecebilirsiniz aranizda.cok cok gecmis olsun...:teselli:

şakkıdı selam kizlar tatili bitirip geldim bodrum yaniyor ve deniz super, istanbulda hava harikaydi ve her zaman ki gibi bayici bir nem vardi...
eminonunde galata koprusu altinda balik ekmek yapan yerlerde yillar sonra oturmakta kismet oldu yerimseniben uzun sure ozledigim denizi izledim ama yetmedi yetmiyor :1no2:
:a015: istanbula ucaga binerken soyle bi baktimda yerini hic bir sehir tutamaz istanbulumun... izmir lokmasinida yedim, tavla okey de oynadim sahilde dolastimda, bi vapura binmek kismet olmadi ama oda subata kalsin evlilik yildonumu icin esim 8gun istanbul ayarladi :sm_cool: gerci birlikte ayarladik, ne akraba ne arkadas sadece ikimiz dolasacagiz her gun sahilde kaydirigubbakcemile5

tatile cikanlar sizler neler yaptiniz ve cikmayanlar bu soguk havada berlinde niye kaldiniz ucaktan indim dondum sabah ayazinda :kızgın:

ARKADAŞLARIM merhaba,
babamların sahip olduğu terlik fabrikası ürünlerini Almanya ya satmak istiyoruz.Global Krizin etkilerini ortadan kaldıracak arayış ve çabalanmaya giriştim. önümüzdeki yıl gerçekten zor geçecek.
Bir Türk firması olarak kaliteli ürünlerimiz ile Berlin ve Almanyada olmak istiyoruz.Sizlerden isteğim,benim sayfamda, geçen sene ürettiğimiz bazı modellerimizi incelemeniz ve bu ürünlerimizin oralardaki şansını değerlendirmeniz.
ve Almanyada ki terlik sektörü hakkında yardımcı olacak fikirlerinizi almak.bu ve bunun gibi konular hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olacağım..hoşçakalın.

Merhaba,
Mesajinizi yeni gordum, Tip fakultesinde arastirma gorevlisiyim yardimci olmaya calisirim ama hala yardima ihtiyaciniz var mi?
Gecmis Olsun...

merhaba sinirboyuı ve tüm arkadaşlar:sm_cool: bende mesajınızı yeni okudum evet hala bu ilaca ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim adı timus ekstresi yada timus iğnesi olarak geçiyor bağışıklık sistemini onarıcı etkisi varmış şimdiden teşekkürler bana ozlemcegil@mynet adresinden ulaşabilirsiniz hoşçakalın iyi bayramlar

SLM,
arkadaslar bende berlinliyim.Burda uzun zamandir kayitliydim ama aktiv degildim. Yeniden kesfettim.
Bende sizlerle tanismak isterim.

Merhaba arkadaslar...
burada berlinlilere ayri bir bölümün olmasi cok güzel... Tesekkurler öncelikle site yöneticilerine...
Umarim güzel arkadasliklar kurabiliriz... Tempelhof'dan sevgiler...
Görüsmek üzere...

kizlar acil yardim lazim.
subat ayindan sonra ki tüneller ile ilgili fragebogen, soru kagitlari olan var mi???? yarin ehliyet sinava girecegim- eger olan var ise ne olur bana yardimci olsun.

Berlinliler nerdesiniz ya. -8 derece havada disari cikilmaz.en son 30-11-2008 de yazilmis buraya nerelerde kaldiniz.

Slm arkadaşlar...
Ben Almanya.da yaşamıyorum. Bu bölüme yazma sebebim çok acil yardımınıza ihtiyacımın olması.
Aşağıdaki epilepsi ilaçlarından herhangi birine ihtiyacım var ama hiç biri Türkiye.de satılmıyor. Sizlerden ricam en azından bu ilaçların Almanya fiyatlarını öğrenip bana bildirirebilirmisiniz? Sürekli kullanacağım ilaçlar olmasından dolayı önce fiyatlarını öğrenip ona göre getirtmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
1. Petnidan capsül 250 mg
2. Zarontin capsül 250 mg
3. Suxinatin capsül 250 mg

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende berlin neuköllnden katiliyorum, az degilmisiz ya, var iste baya berlinli, hamburglulara da slm burdan gecende ordaydim, pek hosuma gitmedi ama, nede olsa, cok türkler yasiyor orada da, hepinize sevgiler

X