EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

canim ben artik cikiyorum hic halim kalmadi.Hem cocuklarda acikmaya basladi.sen yine sana uygun zamani yaz ben uymaya calisirim..tanistigimiza memnun oldum...bu arada seni arkadasim olarak ekliyorum....

Bende cok memnun oldum a.s.
Bende ekledim, sonra burdan yada ozel mesajla tekar sohbet ederiz.

Diger berlin li arkadaslarida bir sonraki sohbet gunune bekleriz buraya yazariz yine yerimseniben bence bir sonrakine iki kisiden fazla oluruz a.s

:enbuyukkk:

Buralarda pek görünmedigine göre fahr lara basladin galiba....Nerelerdesin????:içelim:

Merhaba arkadaslar,
bende berlinde yasiyorum! anladigim kadariyla bu alan pek kalabalik degil. görüsmek dilegimle.

Buralarda pek görünmedigine göre fahr lara basladin galiba....Nerelerdesin????:içelim:

Keskeee:1no2:, yeni bir pc aldim egitim cd si calismadi 1 aydir calisamiyordum sinava (daha bir kez butun sorulari yapmistim) bu hafta nihayet pc deki sorun cozuldu de derslere baslayacagim senağlama
daha hicc fahr a cikamadim yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen nasilsin ??

selam arkadaslar
bende berlindeyim buralardan birilerini bulmak cok hos
bidahali sefere görüsürüz insallah

vahşice bir cinayete kurban giden,Münevver karabulut kardesimiz icin, 18 temmuz 2009'da saat 16'da Kölner Dom'un (Kölner Dom
Domkloster 4;50667 Köln) önünde toplaniyoruz. Herkesi bekliyoruz. Bütün akraba ve tanidiklariniza duyurun. ARTIK SESIMIZI AVRUPA'YA DUYURALIM. Bugün Münevver, yarin sizin kiziniz, kardesiniz, ablaniz olabilir. Herkesi duyarliliga davet ediyoruz!!!
Login | Facebook

Merhaba arkdşlar bende 2 aylığına humboldt universitesine eğitim için gelicem ve Sewanstrasse de yurtta kalıcam fakat nasıl bir yerdir,etrafında yakın market çarşı gibi yerler var mıdır,nasıl bir yerdir çok merak ediyorum.Bilgilendirirseniz çok sevinirim .Şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadasler bende berlin`liyim Steglitz den.
@ zeyno89 : merak etme, burda türkten cok ne var :KK66: yolda herhangi bir Türk görürsen, sorularini sor hic cekinme, yardimci olurlar. Simdiden hosgeldin.

teşekkürler cnm,bnde duymştm çok türk olduğunu bakalm gelip görücez ya çok heyecanlıyım ztn:)
gördüğüm insanlara sorucm mutlaka tşk ederm tatlım:)

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var bu cmt Berline gelicem.Fakat Türk hatlarıyla yurtdışından Türkiyeyi aramak çok pahalı,sizce ne yapmalıyım Almanyadan faturasız hat alsam nasıl olur,başka ucuz konuşma yolu var mıdır?Bide kontörlü hat istiorm faturasız o nasıl olur sizce bana yardım edin ltfnnnn

merhaba ben 6 aydir burdayim Eischtätt tarafinda oturuyorum evliyim master yapmak icin uni ye kaydoldum ancak daha yeni almanca ogreniyorum.

Son düzenleme:
Merhaba ben de Berlin yakinlarindayim...Ben de Master`a gelmistim buraya ....2 sene önce bitti, almanca ögretmeniyim, suan da calismiyorum ,evliyim ,bebisimin 2 yasinda olmasini bekliyorum calismak icin, henüz 1 yasina girecek...

arkadaşlar merhaba... Berlin konusunda sizlerden yardım rica ediyorum...

temmuz başında bir fuar için Berline geleceğim...

Fuar Tempelhof hava alanı yakınında... kalacağım otel de Mitte'de...
çok uzak gibi görünmüyor haritadan... ama tabii nasıl ulaşım sağlayacağım bilmiyorum...
taksi ücretleri nasıl Berlinde? ya da metro mu kullanmalıyım; bana kısaca bilgi vereniniz olur mu?

bir de bir arkadaşım da yine Mitte de başka bir otelde kalacak... Museumsinsel tam ortamızda kalıyor... Mitte çok büyük bir semt mi ?

bu arada Almanca bilmiyorum ; yabancı dilim İngilizce... sorun yaşar mıyım?
bir de hava nasıl olur 7-10 temmuz civarı ; yani nasıl kıyafetler getirmeliyim?

bir de nereleri gezmeliyim ?

çok sordum ama biliyorum ki KKlı hatunlar sever yardım etmeyi olumunekankayizsmile

X