EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

yaa cok etkinsiz berlin bölümü kiskanmiyorum desem yalan olur aktif sehirleri:1no2:

Al benden de o kadar diger bolumlerde sohbet super.
Bir hafta sonra belli gun belli saat mi belirlesek hepimiz ayni anda aktif olsak a.syerimseniben

merhaba arkadaslar bende berlin neuköllnden katiliyorum, az degilmisiz ya, var iste baya berlinli, hamburglulara da slm burdan gecende ordaydim, pek hosuma gitmedi ama, nede olsa, cok türkler yasiyor orada da, hepinize sevgiler

vayy komsum gelmis bende neukölln denim.

Al benden de o kadar diger bolumlerde sohbet super.
Bir hafta sonra belli gun belli saat mi belirlesek hepimiz ayni anda aktif olsak a.syerimseniben

Valla canim dediklerine siddetle katiliyorum.Baska topiklerde millet cakir cakir muhabbet ediyo bizde tik yok.Bence de belli saatler ayarlayalim her zaman uymayabilir ama en azindan tahmini saatlrerimiz olur.Aylardir bu topike bakip bakip cikiyorum ruh gibiyiz yani...

O zaman istersen 1subat diyelim ilk tarihe zaman farkimiz olmadigina gore saat 12-14 arasi burda olalim ne dersin. Pc yi acik birakim o saatlerde 20dk.da bir gelir aktif misin diye bakarim hihoyyyt

O zaman istersen 1subat diyelim ilk tarihe zaman farkimiz olmadigina gore saat 12-14 arasi burda olalim ne dersin. Pc yi acik birakim o saatlerde 20dk.da bir gelir aktif misin diye bakarim hihoyyyt

Tamam o zaman anlastik.O saatlerde ben de bakarim....Görüsürüz...

bende simdi buralardayim dayanabildigim kadar.grip olmusum.kafam kalkmiyo yerinden...

a.s. gecmis olsun soguk alginligi mi?
bu arada sabahtan beri ara ara yagan kari izliyorum delikafadulden bayilirim kar yagmasini izlemeye :dance: gerci baya soguk ama...

bu arada senle benden baska gelen yok sanirim :çok üzgünüm: berlin li kadinlar uykuda mi acaba kafamçokkarıştı

cok sagol canim.evet soguk alginligi.gercekten de senden ve benden baska kimse yok buralarda...

bu arada sende benim gibi diettesin bakiyorum :))) bitmek tukenmek bilmeyen dietlerimiz gerci benim cetvelim yanlis o eski cetvel 78 im su an ( senin nasil geciyor dietin?

evet ya hic diyet ten cikmiyoruz ama kilo da veremiyoruz.bende su an 65 im.bu hafta sapittim gene.

Bu gune kadar baslayip yarida biraktigim sagliksiz dietler yuzunden vermek yerine bol bol kilo aldim senağlamaklava: bu sefer birakmaya niyetim yok :hooray:

Nasil geciyor pazar gunun hastalik disinda :uhm:

Aslinda pazar günlerinden nefret ederim.Birde hastalik eklendi tam oldu yani...genelde pazar günlerinin uyusuklugunu atmak icin ailecek bir yerlere cikar dolasiriz ama bu karda nere gidilir ki..bu haftaki program tempelhof a buz pateni yapmaya daha dogrusu düsüp rezil olmaya gidecektik ama hastayim maaesef....senin nasil geciyo pazarin...??

Ben cocuklugumdan beri pazarlari severim, aile fertlerinin hepsinin bir arada oldugu tek gundu bizde pazarlari ve pazar kahvaltilari yerimseniben

Simdi de esim evde oldukca pazarlari birlikte guzel bir kahvalti yapiyoruz, bu gun miskinlikle gune basladik 10dan 11 e kadar yataktan tv izleyerek yatak keyfi yaptik sonrada kahvalti yaptik a.s

Aslinda kar yagarken kaymaya gitseniz daha iyi olur :dance: bende coktandir istiyorum ama hic firsat olmadi bi de popo ustu dusme korkusu var (30 yasinda) cocuklar yanimda mis gibi kayarken dusup rezil olmiyim :roflol::roflol::roflol:

Benim Alman ya ya geldigimden beri en cok istedigim seydi kaymak.Ama kismet degilmis bun hafta,bakalim belki öbür haftaya..Sen de türki ye den mi geldin benim gibi..yoksa burda mi dogdun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…