EYALET 3 ///Berlin Paylasim Alani(Tanisma)

Benim Alman ya ya geldigimden beri en cok istedigim seydi kaymak.Ama kismet degilmis bun hafta,bakalim belki öbür haftaya..Sen de türki ye den mi geldin benim gibi..yoksa burda mi dogdun???

Bende cok istemistim kaymayi ama Türkiye`deyken calismaktan firsat olmazdi burda da esimin bos zamanlari ile denk getirmek gerek onun bos zamanini ayarlasak bu seferde ya hasta ya yorgun yada regl olmus oluyorum :roflol: bi denk gelemedik bizde yanii :roflol::roflol:

Evet bende 4,5yil kadar once geldim.
Keske geldigimde kursa gitseydim hemenklava: cok erteledim 2yil kadar once 4-5 ay kadar gittim dil kursuna, su anda turkce ehliyet yapiyorum ehliyetten sonra tekrar dil kursuna baslayacagim.
Cocukta yokken ehliyet ve kurs isini halletmem gerek sonra daha zor olacak.
Bu arada istanbuldan geldim, sen? ve ne kadardir burdasin?

bende sana pek uzak olmayan bir yerden bursa dan 10 yil önce geldim..cocuklarim büyüyene kadar bende almanca kursuna gidemedim....cocuklar okula baslayinca bende senin gibi ilk ehliyetimi yaptim ehliyet alali 1 yil oldu:::bu arada alman ca kursunada gitiim ve hala da gidiyorum...canim istedigi zamanlarda tabiii.ehliyetin de de simdiden basarilar dilerim sana....

Ya zaten bir ikimiz variz eger sohbete girebiliyorsan ordan konusalim..böyle uzun sürüyo biraz.....

a.s. tesekkurler umarim kisa surede biter bu ehliyet isi gergi turkce teori isi baya uzun surdu ogrenciler duzenli gelmiyor dersler iptal ediliyordu gerci simdi iyi... daha direksiyona cikmadim hic fisfisfis su teori isi ve teori sinavida bir bitsede direksiyona ciksam a.s

Ehliyetimi alinca araba ile dil kursuna rahat rahat giderim sengözlerimebaksanab:dance:

Bu siteye surekli geliyor musun? berlin bolumu malesef asla aktif olmuyor.

Cocuklar diyorsun bu arada kac cocuk var?

benden sana tavsiyem derslerle direksiyon u bir arda yapman.inanki daha iyi oluyor.ben ehliyet yaparken her iki sinav icin 3 er hakkimiz vardi.bu simdi kalkmis istedigin kadar kaybet tekrar girebiliyormussun sinavlara....panik yapmaya gerek yok yani...
iki oglum var benim biri 10 biride 9 yasinda...
bu siteye vaktim oldugu zamanlarda giriyorum,,,bazen cok zevkli oluyor ama dedigin gibi berlin bölümü cok donuk...

yukarda hani oft,cikis filan yazan yerde sohbet var oaraya girmen gerekiyo.

Allah bagislasin sen cocuklari buyutmussun bilea.s biz daha yeni yeni cocuk dusunmeye basladik gerci yas ilerliyor ama :roflol:

Evet istedigin kadar sinava girebiliyorsun su anda ama yinede 3-5 kez girmek istemem. Calisma cd sinde sorun var 1 aydir cd ye calisamiyorum bakalim cd nin uretici firmasi ile irtibata gectik bakalim ne olacak hic olmadi sevmesemde calisma kagitlarindan almam gerekecek sorularin cogu mantik sorusu aslinda, hepsini bir kez yaptim 1900kusur soru bi kismi halen aklimda ama 3-4 kez bastan sona gecmeden sinava girmek istemem. Direksiyona haftada 2-3 kez arka arkaya cikmak cabuk bitirmek istiyorum hatta saati 12-15euro olan trafige kapali alanlarda da esimle ara sira cikip pratik yapicaz :dance:

Malesef sohbet bolumu bende calismadai add ons acikmis izin vermiyor kapamaya calistim kapatmadi klava:

evet ben büyüttüm:allah sanada hayirli evlat verir insallah...
Pratik yapma fikri gercekten iyi...Bu arada hangi sürücü kursunda yapiyorsun merak ettim...
sohbet bölümü icinde söylemeyi unutmusum bir program indirilmesi gerekiyo.eger beceremem diyorsan ben ce hic elleme ne olur ne olmaz..

Alistim ama sevmedim desem yeridir...ben neukölln de oturuyorum..calismaya gelince de totom yemiyo valla...evde oturmak gibisi yok...
sen nerde oturuyorsun???

Evet program gerekiyormus tekrar baktim bi ara yuklerim.

Nogat diye bir yerde yapiyorum simdilik gayet iyi sen nerde yapmistin? ne kadar surede ehliyetini aldin, yaklasik kac kez direksiyona cikariyorlar acaba sormadim ama herhalde 10-15 kez cikarirlar???

Alistim ama sevmedim desem yeridir...ben neukölln de oturuyorum..calismaya gelince de totom yemiyo valla...evde oturmak gibisi yok...
sen nerde oturuyorsun???

Sana yakinim aslinda bende britz deyim süprizzzzz

Bende Turkiye`de 9yila yakin cok yogun olarak calistim burda da miskinlik yapiyorum :dilcikar: dil sorunuda var tabii ama acikcasi su siralar calismakta istemiyorum.

Bende alistim ve sevemedim istanbuldan gelince burda sevecek begenecek bir seyler bulamiyorsun haliyle :çok üzgünüm: sikici bir hayat her sey agir bir tempoda, zaten geldikten 1,5 yil sonra hem monotonluktan hemde sikintidan 28kilo alarak rekor kirdim klava:klava: simdide o kilolari vermeye calisiyorum

Ben aktas da yaptim....DIreksiyon icin belli bir sinir yok senin becerine bagli.ben ilk fahrimda ilk defa soför koltuguyla tanistim.ben sanirim 25 fahr yaptim...mecburiler haric....benim alma sürem 4 ay sürdü...ama o senin aldigin fahr lara bagli ..

Aaa o kadar uzun suruyor mu?? bende henuz hic araba kullanmadim ama direksiyona ciktigim zaman ara arada esimle cikacagim ise yarar gibi geliyor a.s

Sinavin nasil gecti ilk seferinde kazandin mi? kursta bi kac kisiye sordum bi cogu2.-3. kezdir sinava giriyormus :uhm:CADIARZU direksiyon sinvainada 2.-3. kez cikan sayisi cok fazla.... gerci egitmenlerden simdilik memnunum.

Kocanla pratik yapman sana en az 5 direksiyon kar ettirir bence.mecburiler birer defa ama süreler daha uzun.mesela uzun yol tam 4 saat sürdü.otobanla gece yi parca parca yaptigim icin sürelerini hatirlamiyorum...
teori sinavimi ilk seferde yaptim ama direksiyon da cok panik yapip ilk ini kaybettim.bögüre bögüre aglamistim.simdi komik geliyo bana ama o anki ruh hali cok berbatti tabii.tüv ün prüfer lari biraz kil oluyomus.umarim senin kurs dekradan dir..onlar biraz daha iyiler...

canim ben artik cikiyorum hic halim kalmadi.Hem cocuklarda acikmaya basladi.sen yine sana uygun zamani yaz ben uymaya calisirim..tanistigimiza memnun oldum...bu arada seni arkadasim olarak ekliyorum....

Waaav baya uzunmus 4 saat araba kullanirsam hocayi gozum gormez kaptirir giderim zaten :roflol::roflol: gece bene de sorun olacak sanirim lens takacagim ama tedirginim biraz fisfisfis

Evet yaa direksiyon sinavinda ilkinde gecen sayisi baya az aslinda, aktastan bizim kursa bi suru ogrenci geldi sen gittiginda nasildi bilmiyorum ama su siralar pek memnun degiller sanirim :uhm: baska bir kursa gitmedigimden mukayesede edemiyorum belkide daha iyidir ama...

Evet devka yi tercih etmemizi istedi kurs bende orayai yazdirdim, polise kayit yaptirdik 3hafta kadar once 8haftaya kadar kagitlariniz gelir dediler bekliyorum :sm_cool:

Ehliyetimi alinca cok rahatlayacagim sanirim, yengem ve ablam cok iyi soforler araba ozgurluk diyor ikiside:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…