Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba arkadaşlar.. bende 17 aylık evliyim. yaklaşık 10 aydır felanda korunmuyoruz ancak cocugumuz olmuyo. Bizde sorun eşimin değerlerinin biraz düşük olması o yüzden yarın bende aşılama yaptırıyorum. doktorumuz başka türlü olacagı yok dedi. Şans dileyin..

Bol şans

Sizde sıkıntı neydi canım bide aşilamaydi dimi
eşim varikosel ameliyatı oldu canım 2 yıl önce.değerleri iidii.bi kez hamile kaldım boş gebelik oldu.kürtajdan sonra 5 ay denedik olmayınca aşılama yaptıralım dedik.aşılama öncesi tahlil verdi sayı 7 milyona düşmüş.ürologla görüştük ameliyatta kılcal damar zedelenmiş olabilir yoksa birden bukadar düşmezdi sayı dedi varikosel bukadar düşüşe neden olmaz dedi.oyüzden aşılama yaptıralım en azından bikez dedik.şimdi tüp bebek tedavisine başlanacak nasipse.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. son adet tarihini verebilirsen seni aralık listemize eklemek isterim. ilk aşılaman olacak değil mi? http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

çok ilginç canım ya bana yerleşme kanaması gibi geldi. dur bakalım belli olur zaten. Hayırlısı olsun canım ama inşallah yerleşme kanamasıdır.
Aynen yarın belli olur ak koyun kara koyun, çatlatma iğnesinin 14. Günü regl olunuyomuş tutmadıysa, bugün okudum onuda, belkide yarın kırmızılar gelecek

Bizde de sperm sayisi az bir aşilama yaptık tuo bebeğe geçtik bu iğne de 4.gunum bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…