Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar aşılama günüm belli oldu cumartesi yapılacak inşallah geçenlerde yazmıştım ağrılarım yok diye kontrole gittim iki gün önce 12mm kalmışlardı doz yukseltip bugun gittik 15mm di yine doz yukselttik ve yarın gece 23:00 çatlatma iğnesini yapın dedi umarım o saate kadar 18mm olur birde size sormak istediğim doktorum aşılamadan sonra progesteron tarzı birşey vermeyeceğini söyledi gördüğüm duyduğum herkez kullanıyor ne yapsamki? varmı kullanmayan aranızda?

slm arkadaşlar aşılama günüm belli oldu cumartesi yapılacak inşallah geçenlerde yazmıştım ağrılarım yok diye kontrole gittim iki gün önce 12mm kalmışlardı doz yukseltip bugun gittik 15mm di yine doz yukselttik ve yarın gece 23:00 çatlatma iğnesini yapın dedi umarım o saate kadar 18mm olur birde size sormak istediğim doktorum aşılamadan sonra progesteron tarzı birşey vermeyeceğini söyledi gördüğüm duyduğum herkez kullanıyor ne yapsamki? varmı kullanmayan aranızda?
canım şimdiden hayırlı olsun.dr um banada verdi ama bazı doktorlar gerek görmüyor.yani çok gerekli değil sanırım.

bizimde öyle canım.dr um bikere yaparım başka yapmam dedi.eşimde biraz sıkıntı var çünkü.en azından hemen tüp bebeğe geçmemiş oluruz dedi dr.bikez denedik sonucu yarın belli olacak hayırlısı hakkımızda.
Bizde de sıkıntı eşimde sperm sayisi az inşallah tüp bebek tutar da bu günleri gülerek anariz inşallah senin bebeğin sana tutunmustur

Kızlar bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür....Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu, tamamına erdirsin inşalla
Canim ya kendi derdime dustum ben seni sormayi unuttum.cok sukur canim cok sevindim.Rabbim tamamina erdirecegi mutluluklar yasatsin insallah.kac haftalik ultrasona gore?birde asilamanin uzerinden kac gun gecti canim?

Canim ya kendi derdime dustum ben seni sormayi unuttum.cok sukur canim cok sevindim.Rabbim tamamina erdirecegi mutluluklar yasatsin insallah.kac haftalik ultrasona gore?birde asilamanin uzerinden kac gun gecti canim?
aşılamam 20 ekimdi canım.Dr Sat'a göre 2 gün geri dedi galiba ama önemli değil yumurta geç olgunlaşmış olabilir dedi.Gerçekten bu ay yumurtam geç olgunlaştı hatta gonal -Fi 150 doza çıkarmıştı dr ve normalde 14. gün yumurtlarım aşılamam 15. gün olmuştu.7+2yim bugün bebek 7+0 görünüyo heralde SAT 6 ekim neyse önemli değil şükür bebişin boyu 1,02 cm olmuş.2 hafta sonra kalp atışları devam ederse(inşalla eder) risk büyük ölçüde atlatmış olucaz dedi dr.

aşılamam 20 ekimdi canım.Dr Sat'a göre 2 gün geri dedi galiba ama önemli değil yumurta geç olgunlaşmış olabilir dedi.Gerçekten bu ay yumurtam geç olgunlaştı hatta gonal -Fi 150 doza çıkarmıştı dr ve normalde 14. gün yumurtlarım aşılamam 15. gün olmuştu.7+2yim bugün bebek 7+0 görünüyo heralde SAT 6 ekim neyse önemli değil şükür bebişin boyu 1,02 cm olmuş.2 hafta sonra kalp atışları devam ederse(inşalla eder) risk büyük ölçüde atlatmış olucaz dedi dr.
ayy cnm valla cok sevindim allahim saglikla kucagina almak nasip etsin ins darisi basima :)

Anladim canim bende dr a diyecem hem keseti hem bebegi gorebilecegimiz hafta cagirin beni diyecem hamile kalirsam tabi iki kere stres olmak istemiyorum cunku oyuzden sordum.insallah hersey yolunda gidecek canim merak etme.:)

merhabalar kızlar dün kan vermeye gidecekken adet oldum ümit edip böyle hayal kırıklığına uğramak çok kötü rabbimiz inşallah en kısa zamanda evlat hasretimizi sonlandırır tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum rapor için 2 kez daha aşılama yaptırmam gerekiyor o kadar hormon ilaçlarını boş yere kullanmak istemiyorum maddi olarak biraz toparlanıp tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz nasipse sorunumuz morfoloji olduğu için IMSI metodunu kullanan tüp bebek merkezleriniz araştıracağız zaten morfoloji sıkıntısı olupta aşılama ile hamile kalan kimseye rastlamadım forumda sizlerden ricam lütfen dualarımızı bizbirimizden esirgemeyelim...

kuzum Rabb'im daha zamanı var demiş demekki. ara vermek belki iyi gelir kendiliğinden kalırsın be canım. dualarım hepimizle :KK66:

kızlar bugün 13. günüm hiç belirtim yok sadece bu sabah çok şiddetli bi baş ağrısı ile uyandım 2 saat kaar sürdü ve geçti. Birde regl döneminde olan göğüs ağrım aşılamadan beri hiç geçmedi. onu da içtiğim ilaçlara bağladım. Onun dışında kasıkta batma vs hiç birşey yaşamıyorum :KK43: Bende cumartesi gününe kadar bekleyeceğim 16. gün olacak bakalım inşallah o zamana kadar regl olmam . Baş ağrısı gebelik belirtisi değil sanırım ama garip geldi bana bu sabah yaşadıklarım. bu konuda fikri olan var mı? baş ağrısı bişelerin habercisi olabilir mi.

canım hiç kendini dinleme, sadece test gününe odaklan çunku bu belirtiler ilaçların ve bu işe odaklanan bilinçaltımızın oyunları. yarın yaptır bakalım testini ben senden ümitliyim :)

Bugun aşılamam oldu sonucu aralıkta öğreneceğiz inşallah

tatlım son adet tarihini verebilir misin seni aralık listemize akleyelim kısmetse artık oradan devam edeceğiz çunku sana linkini de atayım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/ bekleriz. anketimize de cevaplamayı unutma. adet gününü yaz hemen ekleyeceğim.

biraz once aldim cnm 241.1 yukselmis yani cok sukur haftaya cagrdi doktor bakalim ins hersey yolunda gider saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza :)

ohhh elhamdülillah :)

canımmm doktorun en iyi şekilde degerlendirip sana saat ve gun tayin etmiştir, dr una güven daha şimdiden kuruntu etme. hemen aşılama tarihini güncelliyorum listede :) aralık listesine de ekliyorum seni artık sonuç aralıkta gelecek çünkü :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

Kızlar bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür....Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu, tamamına erdirsin inşallah...

çok sevindim tatlım :) crş gunu yazacaktım sana aklımdaydın sonra karıştı gitti. boy atmaya bile başlamış demekki fındık :) öpüyorum ikinizi de :) aralık topiğinde devam edicez sohbete bekleriz :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

kizlarr reglm basladi cok sancili oluyor agrisini gecirmk icin napabilirimm :KK43: :KK43:

canım sıcak bi duş bi de bol bol ayakta kalmak yaryor bana çunku benim söküldükçe ağrım azalıyor. napalım canım aralık listesine alalım mı seni ne düşünüyordun önumuzdeki ay?

kızlar kan verdim eve geldim.sonucu netten öğrenirim diyordum ama sonuç öğrenme sayfası açılmıyor hastanenin sanırım öğleden sonra gidip öğrenmem gerekecek :KK43: offff

kızlar malesef sonucum ne gatif.2.30 çıkmış sonuç.adet olunca ikinci gün tup bebek tedavisini başlıyoruz nasipse :KK43:

canımm hiç üzme kendini hiç tamam mı? aralık listesine ekleyelim seni adet olunca söyle sat yazalım olur mu?

kuzum Rabb'im daha zamanı var demiş demekki. ara vermek belki iyi gelir kendiliğinden kalırsın be canım. dualarım hepimizle :KK66:

canım hiç kendini dinleme, sadece test gününe odaklan çunku bu belirtiler ilaçların ve bu işe odaklanan bilinçaltımızın oyunları. yarın yaptır bakalım testini ben senden ümitliyim :)

tatlım son adet tarihini verebilir misin seni aralık listemize akleyelim kısmetse artık oradan devam edeceğiz çunku sana linkini de atayım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/ bekleriz. anketimize de cevaplamayı unutma. adet gününü yaz hemen ekleyeceğim.

ohhh elhamdülillah :)

canımmm doktorun en iyi şekilde degerlendirip sana saat ve gun tayin etmiştir, dr una güven daha şimdiden kuruntu etme. hemen aşılama tarihini güncelliyorum listede :) aralık listesine de ekliyorum seni artık sonuç aralıkta gelecek çünkü :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

çok sevindim tatlım :) crş gunu yazacaktım sana aklımdaydın sonra karıştı gitti. boy atmaya bile başlamış demekki fındık :) öpüyorum ikinizi de :) aralık topiğinde devam edicez sohbete bekleriz :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

canım sıcak bi duş bi de bol bol ayakta kalmak yaryor bana çunku benim söküldükçe ağrım azalıyor. napalım canım aralık listesine alalım mı seni ne düşünüyordun önumuzdeki ay?

canımm hiç üzme kendini hiç tamam mı? aralık listesine ekleyelim seni adet olunca söyle sat yazalım olur mu?
sağol canım haber veririm.

X