Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hareketli % 50 az mi canim ?

Hareketli onemli tabi ama sayi cok mu dusuk yani bin galiba milyon degil oylemi kafam karisti ya
Evet Milyon değil ne yazıkki. Ama şöylede bşey var biz bu sperm testlerini mersinde bi labaratuarda yaptırıyoruz. hastanede 20 milyon üzeinden yapılıyo ve sonuç 15 milyon çıkıyo ancak hastane de cihaz sayıyo spermi.. Ama özel Labarotuarlarda gözle sayılıyo ve 39 milyon üzerinden yapılıyo. Daha gerçekçi ve daha güvenli oluyor. Çok karışık anlattım =))

:) ozel labda 41 milyon toplm hareletli %30 ozel hast 120 milyon toplam hareketli yine %30 ..ilk asilama banyo sorasi hareltli %80 cikmis.. ama 2. De durum neydi bilgim yok ..hayirlisi bize lazim olan 1 tane zaten :)

Canım çok üzüldüm ya ama hayırlısı olsun. Senin canın sağolsun. Vakti saati değilmiş ne diyelim. En hayırlı zamanda tez vakitte bebeğine inşallah kavuşacaksın canım...
canım benm çok teşekkürler, rabbim kimseye bu hayal kırıklıklarını yaşatmasın...dünü çok kötü geçirdim ama çok şükür bugün iyiyim, senin güzel haberlerini almak nasip olsun artık:)öpüyorum, anneciğine çok selamlar

Merhaba kızlar nbr nasılsınız yazdiklarini okuyorum sizi gizlice takip ediyorum... asilama yaptiran arkadaslar var insallah guzel sonuckar alırlar bu arada asila yaptiran arkadaşlar 2 3 gun daha evde eslerinizle çalışmalara devam edin doktor hastanede yapti oldu bitti diye düşünmeyin. .. bir de size küstum bi haseki vardi kayboldu ne yapiyor diye bi arayip sormak yok

Benim regli geldi, negatif

yapma be canım ya tuhh hayırlısı olsun vakti gelmemiş demekki. önümüzdeki ay devam mı?

tatlım sayılarla alakalı hiç fikrim yok ama bilen arkadaşlar bir şeyler yazarlar mutlaka.

napıosun kıs? bebiş napıo? ne zaman gidiosun kalp atışlarını duymaya? :)

Kizlar hep aklimdasiniz her duamda varsiniz bebis ne yapiyo bilmiyorum ama ben mide bulantisi ile mucadele veriyorum bir sonraki kontrol 8 aralik inşallah kalp atışlarıni görürüz

inşallah canım. Allah kolaylık versin. mide bulantısını azıcık duyunca hamile miyiz diye sevinenlerimiz var haline şükür.

Happy Meal ciğim, şubata kadar dinlenicem, sonrasında tüp:)

Happy Meal ciğim, şubata kadar dinlenicem, sonrasında tüp:)[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…