canım ya ah şu kayınvalideler, onlar kızları gibi göremiyor biz de annemiz gibi göremiyoruz. bu dünyanın her yerinde böyle, bunun için üzme hiç kendini. ne güzel bak siz kesenizi cebinizi düşünmüşsünüz gurur duyacağı yerde. benim de mesela su an oturdugumuz evi eşim internetten buldu, anneme çok yakın tuttuk. ki daha tutmadan eşim arayıp ailesinden onay istedi. kayınvalidemin lafı 'mubarek olsun sık görüşüodunuz artık daha sık görüşürsünüz' olmuş düşün. ah oğlum iyi olmuş bak yarın öburgun bebek olur kızın annesine yakın olması iyidir filan yok. sallamamak lazım bu kaynanaları o kadar. bende dun aradım benimkini. öğretmen, öğretmenler gününü kutladım filan yarın görüşelim dedim. eşim akşamları 11de geliyorya benim tamam gel yarın 2de bende ol dedi. akşam yemeğe kalırsın oğlumda çıkışta buraya gelir dedi. ama ben 2 de gece 12ye anneme bile gitsem sıkılırım. bugun öğlen arıcam. anne dicem evde sıkıldım çok gel bi yerde bulusalım gezelim azıcık dicem
demişsinya eşim aramaz ben ararım ben de aynen öyleyim. ama ne yapsan yaranamazsın. sen aramasan olay olur ama oğlu aramasa olmaz çünkü o onun oğlu, mesgul olabilir, canı istemeyebilir. falan filan :) sıkma canını takma kafana, sen tadevine odaklan.
canım şimdi açıyorum aralık topiğimizi oraya yazacağım seni linki de birazdan aşağıda paylaşacağım bekleriz yeni topiğe :)canım eşinde ameliyatla sperm bulunanlar bile hamile kaldı Rabb ol desin yeter
Allah kabul etsin canım. hayırlı olsun şimdiden tedavin. birazdan aralık topiği açıyorum seni oraya ekleriz, bekleriz :)
canım sen iğneye geç başilamışsın normalde 2. gunde başlatıyorlar bu yuzden geç gelişebilir. benim mesela 18. gun aşılamam yapılabildi. 22. gun yapılan var :) o boyda kalırsa aşılaman iptal edilir ama dilerim kalmaz.
tatlım ilacın dozunu artırması normal birden yuksek dozda başlarsa ohss olabilirsin Allah korusun, o yuzden düşükle başlayıp vucudunu tanıyacak. deneme yanılmayla olacak. hiç endişelenme 22. gun buyuyen bile oldu 24.gun aşılaması yapılan. telaş etme, dr una güven
bitanem ya ne guzel yazmışsın burdaki herkese ışık olmuş :) hadi inşallah guzel sonuçlarını bekliyoruz