• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim.bizde buay ilk defa asilama denedik esimin degerleri dusuktu oyuzden pek umudum yok benimde 10.gunum.persembe test yaptirmami istedi dr um.eger negatif olursa bizde drek tup bebek tedavisine basliycaz.dilerim olumlu sonuc alirsin
Kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.[/QUOTE]
Insallah canimmmm.sagol.

Insallah canim karnim hafiften agriyo bi agrimiyo bi agriyo bende anlamadim hem adet olacak gibiyim hem degilim.aslinda adeti bekleyip yaptirsak iidi aa hem dr butarihte yaprirmami istedi hemde pihtilasma sorunum var erken ogrenirsem tedbir ixin daha ii olacak hemen kan sulandirici igneye baslayacak.
Ay benim de bir ağrıyor bir ağrımıyor anlamadım stres mi yapıyorum anlayamadım

kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Ben burda ailemin yanında konyada aşılamamı oldum. Çünkü burası maddi yönden daha avantajlıydı bizim için. Kayınvalidemler başka bir şehirde önce onay verdi. Ama sonra ben aradığımda böyle soğuk konuştu. Biz de bir daha aramadık. Bugün 5. günüm iananbiliyormusunuz bir kere bile arayıp sormadı. Çok zoruma gidiyor bu kadar kötü ben onlara ne yaptım. Arkasından anne anne diye pervaneyim, eşim aramz ben ararım. Tedavimi geçen aylarda iptal ettim üzülmesinler diye 1 ay orda da kaldım. Ameliyat oldu gittim. Bilemiyorum moralimi bozdular. Ne yapmalıyım sizce
Aman canim bizum derdimiz bizr yeter bide bunlara takilip uzme kendini.benim kayinavlidemin haberi vile yok hic biseyden esim iki yil once varikosel ameliyati oldu onu bile soylemedik.asilama yaptirdimiz sadece annem ve ablamin haberi var.aslunda mumjunse kimse bilmedin daha iii

Aman canim bizum derdimiz bizr yeter bide bunlara takilip uzme kendini.benim kayinavlidemin haberi vile yok hic biseyden esim iki yil once varikosel ameliyati oldu onu bile soylemedik.asilama yaptirdimiz sadece annem ve ablamin haberi var.aslunda mumjunse kimse bilmedin daha iii
aynen bizde eşimin vrikoselini söylemedik, aşılamadan yine kayınvalidemlerin haberi yok, bi annem bi kardeşlerim...salla gitsin canımcım...sen kocanla iyi ol!

en iyisini yapmışsınız canım keşke ben de öyle yapsaydım. İnan çok haklısın bizim derdimiz bize yetiyor bir de milletin kaprisiyle uğraşıyoruz. İnşallah gerek kalmaz ama bir dahaki sefere söylemiycem. Çok teşekkür ederim canım cevap için. İnşallah hayırlı sonuçları alırız da bu emeklerimiz boşuna gitmez. Annem ben le beraber sizlere de dua ediyor kızlar:)

en iyisini yapmışsınız canım keşke ben de öyle yapsaydım. İnan çok haklısın bizim derdimiz bize yetiyor bir de milletin kaprisiyle uğraşıyoruz. İnşallah gerek kalmaz ama bir dahaki sefere söylemiycem. Çok teşekkür ederim canım cevap için. İnşallah hayırlı sonuçları alırız da bu emeklerimiz boşuna gitmez. Annem ben le beraber sizlere de dua ediyor kızlar:)
ayy sağolsun, ellerinden öp anneciğinin, bende bir özledimki annemi sorma gitsin:( şu dnemde onun yanında olmak sana çok iyi gelmiştir. bir de bu erkek anaları bu konuda hassas hiç gerek yok cidden onların diline düşmeye...en modernine göre bile şu yaşadıklarımız oğlunu yıpratıyor modunda:)

aynen bizde eşimin vrikoselini söylemedik, aşılamadan yine kayınvalidemlerin haberi yok, bi annem bi kardeşlerim...salla gitsin canımcım...sen kocanla iyi ol!
En iyisini yapmışsın. Canım ben biraz da mecbur kaldım. İnsan yine de işte üzülüyor canım ne bileyim hadi beni geç evladını düşünür de sorar. Allaha havele ettim. neyse canım sizi de sıkmayım. Güzel günler gelecek güneşli günler :)

ayy sağolsun, ellerinden öp anneciğinin, bende bir özledimki annemi sorma gitsin:KK43: şu dnemde onun yanında olmak sana çok iyi gelmiştir. bir de bu erkek anaları bu konuda hassas hiç gerek yok cidden onların diline düşmeye...en modernine göre bile şu yaşadıklarımız oğlunu yıpratıyor modunda:)
tabiki öperim canım. Çok haklısın bu onlarında başına gelebilirdi. nerden anlayack hiç insanın kendi annesi gibi olur mu. Annemle olmak çok iyi geldi canım. Sende inşallah hamile olarak annene kavuşursun.

En iyisini yapmışsın. Canım ben biraz da mecbur kaldım. İnsan yine de işte üzülüyor canım ne bileyim hadi beni geç evladını düşünür de sorar. Allaha havele ettim. neyse canım sizi de sıkmayım. Güzel günler gelecek güneşli günler :)
konduramıyor işte onlar, oğullarının normal yoldan bebek sahibi olamamaları bir tuhaf geliyo kadınlara, anlamadım:) boşver, dediğin gibi güzel günler bizi bekliyor allahın izniyle:)

Kizlar aralik topigimle ilgili burdaki mesajimi okuyanlar litfen bana son adet tarihinizle uygulamanin ne olacagini ve kacinci uygulama olacagini yazabilir misiniz? Aralik topigini yarin acicam kismetse alt yapisi hazir olsun :KK66:
Son adet tarihim:22.11.14 ıgneye bugün başladım

hadi yaa, buyur işte...töbe töbeeeee
ya sorma bir de sorun kendisindeymiş. Aslında Allah var çok anlayışlıydı ama biz tedaviyi annemlerde oluyoruz ben burda kalıyorum diye bozuldu. Aman neyse canım ben de aramıyacam onu. Senin de kafanı şişirdim canım bizim güzel haberlere moralle ihtiyacımız var. Siz lojmandamısınız. Bize lojman çıkmadı. Ev tuttuk. Şimdi fikir değiştirdik aparta geçcez inşallah ben gidince

Back