- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.641
Canım tanıştığıma çok memnun oldum ortak yanımız çok benim eşim de asker bizim de tayinimiz bu sene Batmana çıktı. Ben daha gidemedim. Konyada ailemin yanındayım eşim de izin alıp geldi. yarın dönecek. Ben de 1 kaç ay sonra gelecem. ben de ananas yiyorum süt içiyorum. Ağır bir iş yapmıyorum genelde uzanır vazyetteyim. Çok heyecanlım eşimden ayrı kalcam diye üzülüyorum. orası nasıl olaylar yok demi?canım ben diyarbakırda yaptırdım, eşin asker sanırım benimde öyle,burda yaşıyoruz, memorial de yaptırdım. valla ilk birkaç gün uzandım hep, şimdide öyle temizlikle falan uğraşmıyorum, yemek yapıyorum sadece. eğilip doğrulmuyorum, ani hareketler yapmıyorum mesela bir yere uzanmak gibi. ananas ve bolca süt ürünü yiyorum. ananasın tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi sağlıkçı bir arkadaşım. Tabi allahın bileceği iş karışmak olmaz ama ben tedbirimi aldım, şunuda yapmadım demeyeyim diye...sen?
bence tutundu bu bebek inşallah!!!sen hiç olumsuz düşünme lütfen!tatlım yükselmişya önemli olan o :) adet olmuyorsun demekki :) dr unu arayıp sorma imkanın var mı canım?
ya da burda tecrübeli arkadaşlar zaten fikir vericeklerdir sana :)
Benim de aklımda bulunsun:)narı duymamıştım canım ama zaten mevsim gereği de sıkça tüketiyoruzteşekkürler
Aynen değerin daha da yükselecek inşallah:)bence tutundu bu bebek inşallah!!!sen hiç olumsuz düşünme lütfen!
valla canım kötü günler geçirdik inan, yaşamayan kimse bilmez, aşılamamı ekimde yaptıracaktım o bile kasım a kaldı sırf olaylar yüzünden...allahım eşlerimizi korusun, bizleri korusun...batman çok güzel bir yer, merkez dimi? AVM bile var yani:) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hemen hemen aynı şeyleri yapıyormuşuz, inşallah olumlu olur ilk aşılamamız, çok stresli bir süreçmiş, allah bir daha yaşatmadn bebeklerimize kavuştursun inşallahCanım tanıştığıma çok memnun oldum ortak yanımız çok benim eşim de asker bizim de tayinimiz bu sene Batmana çıktı. Ben daha gidemedim. Konyada ailemin yanındayım eşim de izin alıp geldi. yarın dönecek. Ben de 1 kaç ay sonra gelecem. ben de ananas yiyorum süt içiyorum. Ağır bir iş yapmıyorum genelde uzanır vazyetteyim. Çok heyecanlım eşimden ayrı kalcam diye üzülüyorum. orası nasıl olaylar yok demi?
evet Batman merkez. İnan olaylar beni o kadar sarstı ki hele Astsubayımızın şehit edilmesi çok üzüldüm çok. Amin canım Allah hainlere fırsat vermesin. Benim de ekimde yapılacaktı. Eşim izin alamadı kasıma kaldı. Herşeyde vardır bir hayır. İnşallah ilk aşılamada kavuşuruz bebeklerimize. Ben bir düşük yaşadım 2 yıl önce çok üzüldüm. ondan sonra hamile kalamadım. demekki daha vakiti değilmiş. Allah vaktinde verecek inşallah...valla canım kötü günler geçirdik inan, yaşamayan kimse bilmez, aşılamamı ekimde yaptıracaktım o bile kasım a kaldı sırf olaylar yüzünden...allahım eşlerimizi korusun, bizleri korusun...batman çok güzel bir yer, merkez dimi? AVM bile var yani:) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hemen hemen aynı şeyleri yapıyormuşuz, inşallah olumlu olur ilk aşılamamız, çok stresli bir süreçmiş, allah bir daha yaşatmadn bebeklerimize kavuştursun inşallah
bizde canım bizde, kaç gün kendimize gelemedik...bayramı zehir ettiler bize...hainler! şimdi duruldu biraz ortalık canım korkma hiç, batman daha sakin zaten...rabbim fırsat vermesin hainlere...dediğin gibi muhtemelen böylesi hayırlı canım bizler için. üzüldüm düşük yapmana, allah bir daha yaşatmasın canım...evet Batman merkez. İnan olaylar beni o kadar sarstı ki hele Astsubayımızın şehit edilmesi çok üzüldüm çok. Amin canım Allah hainlere fırsat vermesin. Benim de ekimde yapılacaktı. Eşim izin alamadı kasıma kaldı. Herşeyde vardır bir hayır. İnşallah ilk aşılamada kavuşuruz bebeklerimize. Ben bir düşük yaşadım 2 yıl önce çok üzüldüm. ondan sonra hamile kalamadım. demekki daha vakiti değilmiş. Allah vaktinde verecek inşallah...
İnşallah canım. Ben hep Allahım sağlıklı bir bebeği kucağıma ver diye dua ediyorum. İnşallah hepimizin sağlıklı yavruları olur. Olayların durulmasına çok sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. Evet Batman sakinmiş yine de insan endişeleniyor. Orda da iyi hastaneler varmış herhalde hamile kalırsam orada doğumum olacak inşallah. beklemek gerçekten çok stresli ama hep iyi düşünelim iyi olsun:)bizde canım bizde, kaç gün kendimize gelemedik...bayramı zehir ettiler bize...hainler! şimdi duruldu biraz ortalık canım korkma hiç, batman daha sakin zaten...rabbim fırsat vermesin hainlere...dediğin gibi muhtemelen böylesi hayırlı canım bizler için. üzüldüm düşük yapmana, allah bir daha yaşatmasın canım...
Canım tanıştığıma çok memnun oldum ortak yanımız çok benim eşim de asker bizim de tayinimiz bu sene Batmana çıktı. Ben daha gidemedim. Konyada ailemin yanındayım eşim de izin alıp geldi. yarın dönecek. Ben de 1 kaç ay sonra gelecem. ben de ananas yiyorum süt içiyorum. Ağır bir iş yapmıyorum genelde uzanır vazyetteyim. Çok heyecanlım eşimden ayrı kalcam diye üzülüyorum. orası nasıl olaylar yok demi?
Teşekkür ederim canım . çok haklısın şimdi uyuyor ben de fırsattan istifade gireyim dedim. Bir de ne bileyim burası bağımlılık yarattı. Bir de ortak yönümüz olan arkadaşları bulunca değmeyin keyfime:)canım şimdiden eşine Allah kavuştursun. senin şu an sitede ne işin var koş yanına adam yarın gidio :)
var canım endişelenme, medical park var mesela...sen sağsalim gel hele hallolur hastane işi:) happymeal haklı koş kocişinin yanına, ben hep burdayım:)İnşallah canım. Ben hep Allahım sağlıklı bir bebeği kucağıma ver diye dua ediyorum. İnşallah hepimizin sağlıklı yavruları olur. Olayların durulmasına çok sevindim. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah. Evet Batman sakinmiş yine de insan endişeleniyor. Orda da iyi hastaneler varmış herhalde hamile kalırsam orada doğumum olacak inşallah. beklemek gerçekten çok stresli ama hep iyi düşünelim iyi olsun:)
tamam canım inan tanıştığıma çok memnun oldum. İçime su serpttin. Allaha emanet olun yine gelirim ben:)var canım endişelenme, medical park var mesela...sen sağsalim gel hele hallolur hastane işi:) happymeal haklı koş kocişinin yanına, ben hep burdayım:)
bende çok memnun oldum canım, sende allaha emanet ol, güzel haberlerle burda olalım inşallah!tamam canım inan tanıştığıma çok memnun oldum. İçime su serpttin. Allaha emanet olun yine gelirim ben:)
Teşekkür ederim canım . çok haklısın şimdi uyuyor ben de fırsattan istifade gireyim dedim. Bir de ne bileyim burası bağımlılık yarattı. Bir de ortak yönümüz olan arkadaşları bulunca değmeyin keyfime:)
tamam canım inan tanıştığıma çok memnun oldum. İçime su serpttin. Allaha emanet olun yine gelirim ben:)
Kızlar doktorun yorumu sağlıksız gebelik ya da dış gebelik olabilir,ama yorum için erken,sabret oldu
Yani yüksekiyor olması herşey yolunda demek değil,değer çok düşük.kısmet değilmiş..
kaçıncı günü bugün arkadaşın?tatlım hemen panik olma lütfen bir daha tekrar ne zaman test yapacaksın? bak drun da sabret demiş
bencede sakin ol canım, kendi dr unla mı görüştün? regl tarzı bir belirtin varmı?23 ekimde adet olmuştum,bugün 23 kasım...31. Gün sanırım
hastalandım CNN17 kadım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?