- 5 Aralık 2009
- 244
- 139
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.681
Gunaydin benim guzel anne adaylarim hadi guzel haberlerle gelin bugun topigimize
Günaydın Rabbim bütüüüüün anne adaylarının yüzünü güldürsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin benim guzel anne adaylarim hadi guzel haberlerle gelin bugun topigimize
12. Güm baktırıp olumlu sonuç alanlarda var canım, sen bilirsin?inşallah öyledir ama sabahta bir kere kahve rengi geldi bilemedimki :-(
inşaallah Bende öyle ümit ediyorum acaba bu gün gidip sağlık ocağında yaptırssmmı testi aşılama günü sayılıyor sa 12 gün oldu sonuç doğru çıkarmıki
Günaydınbugün aşılamamın 7 günü belirti olarak kabızlık var göbek deliğimden rahmime doğru bi batma var ve sanki içerden bişey göbek deliğimi içeri doğru çekiyor kızımdada böyle olmuştum hayırlısıGunaydin benim guzel anne adaylarim hadi guzel haberlerle gelin bugun topigimize
cnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)günaydın herkese :) bugün aşılamanın 14. günü yarın test yaptırmam gerekiyor yapıp yapmamakta kararsızım adet belirtilerim var 10.11 tarihinde aşılama yaptıranlar test yaptınız mı
hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah:)cnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)
İnşallah canımGünaydın Rabbim bütüüüüün anne adaylarının yüzünü güldürsün inşallah
ah canımm :) çok mutlu oluyorum hamile haberleri alınca aslında hiç ümidim yok adet olacak gibiyim bizim morfoloji % 1 umudum yok açıkçasııcnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)
Gerek kalmadı CNm hastalandım
Nea nerelerdesin? Konuşamadık epeydir?kabızlık bendede var ama progestana yoruyorum hep, göğüslerim çok kötü benim:)Günaydınbugün aşılamamın 7 günü belirti olarak kabızlık var göbek deliğimden rahmime doğru bi batma var ve sanki içerden bişey göbek deliğimi içeri doğru çekiyor kızımdada böyle olmuştum hayırlısı
Gerek kalmadı CNm hastalandım
inşallah öyledir ama sabahta bir kere kahve rengi geldi bilemedimki :-(
inşaallah Bende öyle ümit ediyorum acaba bu gün gidip sağlık ocağında yaptırssmmı testi aşılama günü sayılıyor sa 12 gün oldu sonuç doğru çıkarmıki
günaydın herkese :) bugün aşılamanın 14. günü yarın test yaptırmam gerekiyor yapıp yapmamakta kararsızım adet belirtilerim var 10.11 tarihinde aşılama yaptıranlar test yaptınız mı
cnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)
hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah:)
canım aşılama günüde sayarsak mı 13. günde pozitif çıktı?değerin kaç çıktı bende perşembe günü 13.günüm kanda baktırcam korkuyorum.cnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)
Yok CNN bu ay gitmiycem baltarçın çörek otu kürüne başlıycam inşallah o bitince soğan rahim ağzında ufak bir yara var dediya onun için inşallah iyi gelir ..
Birde labquık ovulasyon testim var onuda kullanayım diyorum adet bitince başlıyım
Kendi haline bırakmaya karar verdim vakti saati var demekki ...
Sen ne dersin bu fikrime happymeal...
cnm bnm bnmde umudum yoktu ama allah nasip etti bizimde morfolojimiz %10 du alalhim yeterki ol desin sen umidini kaybetme :)ah canımm :) çok mutlu oluyorum hamile haberleri alınca aslında hiç ümidim yok adet olacak gibiyim bizim morfoloji % 1 umudum yok açıkçasıı
canım çok sevindim bu habere tevafuken gördüm..Hayırlı olsun :)cnm bnm bnmde umudum yoktu ama allah nasip etti bizimde morfolojimiz %10 du alalhim yeterki ol desin sen umidini kaybetme :)
saol cnm gun saymistik beraber allahim nasip etti cok sukur:)canım çok sevindim bu habere tevafuken gördüm..Hayırlı olsun :)
eve canım ya gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah keseyi de görürsün hayırlısıyla en kısa zamanda.Benim de kalp atışları için gitmeme 2 gün kaldıı offf çok heyecan var,endişe var zaman geçmiyosaol cnm gun saymistik beraber allahim nasip etti cok sukur:)
ahhh cnm hamile olmakla bitmiomus deger yukselcekmi kese varmi kalbi aticakmi inss hayrlisiyla saglikla ihatle kucagimiza aliriz bebislerimizi:)eve canım ya gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah keseyi de görürsün hayırlısıyla en kısa zamanda.Benim de kalp atışları için gitmeme 2 gün kaldıı offf çok heyecan var,endişe var zaman geçmiyo
benimde test yaptırmama 3 gün kaldı canım çok garibim bugün mutsuzluk ve umutsuzluk çöktüeve canım ya gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah keseyi de görürsün hayırlısıyla en kısa zamanda.Benim de kalp atışları için gitmeme 2 gün kaldıı offf çok heyecan var,endişe var zaman geçmiyo