• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah öyledir ama sabahta bir kere kahve rengi geldi bilemedimki :-(

inşaallah Bende öyle ümit ediyorum acaba bu gün gidip sağlık ocağında yaptırssmmı testi aşılama günü sayılıyor sa 12 gün oldu sonuç doğru çıkarmıki
12. Güm baktırıp olumlu sonuç alanlarda var canım, sen bilirsin?

Gunaydin benim guzel anne adaylarim :KK66: hadi guzel haberlerle gelin bugun topigimize :KK66:
Günaydın:KK68:bugün aşılamamın 7 günü belirti olarak kabızlık var göbek deliğimden rahmime doğru bi batma var ve sanki içerden bişey göbek deliğimi içeri doğru çekiyor kızımdada böyle olmuştum hayırlısı :nazar:

günaydın herkese :) bugün aşılamanın 14. günü yarın test yaptırmam gerekiyor yapıp yapmamakta kararsızım adet belirtilerim var 10.11 tarihinde aşılama yaptıranlar test yaptınız mı

günaydın herkese :) bugün aşılamanın 14. günü yarın test yaptırmam gerekiyor yapıp yapmamakta kararsızım adet belirtilerim var 10.11 tarihinde aşılama yaptıranlar test yaptınız mı
cnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)

cnm ben yaptirdim ve bnmde adet olcakmis gibi agrilarim vardi dayanamadim dun yani 13.gun test yaptim ve sonuc pozitif hayrlisi ins allahim ins guzel haberler vermeni nasip eder idrar testide yptm bugun cok cok silik cikti hayrlisi ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)
hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah:)

ah canımm :) çok mutlu oluyorum hamile haberleri alınca aslında hiç ümidim yok adet olacak gibiyim bizim morfoloji % 1 umudum yok açıkçasıı

Günaydın:KK68:bugün aşılamamın 7 günü belirti olarak kabızlık var göbek deliğimden rahmime doğru bi batma var ve sanki içerden bişey göbek deliğimi içeri doğru çekiyor kızımdada böyle olmuştum hayırlısı :nazar:
Nea nerelerdesin? Konuşamadık epeydir?kabızlık bendede var ama progestana yoruyorum hep, göğüslerim çok kötü benim:)

• Beğen
Reactions: nea
Gerek kalmadı CNm hastalandım :KK43:

canım benimmm hayırlısı olsun... madem negatifti en azından psikolojik olarak adetini geciktirmedin yeni dongunu başlattın. napıcaksın gidicek misin bu ay?

inşallah öyledir ama sabahta bir kere kahve rengi geldi bilemedimki :-(

inşaallah Bende öyle ümit ediyorum acaba bu gün gidip sağlık ocağında yaptırssmmı testi aşılama günü sayılıyor sa 12 gün oldu sonuç doğru çıkarmıki

canım bana dr um aşılama gununu saymadan 14. gun baktır değer ancak o zaman yukselmeye başlıyor demişti, yine de sen bilirsin.

tatlım eğer adet belirtilerin oldukça yogunsa istersen 1-2 gun daha bekle test parası vermemiş olursun ;) ama aklımda kalmasın diosan da git yaptır ;) eğer negatifse psikolojik olarak hamileyim düşüncesiyle adetini geciktirmemiş olursun.

canım çok sevindim hadi hayırlısı. idrarda 2. de göründüyse tamamdır bu iş. gözün aydın :) listemizin bacağını kırdın senden sonra hep hamile haberleri bekliyoruz :) :anneadayı::nazar:

hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah:)

tatlım sen nasılsın bugün? gitti mi kocişin? hadi Allah kavuştursun ;)

canım aşılama günüde sayarsak mı 13. günde pozitif çıktı?değerin kaç çıktı bende perşembe günü 13.günüm kanda baktırcam :( korkuyorum.

Yok CNN bu ay gitmiycem baltarçın çörek otu kürüne başlıycam inşallah o bitince soğan rahim ağzında ufak bir yara var dediya onun için inşallah iyi gelir ..
Birde labquık ovulasyon testim var onuda kullanayım diyorum adet bitince başlıyım
Kendi haline bırakmaya karar verdim vakti saati var demekki ...
Sen ne dersin bu fikrime happymeal...

Yok CNN bu ay gitmiycem baltarçın çörek otu kürüne başlıycam inşallah o bitince soğan rahim ağzında ufak bir yara var dediya onun için inşallah iyi gelir ..
Birde labquık ovulasyon testim var onuda kullanayım diyorum adet bitince başlıyım
Kendi haline bırakmaya karar verdim vakti saati var demekki ...
Sen ne dersin bu fikrime happymeal...

canım bu ay ben de senin gibiyim kendi haline bıraktım. gerçi benim dr öyle dedi tüpe geçicektim progesteronum yuksek çıktı bu ayı geçelim dedi.

bu ay ben de kendi haline bıraktım. ovulasyon testim hiç kalmadı elimde. durumlar da sıkışık zaten alamıcamda. o yuzden 2 gunde bir ilişkiyle duruma yön vericez. takdir Rabb'in... ama olur ama olmaz. gerçi benim buyuyecek yumurtam sağda gelişirse o tarafım zaten tıkalı. olmaz ama Rabb'im bilir işte biz sadece dua ederiz.
bakarsın bu ay bebişler bize sürpriz yapar. sende ovulasyon testine hemen adetin bitince başlama. eğer 28 gunde bir adet görüyorsan adet gununu 1 sayarsan 12. gun filan başla ama daha geç adet görüyorsan daha geç başla. benim 35 gunleri buluyor diye 18. gun başlıyordum çatlamalarım genelde 22. gune filan denk geliyordu. boşuna harcama. ya da adetin bitince başla 3 gunde bir yap ne zamanki 2.çizgi koyulaşmaya başlarsa o zaman her gun yap. yapma usulunu biliyorsundur zaten. en guzeli öğlen saat 13 ten sonra sıvı tuketmeyi bırakmak, 14 te son kez wc ye gitmek ve 17 de test yapmak. en doğru sonuç veren saat o. bi de gun aşırı ilişkiyi ihmal etmeyin canım. 2 gunde bir olmasa da 3 gunde bir mutlaka :) kürler hakkınca çok bilgim yok canım hele yarayla ilgili hiç fikrim yok ama soğan kürünün kistlere iyi geldiğini bizzat tecrübe ettim ;)

saol cnm gun saymistik beraber allahim nasip etti cok sukur:)
eve canım ya gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah keseyi de görürsün hayırlısıyla en kısa zamanda.Benim de kalp atışları için gitmeme 2 gün kaldıı offf çok heyecan var,endişe var zaman geçmiyo

eve canım ya gerçekten çok mutlu oldum.İnşallah keseyi de görürsün hayırlısıyla en kısa zamanda.Benim de kalp atışları için gitmeme 2 gün kaldıı offf çok heyecan var,endişe var zaman geçmiyo
ahhh cnm hamile olmakla bitmiomus deger yukselcekmi kese varmi kalbi aticakmi inss hayrlisiyla saglikla ihatle kucagimiza aliriz bebislerimizi:)

benimde test yaptırmama 3 gün kaldı canım çok garibim bugün mutsuzluk ve umutsuzluk çöktü :(

Back