- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.661
hayırlısı olsun canım...Olmadı
hastalandım CNN(
Normal adet görüyorum CNm heray şimdi bal tarçın çörek otu adet bitince soğan kürü...
Olmadı
hastalandım CNN(
Normal adet görüyorum CNm heray şimdi bal tarçın çörek otu adet bitince soğan kürü...
teşekkürler desteğiniz için inşallahkuzummm canın saolsunnnnn.oysa ne ümitliydim senden de olsun bapalım. üzülüyorsun biliyorum ama çabuk geçsin üzgün oluşun tamam mı? geçsin ki psikolojik olarak da desteklesin benliğin bünyeni. yeni aya güzel hazırlanabilesin
hayırlısı canımKızlar doktorun yorumu sağlıksız gebelik ya da dış gebelik olabilir,ama yorum için erken,sabret oldu
Yani yüksekiyor olması herşey yolunda demek değil,değer çok düşük.kısmet değilmiş..
Canim ben daha once catlatma ignesiyle hamile kaldim adetimin 32.gununde kan tahlilim 235 di 4 gun sonra 1395 di degerim.insallah artar canim.Göğüs ağrım var,kasıkta ara ara batma var..kendi doktorumla yazıştık,olumsuz yaklaştı olaya ama yorum için sabret dedi.şimdi tek düşünce geç döllenme olmuş olması,erken dönemde olabilirim ama o da mümkün değil çünkü çatlatma iğnesi vuruldum...
Malesef canım. İğneye rağmen çatlamayabiliyor. Ben ilk klomen kullandığımda çatlatma iğnesi yapıldı. İğnenin 19. günü adet oldum..Oysaki gecikince umutlanmıştım ama nur topu gibi kistim olmuştu, çatlamamış yumurtam:)Arkadaşlar çatlatma iğnesi mutlaka çatlatır mı yumurtayı ya da bütün yumurtalar çatlar mı? Bilginiz var mı bu konuda?
Yerleşme kanamsıdır inşallah canımYa arkadaşlar bu gün aşılamanın10. Günü çok hafif bir bembe akıntım geldi ama arkası gelmedi şuandada müthiş bir karın ağrım var göğüs hassasiyeti hat safhada zaten.
çok tedirgin oldumdaha adetimede 5 gün var ama...
aşılamam tutmadımıki bu belirtiler normalmi acaba
En guzel anne adayları iyi akşamlar bende başarısız bir aşılamadan sonra yarın tüp bebek için ilk iğneme başlayacağım bu süreçte yine her gün burda sizinleyim hepimize kolay gelsin allah gönlünüze göre versin insallah
Arkadaşlar çatlatma iğnesi mutlaka çatlatır mı yumurtayı ya da bütün yumurtalar çatlar mı? Bilginiz var mı bu konuda?
Malesef canım. İğneye rağmen çatlamayabiliyor. Ben ilk klomen kullandığımda çatlatma iğnesi yapıldı. İğnenin 19. günü adet oldum..Oysaki gecikince umutlanmıştım ama nur topu gibi kistim olmuştu, çatlamamış yumurtam:)
Ya arkadaşlar bu gün aşılamanın10. Günü çok hafif bir bembe akıntım geldi ama arkası gelmedi şuandada müthiş bir karın ağrım var göğüs hassasiyeti hat safhada zaten.
çok tedirgin oldumdaha adetimede 5 gün var ama...
aşılamam tutmadımıki bu belirtiler normalmi acaba
Şu yüzden sordum,belki benim yumurtam iğneden çok dqha sonra çatladı ve geç döllenme oldu o yüzden değerim 33.3 gibi düşük bi değer çıktı..olumeuza alıştıramadım kendimi,olumlu düşünmeye çalışıyorumMalesef canım. İğneye rağmen çatlamayabiliyor. Ben ilk klomen kullandığımda çatlatma iğnesi yapıldı. İğnenin 19. günü adet oldum..Oysaki gecikince umutlanmıştım ama nur topu gibi kistim olmuştu, çatlamamış yumurtam:)
canım benim o zaman şöyle de olabilir. dr unun çatlatma iğnesi yaptırdıgı zamanda henuz daha küçük olan bi yumurta gun gelip buyudu kendiliğinden çatladı ve dollendi belki de. aşılamadan sonra ilişkileriniz oldu mu canım? olmadıysa o ihtimalde olamaz çunku. kaç yumurtan vardı iğne yaptığında ne demişti dr un? canım bence bunları çok düşünme, dr ne zaman test yap dedi sana tekrarla dedi yani? o gunu bekle yap ve gör. kafanı yorma. bu durum da strese sokar seni. endişeni heyecanını telaşını anlıyorum. ama bişeyleri bilmemek bazen bilmekten iyidirŞu yüzden sordum,belki benim yumurtam iğneden çok dqha sonra çatladı ve geç döllenme oldu o yüzden değerim 33.3 gibi düşük bi değer çıktı..olumeuza alıştıramadım kendimi,olumlu düşünmeye çalışıyorum
2 yumurta ile aşı yapıldı,evet düşünmemek gerek...
Güzin abla gibisin valla,herkese yetişiyorsun :) Allah gönlüne göre versin...
inşallah öyledir ama sabahta bir kere kahve rengi geldi bilemedimki :-(Yerleşme kanamsıdır inşallah canım
tatlım bu belirtilere henuz takılma, bu vurdugumuz iğneler haplar aşılama süreci derken bizi hem yalancı gebelik belirtilerine sokuyor hem de adet oluyormuş hissine. hiç onlara takılma. gunun gelince testini yap ve sonucu gör. diğer türlü hamile miyim diyerek psikolojik açıdan reglimizi geciktiriyoruz. inşallah yerleşme kanamasıdır canım :) inşallah bebişin tutunmuştur sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?