Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy cok sevındım .. yasım 24. 2 yııllk evlıyım

evet evet hatta esım doktora sordu neden olmuo dıe kadın dogum uzmanımda soledi esının herhngı bır sorunu yok die

:) rahim filmi istendi ben anestezi ile oldum..acılı oluyormuş çünkü.sonra dr ilaç veriyor bana iğne verdi..bir hafta kullandım göbekten sonra çalatma iğnesi..bu süreçte yumurta takibi yaptı..büyüdükleri an aşılama oldum.sorunun büyüklüğüne göre dr ya aşılama dyor ya da tüp.benim dr prof.alanında çok iyi..önce Rabbimisteyecek hayılırlısı

evet evet hatta esım doktora sordu neden olmuo dıe kadın dogum uzmanımda soledi esının herhngı bır sorunu yok die
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı ile tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza, yaşınız çok genç buda büyük bir avantaj bayan için...

Bende anestezi ike çektirdim:)

Canım bizimki konyadaki tıp fakültesi. orda yok herhalde ama sizinkinde belki vardır.

Merhaba galadriel80, sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?

CNm ağzınızdan bal damlıyor ALLAH herkesin gönlündekini versin
Teste gidemedim. Misafirim vardı ;(( ama az lekelenmem oldu az önce tam sökülmedim ( olmadı sanırım ....

dur bakalım ya bizim bu kızlar neden hemen böyle negatife odaklanırki Ya Rabb'im... :)

merhaba persa33, aramıza hoşgeldin :) inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay bebişin gelir de hiç zahmet çekmezsin :)

tatlım eğer polikistik over için diyorsan ben pko lu olmasamda potansiyel polikistik bi yapısı olduğundan benim yumurtalıkların soğan kürü uyguladım acayip de işe yaradığını gördüm. kistler patır patır gitti ama adetinin bittiği gun başlayıp en az 1 hafta yapman lazım. o da en az. dayanabildiğin yere kadar yap yani en fazla da 21 gun diyor saraçoğlu. oyy o kuzuya kardeş gelecek inşallah :)

kizlar negatif malesef

canım benim dur hemen olumsuz düşünme. daha 11. gun diyorsun bana dr um 14. gunden itibaren pozitifse artmaya başlıcak demişti. şu an listeye seni negatif filan yazmıyorum. 14. gun mutlaka bir daha baktır canım eğer senin için zor olmayacaksa

oy bitanem benim ya :) canım valla çok mutlu ettin beni :) senden de Allah razı olsun inşallah sen de hemen zahmetsizce al bebişini kucağına. o senin iyi kalbin :) burda bugun ona yarın başkasına öbürgün bize canım, elbetteki zevkle destek oluyorum. aslında ben de zaman zaman çok depresif anlar geçiriyorum ama stresimi yine size yazarak atıyorum artık geri sayfalarda kalmıştır ama uzun uzun dertleştiğim anlar oluyor belki okumuşsundur denk gelmiştir. öyle yani. :)

kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebişçok moralim bozuk sanki regl olacak gibi

Bende 6. Gündeyim bendede akıntı başladı, sarımsı renk?

bak bak bak akıntılara kafayı takan bir grup kzı daha :) kızlar benim de çok akıntım oldu, adet sancım oldu, şu an hiç birini ne hamileliğe yorun lütfen ne de regl e. vücudumuz hormonlarımız bie oyunlar oynuyor. bizi ne düşünmek istiyorsak ona inandırıyor. o yuzden lütfen dinlemeyin kendinizi. bi de şu var; kullandığımız ilaçlar, spermlerin yıkandığı o ilaçlı su gun gun geri geliyor. bu da olabilir. no panic ok?

canım aramıza hoşgeldin. aralık ayında ya da ne zaman yaptıracaksan senin de aşılamanı takip edip mutlu haberlerinle sevinmek isteriz :) tahlillerinle birlikte kadın doğumcuya gitmen yeterli canım. ama sana tavsiyem infertilite alanında uzmanlaşmış bir kadın doğum dr una gitmen. ben öyle 3 normal kadın doğumcuya gittim. ne kullandığım klomenden fayda gördüm ne de çatlatma iğnelerinden. bu işin uzmanı olmalı, unutma :) bi de rahim filmi çekilmeyi düşündüğünü söylemişsin. çok doğru bir düşünce. aşılamaya dünya para emek ve ilaç yukunun altına girmeden tüplerinden emin olmak gerek. benim o normal kadın doğum uzmanı dr larım rahim filmi önermemişti. oysaki ben gittim senin gibi kafama koyup çektirdim ve sağ tüpüm tıkalı çıktı. yani sen üstüne düşmezsen o sadece kadındoğumcular seni doğru yönlendiremeyebiliyorlar. adetinin bitiminden sonraki ilk hafta içinde çektirebiliyorsun canım rahim filmini randevunu ona göre al. adetliyken çekilemezsin. bu arada rahim filminden hiç korkma, eğer acı eşiğin çok düşük değilse biraz olsun dayanıklıysan anaestezisiz çektirebilirsin. daha biz doğum sancıları çekicez :)

2. Kez kan testimi yaptım sonuç bekliyorum kızlar,dua edin değer artmış olsun.inşallah bebek tutunmuştur ....

oy kuzuuuuu hadi güzel sonucunu beklioruz. o bebiş tutundu ben sana diim :)

Ben Konyada tıp fakültesinde yaptırdım. Sen nerde yaptırdın? Nelere dikkat ediyorsun aşılama sonrası?
canım ben diyarbakırda yaptırdım, eşin asker sanırım benimde öyle,burda yaşıyoruz, memorial de yaptırdım. valla ilk birkaç gün uzandım hep, şimdide öyle temizlikle falan uğraşmıyorum, yemek yapıyorum sadece. eğilip doğrulmuyorum, ani hareketler yapmıyorum mesela bir yere uzanmak gibi. ananas ve bolca süt ürünü yiyorum. ananasın tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi sağlıkçı bir arkadaşım. Tabi allahın bileceği iş karışmak olmaz ama ben tedbirimi aldım, şunuda yapmadım demeyeyim diye...sen?

canınım ananas ve nar diyorlar bilgin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…