- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.621
ayy cok sevındım .. yasım 24. 2 yııllk evlıyımCanım eşinin sperm testinin sonucunu yanınızda götürün, kadın doğumcu ona bakıp bir yol çiziyor, aşılamamı yoksa tüp mü daha uygun ona karar verir. Regl min 7. Günü çektirdim ben filmimi, özellikle bu tarihlerde yapıyorlarmış olası bir gebeliğe zarar vermemek için, yaşın kaç bu arada? Tüm hormonlarına baktırdınmı? Aman ihmal etme canımsakın, zor ve stresli bir serüven, dilerim ilk aşılamalarda tuttururuz, benim beş yumurtam oldu, çoğul gebelik olabilir dedi dr um, olsun dedim:)
evet evet hatta esım doktora sordu neden olmuo dıe kadın dogum uzmanımda soledi esının herhngı bır sorunu yok dieCanım eşinin sperm testinin sonucunu yanınızda götürün, kadın doğumcu ona bakıp bir yol çiziyor, aşılamamı yoksa tüp mü daha uygun ona karar verir. Regl min 7. Günü çektirdim ben filmimi, özellikle bu tarihlerde yapıyorlarmış olası bir gebeliğe zarar vermemek için, yaşın kaç bu arada? Tüm hormonlarına baktırdınmı? Aman ihmal etme canımsakın, zor ve stresli bir serüven, dilerim ilk aşılamalarda tuttururuz, benim beş yumurtam oldu, çoğul gebelik olabilir dedi dr um, olsun dedim:)
:) rahim filmi istendi ben anestezi ile oldum..acılı oluyormuş çünkü.sonra dr ilaç veriyor bana iğne verdi..bir hafta kullandım göbekten sonra çalatma iğnesi..bu süreçte yumurta takibi yaptı..büyüdükleri an aşılama oldum.sorunun büyüklüğüne göre dr ya aşılama dyor ya da tüp.benim dr prof.alanında çok iyi..önce Rabbimisteyecek hayılırlısıteskkr ederım ınsalllah bende bu ay rahım fılmı cekılmeyı dusunuorum. adetten sonra gtmek gerekıor sarnım rahım fılmınede. uroolojıden herhngı bır yazı almamıza grek vrmı sperm sayısı az dıe flan? tyoksa dırek kadın doguma gıdıp asılama ıstıyoruz mu dıcem. buay sımdı adetımn 3.gunu gıdp dusunuorm rahım flmını gelecek aydada asılama ıns. sonucunu yaz banna merak ettm cok ıns hayrlısıyla alrsn melgnı kucgna
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı ile tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza, yaşınız çok genç buda büyük bir avantaj bayan için...evet evet hatta esım doktora sordu neden olmuo dıe kadın dogum uzmanımda soledi esının herhngı bır sorunu yok die
amın cumlemıze ınsalllh hayrlsyla..Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hayırlısı ile tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza, yaşınız çok genç buda büyük bir avantaj bayan için...
Bende anestezi ike çektirdim:):) rahim filmi istendi ben anestezi ile oldum..acılı oluyormuş çünkü.sonra dr ilaç veriyor bana iğne verdi..bir hafta kullandım göbekten sonra çalatma iğnesi..bu süreçte yumurta takibi yaptı..büyüdükleri an aşılama oldum.sorunun büyüklüğüne göre dr ya aşılama dyor ya da tüp.benim dr prof.alanında çok iyi..önce Rabbimisteyecek hayılırlısı
Canım bizimki konyadaki tıp fakültesi. orda yok herhalde ama sizinkinde belki vardır.Yazdığın için cok sağol canım.ben 28 yaşındayım gerçi 2ay sonra 29 olacam:)
Biz de emekli sandığına bağlıyız. Sperm yıkama isini tip fakültesinde yapmıyorlar mi acaba. Arkadaşım bana hiç para odemedik dedi. Bir araya gelirsek sorayım bakim
Merhaba galadriel80, sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?Merhaba canım, sorunumuz aynı, benimde eşimin sperm hızı yavaş olduğu için hamile kalamadım. 17 sinde aşılamamı oldum, aşılama yapılmadan önce genelde rahim filmi çekiyorlar, tüplerin açıkmı diye bakacaklar. Açıksa zaten tedaviye filimden bir ay sonra başkayacaklar. Bizim durumumuzda olup yani anne adayı sağlıklı, baba adayının sperm ile ilgili sıkıntısı varsa öncelikle sşılama deniyorlar. Aşılamada eşinden alınacak sperm örneği yıkama denilen bir işlemden geçip kaliteliler ayrılacak, hız yüzdeside oldukça artacak. Bizim %35 olan hızımız %95 e çıktı. Şimdiden hakkında hayırlı olsun canım
CNm ağzınızdan bal damlıyor ALLAH herkesin gönlündekini versin
Teste gidemedim. Misafirim vardı ;(( ama az lekelenmem oldu az önce tam sökülmedim( olmadı sanırım ....
İyi akşamlar kızlar, @Alenay ın tavsiyesi üzerine buraya geldim. Birkaç sayfa okudum ama maşallah samimi muhabbetler güzel fikir alıverişleri var. Ben 2 yıldır hiçbir sorunu olmayıp bir türlü hamile kalmayı başaramayanlardanım.
Her ay adetim gelmesin isterdim ama bu ay bir an önce gelsin istiyorum. Tıp fakültesinde aşılama yaptıran bir arkadaşla görüştüm bugün. Doçente özel muayeneye gitmiş 100 tl, aşılama yaptırmış hiç bir ücret ödemeden. Ben de adet olunca inşalllah o doktora gidecem, ilgiliymiş, işini de iyi yapıyormuş. Aralıkta aşılama yaptırmış olacam. Yeni yıla en az 2 kişi olarak girmek istiyorum:):)ikiz olsa keşke ahhhh
Sence soğan kürümü yoksa ballı tarçınlı bir kür var omu daha iyi ben kür araştırıyorum...bebiş için.
Kızım için ona kardeş için her yolu deniycem anne kuzusu....Allah'ın izniyle inşallah ...
kizlar negatif malesef
Happymeal buradaki yazdıklarından seni tanımasam da çok iyi kalpli biri olduğunu anladım. Herkese o kadar destek oluyorsun ki. inanıyorum ki iyi insanlar her zaman kazanır. Sen de çok yakında anne olacaksın inşallah demedi deme:)
kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebişçok moralim bozuk sanki regl olacak gibi
Bende 6. Gündeyim bendede akıntı başladı, sarımsı renk?
gunaydn kızlar bnde asılama yaptrıcam harekt yavaslıgı var esımde doktr doğal yolla gebe kalabılrsın dedı ama 1 yıldr kalamıorum. bnm tahlıllerım norml hepsi. asılama oncesınde ne gbı testler yapılıo bıde asılama ıcn dırek kadın doguma gtmk yeterlmı
teskkr ederım ınsalllah bende bu ay rahım fılmı cekılmeyı dusunuorum. adetten sonra gtmek gerekıor sarnım rahım fılmınede. uroolojıden herhngı bır yazı almamıza grek vrmı sperm sayısı az dıe flan? tyoksa dırek kadın doguma gıdıp asılama ıstıyoruz mu dıcem. buay sımdı adetımn 3.gunu gıdp dusunuorm rahım flmını gelecek aydada asılama ıns. sonucunu yaz banna merak ettm cok ıns hayrlısıyla alrsn melgnı kucgna
2. Kez kan testimi yaptım sonuç bekliyorum kızlar,dua edin değer artmış olsun.inşallah bebek tutunmuştur ....
17 kadım canım...Merhaba galadriel80, sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?
ay ben de 19 kasım çarşamba günü senden 2 gün sonra canım inşallah hayırlı sonuçları alırız beraber..17 kadım canım...
canım 1. sayfada herkesin adet tarihini ve aşılama tarihini görebilirsin ve sonuçlarını daMerhaba galadriel80, sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?
tamam canım çok teşekkür ederim:)canım 1. sayfada herkesin adet tarihini ve aşılama tarihini görebilirsin ve sonuçlarını daaklında olsun :)
inşallah canım, bekliyoruz işte ne güzel birlikte...sen nerde yaptırdın?ay ben de 19 kasım çarşamba günü senden 2 gün sonra canım inşallah hayırlı sonuçları alırız beraber..
Ben Konyada tıp fakültesinde yaptırdım. Sen nerde yaptırdın? Nelere dikkat ediyorsun aşılama sonrası?inşallah canım, bekliyoruz işte ne güzel birlikte...sen nerde yaptırdın?
canım ben diyarbakırda yaptırdım, eşin asker sanırım benimde öyle,burda yaşıyoruz, memorial de yaptırdım. valla ilk birkaç gün uzandım hep, şimdide öyle temizlikle falan uğraşmıyorum, yemek yapıyorum sadece. eğilip doğrulmuyorum, ani hareketler yapmıyorum mesela bir yere uzanmak gibi. ananas ve bolca süt ürünü yiyorum. ananasın tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi sağlıkçı bir arkadaşım. Tabi allahın bileceği iş karışmak olmaz ama ben tedbirimi aldım, şunuda yapmadım demeyeyim diye...sen?Ben Konyada tıp fakültesinde yaptırdım. Sen nerde yaptırdın? Nelere dikkat ediyorsun aşılama sonrası?
canım ben diyarbakırda yaptırdım, eşin asker sanırım benimde öyle,burda yaşıyoruz, memorial de yaptırdım. valla ilk birkaç gün uzandım hep, şimdide öyle temizlikle falan uğraşmıyorum, yemek yapıyorum sadece. eğilip doğrulmuyorum, ani hareketler yapmıyorum mesela bir yere uzanmak gibi. ananas ve bolca süt ürünü yiyorum. ananasın tutunmasına yardımcı olduğunu söyledi sağlıkçı bir arkadaşım. Tabi allahın bileceği iş karışmak olmaz ama ben tedbirimi aldım, şunuda yapmadım demeyeyim diye...sen?
Sonuç 33.3 çıktı kızlar çok yavaş yükseliyor neden acaba??
narı duymamıştım canım ama zaten mevsim gereği de sıkça tüketiyoruzcanınım ananas ve nar diyorlar bilgin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?