• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar hepinize gunaydin, ben simdi hastaneye geldim tup bebek gotusmek ve Allah'in izniyle baslamak icin, dualarinizi esirgemeyin lutfen. Hepinizi opuyorum.

hayırlı olsun canım . bize ayrıntıları veırsen sevınırım nekadar tutuyo falan çunku bende 1 kez daha aşılama yaptıktan sonra tüp bebek yapcam.

Hayırlısı olsun happymeal..
Tüp pahalı tutuyo,ortalama 5-6 bin arası işlem fiyatı ve ilaçlar da 2-3 bin civarı kadnın durumuna göre değişiyor.çok yakın iki arkadaşım 2-3 kere yaptırdığı için artık çok detaylı biliyorum tüp bebeği.

Kizlar hepinize gunaydin, ben simdi hastaneye geldim tup bebek gotusmek ve Allah'in izniyle baslamak icin, dualarinizi esirgemeyin lutfen. Hepinizi opuyorum.

Hadi bakalım hayırlısı... Detayları bekliyoruz senden...
İnşallah güzel geçer ve çok çok yüksek olasılıklar verir doktorun size...

Hadi bakalım hayırlısı... Detayları bekliyoruz senden...
İnşallah güzel geçer ve çok çok yüksek olasılıklar verir doktorun size...
Hayırlısı olsun happymeal..
Tüp pahalı tutuyo,ortalama 5-6 bin arası işlem fiyatı ve ilaçlar da 2-3 bin civarı kadnın durumuna göre değişiyor.çok yakın iki arkadaşım 2-3 kere yaptırdığı için artık çok detaylı biliyorum tüp bebeği.

ALLAH EMEKLERINIZI BOSA CIKARMASIN HAPPYMEAL UZULDUM:KK43:

kızlar şimdi gelebildim dr dan. alttan muayenesini yaptı kiste donusen yok hepsini çatlatmışsın dedi. kan tahlilleri istedi. tahlilleri verdim. 150lik fostimon verdi 4 gunluk. eşimin kan testlerini istedi. evlilik cüzdanı birer fotoğraf imza örnekleri istediler bidahaki gelişinde getir dediler. testlerinin sonucuna göre biz sana haber vericez dediler çıktım. zaten sonrasında aradılar. progesteronum 1in üzerinde çıktığı için bidahaki aya kaldı kızlar. bir sonraki adetimin 2. gunu yeniden progesterona bakılacakmış. bu şekilde başlayamayız dedi dr um. bu ay 16. gunu progestan kullanmaya başlama dedi. bidahaki aya gel dedi. otomatikman attı benim tedavim aralık sonuna. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun.

Kızlar bu crinone jel dr bana aşılama raporu çıktığında yazdı ilk yani bundan yaklaşık 1 ay önce yazdı 29.09 da.Ama ben aşılamam olduğunda yani p.tesi günde 2 adet kullanmaya başladım.Haftaya p.tesi biticek tekrar yazdırabilir miyim bu ilacı? İlaç bitmeden alamazsın dedi bi ark. ama ilacın bitme süresini günde 1 adet diye mi düşünüp belirliyorlar.Normalde 75 TL sanırım yazdığımızda ne oluyor.Benim oturduğum yerde uzman yok 20 km ötede bi ilçede uzman var gidip yazdırmaya değer mi o nedenle soruyorum tecrübeli arkadaşlara
canım ne yaptın bebiş göründümü?

canım biz aynı gun yaptırdık aşılamayı değilmi benimde ha geldi ha gelecek bakalım ama bugun doktorum arayabılır neyaptın dıye eğer öğleden önce adet olmazsam gıdıp yapayım testıde rahatlayayayım. zaten hemen adet olurum yenıden . sen test yapmışmıydın canım. sonuç kaçtı nezaman yaptın.
Evet cnm aynı gün yaptık sen hala adet olmadıysan belirti fln yoksa belki hamile olabilirsin.Değerim 2 den küçük yazıyodu negatif oluyo işte

canım ne yaptın bebiş göründümü?
Canım çok şükür sağlıklı bi kese gördüm .içinde yolksacı da gördük geçen hafta çarş.Haftaya çarş kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım şimdiden günler geçmiyo..Dua edin bana nolur
Rabbim hepinize bu günleri göstersin inşallahh canlarım..Dua ile...

Canım çok şükür sağlıklı bi kese gördüm .içinde yolksacı da gördük geçen hafta çarş.Haftaya çarş kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım şimdiden günler geçmiyo..Dua edin bana nolur
canım benim evet en son yazıştımızda yolksac göründü demiştin.inşallah canım kalp atışlarınıda duyacaksın Allahın izniyle.bende haftaya perşembe sabah kan tahlili yaptırcam aşılamanın 13.günü oluyor.dr ogün yaptırmamı istedi.bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah tutar.tutmazsa tüp bebek için tedaviye başlıyoruz hemen.

canım benim evet en son yazıştımızda yolksac göründü demiştin.inşallah canım kalp atışlarınıda duyacaksın Allahın izniyle.bende haftaya perşembe sabah kan tahlili yaptırcam aşılamanın 13.günü oluyor.dr ogün yaptırmamı istedi.bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah tutar.tutmazsa tüp bebek için tedaviye başlıyoruz hemen.
İnşallah tutar canım.Rabbim hayırlısını versin.Tutmazsa 2. aşılamadan sonra devlet tüp bebek masraflarını karşılıyo sanırım.Belki de ondadır nasibin kimbilir...

Rabbim hepinize bu günleri göstersin inşallahh canlarım..Dua ile...

canımmm dualarım seninle :) bize güzel haberler ver :)

hakkında hayırlısı canım. sakın erken test yapıp moral bozma :)

kızlar yazdım size ama internet bağlantımdan dolayı çok git gel sayfa yenile yasadım gönderememişim sanırım.
bu sabah dr a gittim. muayenemi yaptı. kiste donuşen olmamış dedi. toksoplazma hıv hepatit e2 gibi testler için kan tahlili verdim. ilaçlarımı belirledi FOSTIMON 150 lik. onun dışında antibiyotik verdi eşin bi kutu sen 1 kutu bitireceksin dedi. bu durumda ikinizden birinde enfeksiyon gelişsin istemeyiz dedi. içinde 3 tane var zaten 1 kutuda. kan sonucuna göre bugun başlarsın iğnelere bizden haber bekle dedi. mutlu mutlu çıktım hastaneden. yarım saat sonra yine bir tel :s progesteronum yuksek çıkmış. dolayısıyla bir sonraki ay başlayabilecekmişiz. ben bu tedavilerde bu kadar her seyin denk olması gerektiğini bilmiyordum. canım sıkıldı. progesteron yuksek olursa ne olur ki diye bile soramadım dr a aklıma gelmedi. peki dedim kapattım :( sonra eşime söyledim şaka yapma yemem yazmış :( onu inandırmak da güç oldu. yani kızlar benim tedavi aralık ayında olacağım adete kaldı.ocak topiğinde adım geçer artık Allah'ın izniyle o da o ay bi sıkıntı çıkmazsa :(((

Eşin ilaç kullanmış mıydı cnm?biz proxeed plustan memnun kalmıştık
kullandı canım daha önce zaten sonrasında hamile kalmıştım.sonrada kullanmayı bırakmıştı.kürtajdan sonra 5 ay denedik olmayınca eşim tekrar test yaptırdı sayı 19 milyondan 7 milyona düşmüş.şimdi evikap ve bi ilaç daha kullanıyo.tüp bebeğe geçene kadar ne kadar ii duruma gelirse okadar ii olur diye.aynı zamanda keçiboynuzu suyu yapıp içiriyorum.aşılamada yıkama öncesi 5 milyon du sayı yıkama sonrası 9 milyon oldu %90 ı hareketliydi.

Canım inşallah burdan sevinçten ağlaya ağlaya bağıra bağıra HAMİLEYİM dersin kuzum.Hakkımızda hayırlısı olsun ben 3 kez aşılama oldum tutmadı.
:) ah ahhhh inşallahhhhh ablacım inşallahhh hepimiz yazarız birgün buraya inşallahhhh.nasibizde ne varsa o hedef yaklaştık gibi geliyor bana ama ;)

Back