- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.281
Kizlar hepinize gunaydin, ben simdi hastaneye geldim tup bebek gotusmek ve Allah'in izniyle baslamak icin, dualarinizi esirgemeyin lutfen. Hepinizi opuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hepinize gunaydin, ben simdi hastaneye geldim tup bebek gotusmek ve Allah'in izniyle baslamak icin, dualarinizi esirgemeyin lutfen. Hepinizi opuyorum.
Hadi bakalım hayırlısı... Detayları bekliyoruz senden...
İnşallah güzel geçer ve çok çok yüksek olasılıklar verir doktorun size...
Hayırlısı olsun happymeal..
Tüp pahalı tutuyo,ortalama 5-6 bin arası işlem fiyatı ve ilaçlar da 2-3 bin civarı kadnın durumuna göre değişiyor.çok yakın iki arkadaşım 2-3 kere yaptırdığı için artık çok detaylı biliyorum tüp bebeği.
ALLAH EMEKLERINIZI BOSA CIKARMASIN HAPPYMEAL UZULDUM
amanda sen ne yaptın canım son durumun nedir?Hadi bakalım hayırlısı... Detayları bekliyoruz senden...
İnşallah güzel geçer ve çok çok yüksek olasılıklar verir doktorun size...
canım ne yaptın bebiş göründümü?Kızlar bu crinone jel dr bana aşılama raporu çıktığında yazdı ilk yani bundan yaklaşık 1 ay önce yazdı 29.09 da.Ama ben aşılamam olduğunda yani p.tesi günde 2 adet kullanmaya başladım.Haftaya p.tesi biticek tekrar yazdırabilir miyim bu ilacı? İlaç bitmeden alamazsın dedi bi ark. ama ilacın bitme süresini günde 1 adet diye mi düşünüp belirliyorlar.Normalde 75 TL sanırım yazdığımızda ne oluyor.Benim oturduğum yerde uzman yok 20 km ötede bi ilçede uzman var gidip yazdırmaya değer mi o nedenle soruyorum tecrübeli arkadaşlara
Evet cnm aynı gün yaptık sen hala adet olmadıysan belirti fln yoksa belki hamile olabilirsin.Değerim 2 den küçük yazıyodu negatif oluyo iştecanım biz aynı gun yaptırdık aşılamayı değilmi benimde ha geldi ha gelecek bakalım ama bugun doktorum arayabılır neyaptın dıye eğer öğleden önce adet olmazsam gıdıp yapayım testıde rahatlayayayım. zaten hemen adet olurum yenıden . sen test yapmışmıydın canım. sonuç kaçtı nezaman yaptın.
Canım çok şükür sağlıklı bi kese gördüm .içinde yolksacı da gördük geçen hafta çarş.Haftaya çarş kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım şimdiden günler geçmiyo..Dua edin bana nolurcanım ne yaptın bebiş göründümü?
canım benim evet en son yazıştımızda yolksac göründü demiştin.inşallah canım kalp atışlarınıda duyacaksın Allahın izniyle.bende haftaya perşembe sabah kan tahlili yaptırcam aşılamanın 13.günü oluyor.dr ogün yaptırmamı istedi.bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah tutar.tutmazsa tüp bebek için tedaviye başlıyoruz hemen.Canım çok şükür sağlıklı bi kese gördüm .içinde yolksacı da gördük geçen hafta çarş.Haftaya çarş kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım şimdiden günler geçmiyo..Dua edin bana nolur
İnşallah tutar canım.Rabbim hayırlısını versin.Tutmazsa 2. aşılamadan sonra devlet tüp bebek masraflarını karşılıyo sanırım.Belki de ondadır nasibin kimbilir...canım benim evet en son yazıştımızda yolksac göründü demiştin.inşallah canım kalp atışlarınıda duyacaksın Allahın izniyle.bende haftaya perşembe sabah kan tahlili yaptırcam aşılamanın 13.günü oluyor.dr ogün yaptırmamı istedi.bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah tutar.tutmazsa tüp bebek için tedaviye başlıyoruz hemen.
Canım çok şükür sağlıklı bi kese gördüm .içinde yolksacı da gördük geçen hafta çarş.Haftaya çarş kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım şimdiden günler geçmiyo..Dua edin bana nolur
Rabbim hepinize bu günleri göstersin inşallahh canlarım..Dua ile...
canım benim evet en son yazıştımızda yolksac göründü demiştin.inşallah canım kalp atışlarınıda duyacaksın Allahın izniyle.bende haftaya perşembe sabah kan tahlili yaptırcam aşılamanın 13.günü oluyor.dr ogün yaptırmamı istedi.bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı inşallah tutar.tutmazsa tüp bebek için tedaviye başlıyoruz hemen.
yapmayacam canım korkuyorum zaten sonuçla karşılaşmakdancanımmm dualarım seninle :) bize güzel haberler ver :)
hakkında hayırlısı canım. sakın erken test yapıp moral bozma :)
eşimin değerleri düşük olduğu için 2.yi yapmaya gerek yok rapor için dr um.bu şekildede rapor çıkar dedi.İnşallah tutar canım.Rabbim hayırlısını versin.Tutmazsa 2. aşılamadan sonra devlet tüp bebek masraflarını karşılıyo sanırım.Belki de ondadır nasibin kimbilir...
Eşin ilaç kullanmış mıydı cnm?biz proxeed plustan memnun kalmıştıkeşimin değerleri düşük olduğu için 2.yi yapmaya gerek yok rapor için dr um.bu şekildede rapor çıkar dedi.
kullandı canım daha önce zaten sonrasında hamile kalmıştım.sonrada kullanmayı bırakmıştı.kürtajdan sonra 5 ay denedik olmayınca eşim tekrar test yaptırdı sayı 19 milyondan 7 milyona düşmüş.şimdi evikap ve bi ilaç daha kullanıyo.tüp bebeğe geçene kadar ne kadar ii duruma gelirse okadar ii olur diye.aynı zamanda keçiboynuzu suyu yapıp içiriyorum.aşılamada yıkama öncesi 5 milyon du sayı yıkama sonrası 9 milyon oldu %90 ı hareketliydi.Eşin ilaç kullanmış mıydı cnm?biz proxeed plustan memnun kalmıştık
Canım inşallah burdan sevinçten ağlaya ağlaya bağıra bağıra HAMİLEYİM dersin kuzum.Hakkımızda hayırlısı olsun ben 3 kez aşılama oldum tutmadı.yapmayacam canım korkuyorum zaten sonuçla karşılaşmakdan
:) ah ahhhh inşallahhhhh ablacım inşallahhh hepimiz yazarız birgün buraya inşallahhhh.nasibizde ne varsa o hedef yaklaştık gibi geliyor bana amaCanım inşallah burdan sevinçten ağlaya ağlaya bağıra bağıra HAMİLEYİM dersin kuzum.Hakkımızda hayırlısı olsun ben 3 kez aşılama oldum tutmadı.