Happy Meal herşeyin hayırlısı, Allah kaldıramayacağımız dert vermesin canım. Lütfen üzme kendini, ama bence eşinle konuş, "ben annenin söylediklerinden çok fazla olumsuz etkileniyorum, yanlış anlama ama bunu kendim için istemiyorum. Bunu bu ay ki tüp bebek tedavisinin yolunda gitmesi için istiyorum, moralimin yüksek olması gerekiyor. Bana anlayış göstermeni bekliyorum, birşey rica edeceğim sende kabul edersen annene bu ayki tedaviden bahsetmeyelim olur mu? Hiç kimseye bahsetmedik deriz o kırılmasın diye, olursa o zaman söyleriz ne dersin?" de bakalım onun cevabı ne olacak. Biliyorum yakın oturuyormuşsunuz ama gerekirse dinlenmek için tedavi sonrası belim ağrıyor diye annene gidersin orada dinlenirsin. Yani bu ay minik beyaz yalanlar söyleseniz kayınvalidene, olursa söylersiniz tüp bebek yaptık, hiç kimseye söylemedik, insana en yakınlarının nazarı en çok değermiş, bir de böyle deneyelim dedik dersiniz kırılmaması için. Yani mesela ben hamile kalabilsem bile bir süre ilk aylar geçene kadar annemlere bile söylememeyi düşünüyorum. Çünkü bebeklere bile en çok anne babasının nazarı değer derler, en çok onlar seviyor diye. Korkuyoruz artık herşeyi düşünüyoruz. Sen de br düşün derim.