Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen CNm bende herkes çok erken diyo inşallah öyledir bende hep test yapıyom rüyamda kızımda soruyo sürekli anne doktora ne zmn gitcen. Hayırlısı CNm .... Baş ağrın varmı (

Aynen CNm bende herkes çok erken diyo inşallah öyledir bende hep test yapıyom rüyamda kızımda soruyo sürekli anne doktora ne zmn gitcen. Hayırlısı CNm .... Baş ağrın varmı (
Bugun o kadar agladimki canim catlayacak gibi agriyor migrene donecek diye korkuyorum

Kizlar ben bugun ilk kontrolume gittim ilk folikul keselerim olusmus klomene devam etcem 2 gun daha sali yine gidicem sali gittigimde asilama gunu belli olur saniyorum

Arkadaşlar herkese slm.ben bugun 4. Asilamami oldum.askunda tüp bebek ile yola çıktık amw asilamya döndü. Umarim bu kez tutarda tüp bebege gerek kalmaz gervi insan 3 basatisiz denemeden sonra umtlanmamayi öğreniyor ama tevekkülü birakmamakta lazim.hakkimozda hayırlısı ne ise o olsun.asilama knusunda merak ettiğiniz herseye cevap vermeye calisirim anestezili anestezisiz klomenle igmeli hepsini denedim çünkü :))

çok fena belim ağrıyor,karnımda şişlik var,tam olarak adet belirtileri ama arkadaşımın da böyleydi..umudumu kaybetmicem :)
5 kasım aşılamalıları ilk testi ne zaman yapacaksınız?? happymeal senin evdeki testi saymıyorum :)

Ben yaptırdım ya kız dün okumadınmııı aaa :)
Dün yaptırdım 2,69 :)

Bugun o kadar agladimki canim catlayacak gibi agriyor migrene donecek diye korkuyorum

Canım benim ya ne demek biz kader ortağı olduğumuz için buradayız zaten, tabi ki birbirimize destek olacağız. Sana güzel birşey söyleyeyim bu kadar duygusallık gebelik belirtisi olabilir yani sakın çok ümitlenme ama canını da sıkma. Her zaman yanındayız.
Ayrıca benim malesef olmadı, ben de ağlayamadım da bugün içimde kaldı. Çünkü misafirim var demiştimya eve geldim kayınvalidemler evdeydi. Aslında o biliyor ama eşim bahsediyor, biz hiç konuşmadık bu konuda onun için bişey demedim öyle işten gelmiş gibi geldim yani. Size de anca yazabildim kusura bakmayın çünkü şehir dışından geldiler. Allah yardımcımız olsun, elimizden dua etmekten başka birşey gelmez. Bu ay hazırlık varmış doktorum dedi, önümüzdeki ay tüp bebek kısmetse.İnşallah gerek kalmaz

Ben sabah baş ağrısı ile uyandım baya sürdü Türk kahvesi içtim limon sıkıp iyi geliyo ...
Iyi geldigini bilmiyordum canim ben gece 2de agriyla uydum cok sukur uyaninca yok
Aramuza tekrar hosgeldin canim ilk firsatta listemizi guncelleyecegim, bize rehber ol, skru sorulmadina acik olman ne hos Allah razi olsun. Dilerim bu ay bebegin sana tutunur.
:) ah canim sorma dun cok moral bozdum ama bilmiyorum nasip daha carsambaya dunya gun var. dr 19unda istedi kan testini
Canim kac cikti degerin? Belki daha yukselir. Bu ara cok duygusalim sorma bi arkadasima dogum gunu mesaji yazarken bile agladim dun gece ama progestan yapio gen biliorum
Sen de bi kac gune testi yenile istersen
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk aşılama için pazartesi tedaviye başlıcam inşallah...
Aramiza hosgeldin canim son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilir misin seni de ekleyelim listemuze?

Sen ne yaptın Happy Meal ? Dr sırasında yazdıklarını okuyup koparttın beni... Kıyamam sana lütfen üzülme... Bak hepimizi topladın buraya dedtek oldun...senin o kayınvalideni var yaaa!!!! Sinir ediyo beni... Biz mahvolduk kocaların nesi var??? Çığlık atmak istiyorum cidden şu an

Günaydın kızlar:)ben bugün test yaptırıcam doktorum yaptır dedi.Başağrım hala devam etmekte ama hamilelik belirtisindede olurmuş o yüzden moralimi bozmuyorum.Gelişmelerimi aktarıcam size öpüyorum:)

Günaydın kızlar:)ben bugün test yaptırıcam doktorum yaptır dedi.Başağrım hala devam etmekte ama hamilelik belirtisindede olurmuş o yüzden moralimi bozmuyorum.Gelişmelerimi aktarıcam size öpüyorum:)
Kacinci gunun inşallah hamilesindir ne zaman cikar sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…