- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.141
kızlar bende pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum,aşı gününü de sayarsak 13. günüm olacak pazartesi günü.hakkımızda hayırlısı olsun,eğer tutmazsa da benim için hayırlı zaman henüz gelmemiş diyip 2. ye kendimi hazırlıycam..Allah herkesin gönlüne göre versin..Kacinci gunun inşallah hamilesindir ne zaman cikar sonucu
hyırlı haberle gelirsin inşallah Uğur getirirsin bekliyoruz.. Herşeyin hayırlısı..Günaydın kızlar:)ben bugün test yaptırıcam doktorum yaptır dedi.Başağrım hala devam etmekte ama hamilelik belirtisindede olurmuş o yüzden moralimi bozmuyorum.Gelişmelerimi aktarıcam size öpüyorum:)
Sen ne yaptınHappy Meal ? Dr sırasında yazdıklarını okuyup koparttın beni... Kıyamam sana lütfen üzülme... Bak hepimizi topladın buraya dedtek oldun...senin o kayınvalideni var yaaa!!!! Sinir ediyo beni... Biz mahvolduk kocaların nesi var??? Çığlık atmak istiyorum cidden şu an
arkadaslar merhaba gunaydinnn ya hepimiz bu ay acaba mi sorulariyla yasiyoruz :) bisi dicem asilamadan sonra hamile kalan arkadaslar ne gibi belirtiler yasadi ya ben yaptrdimda hic bir belirti yok bnde goguslerimin sisi ve geceleri belimin agrimasindan baska kasiklarim hic agrimiyor birde size alttan sikilan jel verdiler mi
Güçlü olmalıyız canım, 5 yumurta ile pztsi aşılamaya gireceğim... Güçlü olmalıyım, rabbim yar ve yardımcımız olsunsorma canım ya dün yine çok üzüldüm ağladım sizinle dertleştim işte diyorumya bazen güçlü durmakta zorlanıyorum
canım butun belirtiler yalancı olabilir aslında belirtilere pek takılmamak günü gelince test yapmak en mantıklısı yoksa bilinç altımız rahat durmuyor. ben 2 gun önce rüyamda test yapıodum çift çizgi çıkıodu o derece yani düşün bak hemen kalktım test yaptım işte o sabah hüsran biliosun.bana sadece progestan 200mg verdi canım.
Güçlü olmalıyız canım, 5 yumurta ile pztsi aşılamaya gireceğim... Güçlü olmalıyım, rabbim yar ve yardımcımız olsun
sorma canım ya dün yine çok üzüldüm ağladım sizinle dertleştim işte diyorumya bazen güçlü durmakta zorlanıyorum
canım butun belirtiler yalancı olabilir aslında belirtilere pek takılmamak günü gelince test yapmak en mantıklısı yoksa bilinç altımız rahat durmuyor. ben 2 gun önce rüyamda test yapıodum çift çizgi çıkıodu o derece yani düşün bak hemen kalktım test yaptım işte o sabah hüsran biliosun.bana sadece progestan 200mg verdi canım.
Kizlar bende p.tesi 11.gunum ve test yaptiracagim cunku tasinacagim ve tasinmadan once emin olmak istiyorum
Valla bizimki yapıyo :) riski göze aldık bakalımcanım listedeki düzenlemeyi hemen yapıyorum o halde
benim dr 3 um 3 yumurta oldumu aşılama yapmıo çoğul gebelik die :s
Insallah hayirli sonuc cikar yardim edecek kimse yok eger hamile degilsem temizligi herseyi kendi basimiza yapariz dayaptır canım inşallah seni yanıltmayacak bir sonuç çıkar da rahatça tasınırsın ya da tedbirini alırsın inşallah bebiş vardır.
İnşallah güzel haberler alırız kendine dikkat et miyankizu.Bugün sadece yat tamammı.Kizlar asilamam yapildi suan evde yatiyorum.ayin 27 sinde kan tahlili yapilcak.isleme idrara sıkışık girmemi isyedi dr um sadece ondan rahatsiz oldum idrariniz var ve karniniza ulttasonla bastirildigi icin rahatsiz oluyosunuz sadece.onundisinda aci falan yok.insallah hayırlısı hakimizda.tutmazsa tupe gececegiz
Iyi geldigini bilmiyordum canim ben gece 2de agriyla uydum cok sukur uyaninca yok
Aramuza tekrar hosgeldin canim ilk firsatta listemizi guncelleyecegim, bize rehber ol, skru sorulmadina acik olman ne hosAllah razi olsun. Dilerim bu ay bebegin sana tutunur.
:) ah canim sorma dun cok moral bozdum ama bilmiyorum nasip daha carsambaya dunya gun var. dr 19unda istedi kan testini
Canim kac cikti degerin? Belki daha yukselir. Bu ara cok duygusalim sorma bi arkadasima dogum gunu mesaji yazarken bile agladim dun gece ama progestan yapio gen biliorum
Sen de bi kac gune testi yenile istersen
Aramiza hosgeldin canim son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilir misin seni de ekleyelim listemuze?
teşekkür ederim hoşbuldum . son adet tarihim 14.11:) tedaviye pazartesi başlıycam beklenen tarihte hcg iğnesinden sonra belli oluyor canım onuda yazarım ilk ve son aşılamam olacak pkoluyum bu ay olmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah bu ay güzel haberler alırım dua edin:)Iyi geldigini bilmiyordum canim ben gece 2de agriyla uydum cok sukur uyaninca yok
Aramuza tekrar hosgeldin canim ilk firsatta listemizi guncelleyecegim, bize rehber ol, skru sorulmadina acik olman ne hosAllah razi olsun. Dilerim bu ay bebegin sana tutunur.
:) ah canim sorma dun cok moral bozdum ama bilmiyorum nasip daha carsambaya dunya gun var. dr 19unda istedi kan testini
Canim kac cikti degerin? Belki daha yukselir. Bu ara cok duygusalim sorma bi arkadasima dogum gunu mesaji yazarken bile agladim dun gece ama progestan yapio gen biliorum
Sen de bi kac gune testi yenile istersen
Aramiza hosgeldin canim son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilir misin seni de ekleyelim listemuze?
canım inşallah olur:) beş yumurta cok iyi ama maşallah iğnemi kullandın? ekstra yaptığın birşey varsa banada önerirmisisn?Güçlü olmalıyız canım, 5 yumurta ile pztsi aşılamaya gireceğim... Güçlü olmalıyım, rabbim yar ve yardımcımız olsun
Tamammm :)))))İnşallah güzel haberler alırız kendine dikkat et miyankizu.Bugün sadece yat tamammı.
Cnm 13.günüm bugün ve 1 saat sonra alıcam sonucu hayırlısı bakalım.Ben yinede eşim için emodex siparişi verdim önümüzdeki aya hazırlık olsun eğer bu ay hamiş olmazsamKacinci gunun inşallah hamilesindir ne zaman cikar sonucu
hayırlısı olsun canımGüçlü olmalıyız canım, 5 yumurta ile pztsi aşılamaya gireceğim... Güçlü olmalıyım, rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?