Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kacinci gunun inşallah hamilesindir ne zaman cikar sonucu
kızlar bende pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum,aşı gününü de sayarsak 13. günüm olacak pazartesi günü.hakkımızda hayırlısı olsun,eğer tutmazsa da benim için hayırlı zaman henüz gelmemiş diyip 2. ye kendimi hazırlıycam..Allah herkesin gönlüne göre versin..

Iyi
Günaydın kızlar:)ben bugün test yaptırıcam doktorum yaptır dedi.Başağrım hala devam etmekte ama hamilelik belirtisindede olurmuş o yüzden moralimi bozmuyorum.Gelişmelerimi aktarıcam size öpüyorum:)
hyırlı haberle gelirsin inşallah Uğur getirirsin bekliyoruz.. Herşeyin hayırlısı..

arkadaslar merhaba gunaydinnn ya hepimiz bu ay acaba mi sorulariyla yasiyoruz :) bisi dicem asilamadan sonra hamile kalan arkadaslar ne gibi belirtiler yasadi ya ben yaptrdimda hic bir belirti yok bnde goguslerimin sisi ve geceleri belimin agrimasindan baska kasiklarim hic agrimiyor birde size alttan sikilan jel verdiler mi

sorma canım ya dün yine çok üzüldüm ağladım sizinle dertleştim işte diyorumya bazen güçlü durmakta zorlanıyorum

canım butun belirtiler yalancı olabilir aslında belirtilere pek takılmamak günü gelince test yapmak en mantıklısı yoksa bilinç altımız rahat durmuyor. ben 2 gun önce rüyamda test yapıodum çift çizgi çıkıodu o derece yani düşün bak hemen kalktım test yaptım işte o sabah hüsran biliosun.bana sadece progestan 200mg verdi canım.

Güçlü olmalıyız canım, 5 yumurta ile pztsi aşılamaya gireceğim... Güçlü olmalıyım, rabbim yar ve yardımcımız olsun

anladim canim evet belirtiler cok yalanci olabilior beklejelim gorwlim :)

Kizlar asilamam yapildi suan evde yatiyorum.ayin 27 sinde kan tahlili yapilcak.isleme idrara sıkışık girmemi isyedi dr um sadece ondan rahatsiz oldum idrariniz var ve karniniza ulttasonla bastirildigi icin rahatsiz oluyosunuz sadece.onundisinda aci falan yok.insallah hayırlısı hakimizda.tutmazsa tupe gececegiz

İnşallah güzel haberler alırız kendine dikkat et miyankizu.Bugün sadece yat tamammı.

teşekkür ederim hoşbuldum . son adet tarihim 14.11:) tedaviye pazartesi başlıycam beklenen tarihte hcg iğnesinden sonra belli oluyor canım onuda yazarım ilk ve son aşılamam olacak pkoluyum bu ay olmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah bu ay güzel haberler alırım dua edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…