Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar ben 4 gun onve asilama ypttdim son 2 gundur belim cok agriyo ve goguslerim cok sistiler ama lasiklarimda agrim yok buna benzer agrilari olanlar oldu mu

Haklisin canim bakalim pzt bi test daha yapicam, bugun o det sancim bitti fun sandimki wc ye gitsem lekelenicem sandim bugun bittu gitti pzt yine yapicam crs 14. Gunum olacak.

Haklisin canim bakalim pzt bi test daha yapicam, bugun o det sancim bitti fun sandimki wc ye gitsem lekelenicem sandim bugun bittu gitti pzt yine yapicam crs 14. Gunum olacak.
canım daha cok varmısss en erken pazartesı test yap o da ıdrar da yıne cıkmaz varsa da kanda cıkar

Canim catlatma ignesinin etkileri kafana takilmasin.
cok saol canim bnde korkmustum acaba tes giden bisiler var mi diye gece uykumdan uyandirio bel agrisi belde degilde kurek kemiklerin ortasi aslinda yuruyunve gecio ama :) birde asilamadan sonra dr.nuz size hangi ilaclari vermissti ??

Dr

Dr um 19unda cagirdi iste kana
bılıo musun bu psıkolojık ruh hali degısıklıklerı de belırtı gecen ay kımyasal yasadım adetım 8 gun gecıktı bebek tutunamadı ama sanırım adet gunume kadar vardı bebek sonrasında ne olduysa oldu neyse işte ben boyle hemen sınırlenıodum hemen aglıodum gebelık belırtısıymıs meger

Bana bitek progestan
cok saol canim bnde korkmustum acaba tes giden bisiler var mi diye gece uykumdan uyandirio bel agrisi belde degilde kurek kemiklerin ortasi aslinda yuruyunve gecio ama :) birde asilamadan sonra dr.nuz size hangi ilaclari vermissti ??
200mg verdi canim gunde 3 adet

Doktordan az önce geldim çok mutluyum Pazartesi iki yumurtam vardı 10 mm çarşamba birisi büyümemiş biriside 12 mm olmuştu tek yumurta ile yola devam dedi doktorum bügünde o tek yumurtam 18 mm olmuş bu akşamda gonalf 250 vurulcam yarın akşam 11 de çatlatma inesini vurulcam pazartesi 4 te aşılamam var hayırlısıyla

Canim cok sevindim ilk firsatta guncellicem listemizi

çok teşekkür ederim canımbu arada 2 gün boyunca incir suyu içtim gerçekten işe yarıyormuş arkadaşlar mutlaka deneyin

Cnm bnm ya üzme kendini bende seninle aynı durumdayım 4,5 yıllık evliyim ve 1 senedir uğraşıyorum artık olsun istiyorum kafamdan atamıyorum atmadığımız için olmuyo ya ztn psikopata bağladık bu işi:) Kimseye söylemeyin bencede ne gerek var millet neler yaşıyoda söylemiyo sen söylesen bi dünya yaygara olur o yüzden bırakın içinizde kalsın en azından millet biliyo stresi oluşmaz.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız:)Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…