Kizlar simdi size bi itirafta bulunucam, lutfen bana kizmayin ama dun hissettigim onca adet sancisindan sonra bu sabah test yaptim idrar testi, kocaman bi negatif. Asilamam 5 kasimda olmustu. Erken belkide evet ama duramadim. Ikinci cizgi silik de olsa cikmadi. Oturum dakikalarca agladim. O sirada annem aradi acmadjm sesimden hemen anlar cunku
Benim asilamam tutmadi galiba kizlar
bi de sabah esimin ablasiyla mesajlastik yeni cocugu oldu 1 yil olacak iste bunaldim kizla ugrasmaktan hicbisey yapamiyorum dedi. Ben de sen en guzel seyle ugrasiyorsun bosver oldugu kadar diger isler dedim. Allah insallah sana da tez zamanda nasip etsin bu guzel seyden dedi. Bende gayet vakur bi durusla "zamani gelince olur elbet" dedim sonra kapandi konu. Guclu durmaya, o kadar da onemsemiyormus gibi davranmak ne zor :
Rabb'im kimseyi evlatla sinamasin evlat aratmasin.
Esime soyledim dun adet olucam galiba dedim, yuzu dustu ama gozleri baska dili baska soyledi. Daha olmamiskrn moralin bozulmus hastalanmis da olabilirdin uzme kendini olmayabilor de dedi sesinin titredigini hissettirmemeye calisarak. Kizlar gelsin insallah bebislerimiz, bugun adet sancim tamamen yok oldu ama test de tek cizgi. Ruyamda sabah kalip test yapiyotdum cift cikiyordu zaten o yuzden kalkar kalkmaz yaptim ama ne bileyim ya hep size diyorum benim enerjim dustu. Rabb'im hakkimizda hayirlisini nasip etsin.