• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
7 yıllık evliyim. iki defa tüp bebek denedim negatif sonuçlandı. eylülde aşıma negatif. bu ay yine aşılama için gonal-f kullanıyorum. negatifi görürsek tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız. hepimizin hakkında hayırlısı
inş. bu sefer hayırlı haberler alırsın bazen mucizeler ümitlerin tükendiği anda geliverir rabbimin hikmetlerine sır ermiyor

Kızlar sonucum ne yazıkki negatif önümüzdeki aylara bakıcaz artık hayırlısı buymuş ne diyelim:KK43: bütün belirtiler yalan oldu:KK43:

canım kıyamam yaaa, canın sağolsun. Rabb'im biliyor zamanını bize de o zamana kadar olan zamanı geçirmek düşüyor işte bekleyerek. önümüzdeki ay 2. yi düşünüyor musun?

Insallah hayirli sonuc cikar yardim edecek kimse yok eger hamile degilsem temizligi herseyi kendi basimiza yapariz da

tatlım sen yine de tedbiri elden bırakma derim ben...

Kizlar asilamam yapildi suan evde yatiyorum.ayin 27 sinde kan tahlili yapilcak.isleme idrara sıkışık girmemi isyedi dr um sadece ondan rahatsiz oldum idrariniz var ve karniniza ulttasonla bastirildigi icin rahatsiz oluyosunuz sadece.onundisinda aci falan yok.insallah hayırlısı hakimizda.tutmazsa tupe gececegiz

canım geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim. hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. dr evet idrara sıkışık istiyor ama benimki ultrason eşliğinde olmamıştı karnıma bastırarak filan :s benim ameliyathanede ultrasonsuz oldu :s bugün bol bol yat canım ve dua et.

teşekkür ederim hoşbuldum . son adet tarihim 14.11:) tedaviye pazartesi başlıycam beklenen tarihte hcg iğnesinden sonra belli oluyor canım onuda yazarım ilk ve son aşılamam olacak pkoluyum bu ay olmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah bu ay güzel haberler alırım dua edin:)

tatlım ekledim seni listemize aramıza hoş geldin. ben beklenen tarihini 1 ay sonrasına diye yazdım.

7 yıllık evliyim. iki defa tüp bebek denedim negatif sonuçlandı. eylülde aşıma negatif. bu ay yine aşılama için gonal-f kullanıyorum. negatifi görürsek tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız. hepimizin hakkında hayırlısı

canım son adet tarihinle beklenen adet tarihini de yazabilir misin seni de alalım listemize. mutluluk duyarız. dileriz tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğinin haberini alırsın bu ay...

senin adına çok sevindim haseki allah tamamına erdirsin hayırlı evlat olsun inş. :nazar::nazar::nazar::KK46:

Canim vok tesekkur ederim rabbim burda kendisine sevinir gibi benim hamileligime sevinen tedavi goren sonuc bekleyen tüm arkadaslarimin yuzunu guldursun... kizlar bu arada kan testini tekrarladim sonuc 160 olmus deger guzel ama 19 haftalik dusuk yasayinca hep kaybetme korkusu oluyor :(

Happymeal,fndkr,yalutt ve mamii sizler ne zaman test yapacaksınız? Hepimiz 5 kasımda aşılama yaptırmışız,ben pazartesi günü yaptırıcam???

14 gunum test yaptim ilk asilamamdi sonuc negatif zaten yuzumde sivilce cikti belliki bu ay Rabbim nasip etmedi olsun hayirlisini Allah bilir :) cok uzulmedim olacagina inaniyorum bi vakti var benim yavrumda o vakitte gelicek :)

canım inşallah olur:) beş yumurta cok iyi ama maşallah iğnemi kullandın? ekstra yaptığın birşey varsa banada önerirmisisn?
Merhaba canım, ben sadece iğne kullandım, incir kürü yapan arkadaşlarda var tabi... Ancak öoğul gebelik riskimde var malesef... Hayırlısı hakkımızda

Canim vok tesekkur ederim rabbim burda kendisine sevinir gibi benim hamileligime sevinen tedavi goren sonuc bekleyen tüm arkadaslarimin yuzunu guldursun... kizlar bu arada kan testini tekrarladim sonuc 160 olmus deger guzel ama 19 haftalik dusuk yasayinca hep kaybetme korkusu oluyor :KK43:

canım hiç olumsuzu düşünmek yok tamam mı? Allah'ın izniyle bebişin tutundu sana...

Happymeal,fndkr,yalutt ve mamii sizler ne zaman test yapacaksınız? Hepimiz 5 kasımda aşılama yaptırmışız,ben pazartesi günü yaptırıcam???

canım ben pzt günü yani aşılama gününü saymazsak 12. gunumde evde idrar testi yapmayı planlıyorum inşallah tekrar... doktorum ayın 19unda yani aşılama gününü saymazsak 14. gunumde kan testine çağırdı. kan testini o gun yaptırmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar adet olmazsam. fndkr fndkr ve yalutt yalutt siz ne durumdasınız kızlar?

14 gunum test yaptim ilk asilamamdi sonuc negatif zaten yuzumde sivilce cikti belliki bu ay Rabbim nasip etmedi olsun hayirlisini Allah bilir :) cok uzulmedim olacagina inaniyorum bi vakti var benim yavrumda o vakitte gelicek :)

moralimizi hiç bozmuyoruz canım. canın sağolsun. eşin ve sen sağlıkla var olun yeterki bebişlerimiz gelip bizi bulacak inşallah.

Aşılaması tutmayan arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın bu yolda mücadele etmemiz gerekiyor bu mücadelede tek ve en önemli şart rahat olmak. 4. Aşılamasını yaptıran biri olarak ki sorunum sadece rahim ağzı darlığı, kısmetten öteye yol yok. Benim şimdiki aklım olsa aşılamayla hiç uğraşmazdım buda zaten son aşılamam olacak. Aşılama yerine maddi açıdan kendinizi ilk hazır hissettiğiniz an tüp bebek yaptırmanız. Peki sen neden 4 kez yaptın derseniz benim ilk ikisi çok yanlış ellerde yapıldı sonra tanıştığım mükemmel doktorum sayesinde anladım bunu.ikinci doktorum bir kez aşılama denedi fakat rahim agzı darlığım sebebiyle rahimle cok fazla oynadı ve şansım çok düştü 4. Aşılamamıda tüp bebrk tedavisi dite başlayıp aşılamaya döndük. İnanın bu süre zarfında tüm gebelik belirtilerini yaşadım hatta tutunma kanaması sandığım o lekelenmeler bile başıma geldi ki benim reglim çok düzenlidir. Bel agrısı kasıkta batmalar göğüs hassasiyeti vb hepsini yaşadım.ne olur kendinizi dinlemeyin bekleme süresince kafanızı dagıtacak şeylere verin kendinizi hayal kırıklığı yasamak yoruyor.olmaz dite birşey yok elbetteki beni yanlış anlamayın aşılaması tutan çok kişi var ama yüzdesi düşük. Moralinizi bozmak istemem herşey haktan ama naçizane fikrim aşılamayla vakit keybedilmemesi yönünde. ve tabiki doğru ellerde güvendiğiniz bi doktorla buluşmanız. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin duakarım hepimizle

Aşılaması tutmayan arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın bu yolda mücadele etmemiz gerekiyor bu mücadelede tek ve en önemli şart rahat olmak. 4. Aşılamasını yaptıran biri olarak ki sorunum sadece rahim ağzı darlığı, kısmetten öteye yol yok. Benim şimdiki aklım olsa aşılamayla hiç uğraşmazdım buda zaten son aşılamam olacak. Aşılama yerine maddi açıdan kendinizi ilk hazır hissettiğiniz an tüp bebek yaptırmanız. Peki sen neden 4 kez yaptın derseniz benim ilk ikisi çok yanlış ellerde yapıldı sonra tanıştığım mükemmel doktorum sayesinde anladım bunu.ikinci doktorum bir kez aşılama denedi fakat rahim agzı darlığım sebebiyle rahimle cok fazla oynadı ve şansım çok düştü 4. Aşılamamıda tüp bebrk tedavisi dite başlayıp aşılamaya döndük. İnanın bu süre zarfında tüm gebelik belirtilerini yaşadım hatta tutunma kanaması sandığım o lekelenmeler bile başıma geldi ki benim reglim çok düzenlidir. Bel agrısı kasıkta batmalar göğüs hassasiyeti vb hepsini yaşadım.ne olur kendinizi dinlemeyin bekleme süresince kafanızı dagıtacak şeylere verin kendinizi hayal kırıklığı yasamak yoruyor.olmaz dite birşey yok elbetteki beni yanlış anlamayın aşılaması tutan çok kişi var ama yüzdesi düşük. Moralinizi bozmak istemem herşey haktan ama naçizane fikrim aşılamayla vakit keybedilmemesi yönünde. ve tabiki doğru ellerde güvendiğiniz bi doktorla buluşmanız. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin duakarım hepimizle
Aslında bende aynı fikirdeyim uğraşmak istemiyorum aşılamayla ama tüp bebek yaptırmaya karar verirsem rahmimde ufak bi perde var onu almaları gerekiyo ameliyatla düşük riski oluşturduğundan tüp tutmazsa sorumluluk kabul etmezler dedi doktorum.o ameliyatta ürkütüyo beni açıkçası rahmimle oynatmak istemiyorum doğalı neyse öyle kalsın. Happy Meal Happy Meal cnm bu ay düşünmüyorum kafa olarak çok yordu beni bu iş 1 ay geçsin bakalım sonrası ya tüp ya aşılama düşünücez bişeyler.

canım kıyamam yaaa, canın sağolsun. Rabb'im biliyor zamanını bize de o zamana kadar olan zamanı geçirmek düşüyor işte bekleyerek. önümüzdeki ay 2. yi düşünüyor musun?

tatlım sen yine de tedbiri elden bırakma derim ben...

canım geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim. hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. dr evet idrara sıkışık istiyor ama benimki ultrason eşliğinde olmamıştı karnıma bastırarak filan :s benim ameliyathanede ultrasonsuz oldu :s bugün bol bol yat canım ve dua et.

tatlım ekledim seni listemize aramıza hoş geldin. ben beklenen tarihini 1 ay sonrasına diye yazdım.

canım son adet tarihinle beklenen adet tarihini de yazabilir misin seni de alalım listemize. mutluluk duyarız. dileriz tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğinin haberini alırsın bu ay...
Sagolasin canim ultrason esliginde oldu benim ama yinede idrara sıkışık istedi o durum cok rahatsiz ediyor.

Hayırlısı CNm kızım var 10 yaşında ona kardeş için uğraşıyorum sebebi yok neden olmadığının. Herşey normal sorun yok ilk aşılamam kısmet inşaallah tutar hepimiz için...

Back