• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar ben 4 gun onve asilama ypttdim son 2 gundur belim cok agriyo ve goguslerim cok sistiler ama lasiklarimda agrim yok buna benzer agrilari olanlar oldu mu

canım benim zamanı var demekkı hem boyle erkenden ağlama bence gebelık belırtılerı ıle adet belırtılerı hemen hemen aynı ayırdedemıosun bak benı bılıosun kayıplarımı yıllarımı bıraz daha umutlu ol bu ay olmassa bıdahakı kı ay olur de Allah de gerisini bırak canım ınan baska turlu huzur bulmuyosun
Haklisin canim bakalim pzt bi test daha yapicam, bugun o det sancim bitti fun sandimki wc ye gitsem lekelenicem sandim bugun bittu gitti pzt yine yapicam crs 14. Gunum olacak.

Haklisin canim bakalim pzt bi test daha yapicam, bugun o det sancim bitti fun sandimki wc ye gitsem lekelenicem sandim bugun bittu gitti pzt yine yapicam crs 14. Gunum olacak.
canım daha cok varmısss en erken pazartesı test yap o da ıdrar da yıne cıkmaz varsa da kanda cıkar

Dr

Dr um 19unda cagirdi iste kana
bılıo musun bu psıkolojık ruh hali degısıklıklerı de belırtı gecen ay kımyasal yasadım adetım 8 gun gecıktı bebek tutunamadı ama sanırım adet gunume kadar vardı bebek sonrasında ne olduysa oldu neyse işte ben boyle hemen sınırlenıodum hemen aglıodum gebelık belırtısıymıs meger

Bana bitek progestan
cok saol canim bnde korkmustum acaba tes giden bisiler var mi diye gece uykumdan uyandirio bel agrisi belde degilde kurek kemiklerin ortasi aslinda yuruyunve gecio ama :) birde asilamadan sonra dr.nuz size hangi ilaclari vermissti ??
200mg verdi canim gunde 3 adet

Doktordan az önce geldim çok mutluyum:KK68::KK68: Pazartesi iki yumurtam vardı 10 mm çarşamba birisi büyümemiş biriside 12 mm olmuştu tek yumurta ile yola devam dedi doktorum bügünde o tek yumurtam 18 mm olmuş bu akşamda gonalf 250 vurulcam yarın akşam 11 de çatlatma inesini vurulcam pazartesi 4 te aşılamam var hayırlısıyla:KK68::KK68:

Doktordan az önce geldim çok mutluyum:KK68::KK68: iki gün önce iki yumurtamın birisi büyümemişti tek yumurtam la yola devam dedi doktorum bügünde o tek yumurtam 18 mm olmuş bu akşamda gonalf 250 vurulcam yarın akşam 11 de çatlatma inesini vurulcam pazartesi 4 te aşılamam var hayırlısıyla:KK68::KK68:
Canim cok sevindim ilk firsatta guncellicem listemizi ;)

çok teşekkür ederim canım:KK68:bu arada 2 gün boyunca incir suyu içtim gerçekten işe yarıyormuş arkadaşlar mutlaka deneyin

canım rahim filminden hiç korkma Allah'ın izniyle iyi çıkar. ben de bursada oturuyorum. suat beyin adını tüp bebekte çok iyi diye duydum ama erkek diye tercih edemiyorum işte. bi de acıbademdeki tüp bebek ekibi çok iyiymiş ama orası da erkek, senin bu anlamda sıkıntın yoksa gitmelisin tabi.

kızlar hepinize çok tşk ederim yanımda olduğunuz için. güçlü durmaya çalışmak gerçekten çok yoruyor beni hem de çok. kimseye ağlayıp sızlayamıyorum kimse üzülmesin diye. annemi aramıştı acmadım sonra geri dondum. test yaptım demedim o da bilmez erken olduğunu zaten, ama olmıcak galiba dedim.:KK61:

o da onca sıkıntısının arasında bana moral olmaya çalıştı Allah tüm annelerden razı olsun. üzme kendini napalım Allah biliyor zamanını dedi. sonra su istemiştim telefonla, adam her an gelir diye hıçkır hıçkır yine ağlayamadım sıktım sıktım sıktım kendimi. su geldi aldım derken artık sizinle başbaşayım ve su an yazarken hüngür hüngür ağlıyorum. Allah dermansız dert vermesin.:KK61:

belki şımarıklık gibi hissettirebilirim size burada ne arkadaşlar var defalarca gebelik haberine sevinip boş ya da kimyasal geçiren, ilerleyen haftalarda bebeğini kaybeden, evladını buyutup kaybeden, onların yanında bizim negatif olmasının şuuru ne ki. ama işte gönül bazen dayanmakta zorluk çekiyor. iyi ki bu siteye üye olmuşum çunku gerçekten Nasrettin Hoca'nın lafıyla damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlıyor.:KK61:

iyi varsınız. sizi çok seviyorum. birlikte hep güzel günlerde güzel haberler verelim inşallah birbirimize. kasım 2014 topiği bitince aralık topiğinde buluşalım, hamilelerimiz de hiç kopmasın bizden. çok mu duygusallaştım ne. kusuruma bakmayın. ancak su an yanımda biri olsa ya da telefonda birine dert yanıyor olsam bu kadar içten ve rahat olamazdım.:KK61:

1 saat kadar önce kayınvalidem aradı. nasıl gidiyor bekleyiş dedi. bu arada kızlar benim bu aşılamamı eşimin anne babası ve benim anne babam biliyor öyle yayılmadı yani ailelere. konu komsu hısım akraba zaten bilmiyor, dediğiniz gibi daha zor göğüsleniyor o zaman durumlar.:KK61:

neyse 1 saat kadar önce kayınvalidem aradı nasıl gidiyor dedi bekleyiş. iyi hatta unuttum bile dedim (yalana bak!) çunku o beni bebek için kafayı yedin sen diye yorumluyor ve bunu yuzume söylemişliği var. bana hep 40a kadar yolu var bunun neden çırpınıosun çocuk çocuk die diyor. yine aynı şeyleri söyledi. anne dedim evet 40 olmadım henuz 30 yaşındayım ama 40ı bekleyeyim mi yani dedim. bekle demiyorum ama bu kadar çırpınma dedi. benden sonra evlenenler bebeklerini buyutuyor ama ben 4.5 yıllık evliyim kızlar artık bişeylere çabalamakta haksız mıyım?:KK61:

bana diyorki aşılama yapman için bile erkendi mudahale gerektirecek yasta değilsin dio sürekli deli olucam :KK43: bi arkadaşyla konuşmuş, arkadaşının oğlu 35 yasındaymış gelini de 34 bizden 2 sene önce evlenmişler ve 6.5 yıllık evlilermiş. bana dioki oğlanın annesiyle konuştum dio torun yok mu daha diye sordum dio, ki kendisine sorulmasına gıcık olur. (ben babanne olacak yaşa daha gelmedim der kendisi 58 yasında) neyse sormuş arkadaşına, o da yok daha bişey bizimkilerin gundeminde bile yok demiş. bi sizin gundeminizi bu kadar mesgul edio bu nasıl iş ben anlamadım dedi (!):KK61:

anne dedim bak dedim şimdi gidip benim anneme de sorsalar 'yok bizim çocuklar rahatlarına düşkün anacım keyiflerine bakıyorlar' cevabı verir ama gönlü ne kadar istiyor biliyorsun dedim. belki onlar da sana dışarıya çaktırmıyorlardır ne biliosun dedim. olabilir mi dedi. e olabilir anne dedim kimse istiolarda olmuo diemioki dedim. neyse olmıcak galiba zaten benim de dedim. oğlum da zten örnek vere vere bi hal oldu hastanelerde dedi ki eşim 2 kere örnek verdi. biri aşılama günü, bi de aşılama gerekio mu diye bakılması için 6 ay önce. o laf da koydu bana çok. senin oğlun örnek verioda o kadar iğneyi kim oluo? o hapları kim yutuo? o aşağılayıcı alttan muayene masasına kim oturuo?:KK61:

kızlar çok sinirlerim bozuk özür dilerim hepinizden ama gidip biraz daha ğlıcam. Rabb'im hakkımızda hayırlısını göstersin inşallah bize.:KK61:
Cnm bnm ya üzme kendini bende seninle aynı durumdayım 4,5 yıllık evliyim ve 1 senedir uğraşıyorum artık olsun istiyorum kafamdan atamıyorum atmadığımız için olmuyo ya ztn psikopata bağladık bu işi:) Kimseye söylemeyin bencede ne gerek var millet neler yaşıyoda söylemiyo sen söylesen bi dünya yaygara olur o yüzden bırakın içinizde kalsın en azından millet biliyo stresi oluşmaz.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız:)Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Back