Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bak dr da demiş :) üzülme kötüyü çağırma bol bol dua et.yolksac bende yoktu malesef.dr um o anki döllenmeden kaynaklandığını birdaha tekraralama ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi.yarın aşılamam var canım.saat 2 de bana dua edermisin o saaatler.:) inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz.Aminnn canım aminnn ağzından bal damlıyoo..Dr yolksac varsa bebek %100 gelişir mi dedi yoksa beslenir mi dedi öle bişi dedi aama tam hatırlayamıyorum o anki heyecandan...ALLAH sana da göstersin cnm inşallahh
Bana zor derler onu 2yila kadar ucretsiz izin alabiliyorumannem bana hamileyken düşük tehlikesi yüzünden 7 ay rapor almış ve yatmış. ama doğumdan sonra işten çıkarmışlar işimize yaramadın demişler.
inşallah canım inşallah tutar rabbim yardımcın olsunevet canım bak dr da demiş :) üzülme kötüyü çağırma bol bol dua et.yolksac bende yoktu malesef.dr um o anki döllenmeden kaynaklandığını birdaha tekraralama ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi.yarın aşılamam var canım.saat 2 de bana dua edermisin o saaatler.:) inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz.
Listede ben yokum
B
Bana zor derler onu 2yila kadar ucretsiz izin alabiliyorum
ohhh valla gelsin de bebegimannemin de umrunda bile değilmiş zaten. bebeğim gelmiş sağ salim iş mi yok bana geç bile kaldınız demiş.
ne güzel iş o ya 2 yıla kadar ücretsiz ohhhh
canım seninki doğal yollardan aşılama diye kendin söylemiştin burda tedavi gören arkadaşlar var, onlara örnek teşkil edecek yoksa sonucun. ama istersen ekleyelim seni de. aşılama kısmını belirtelim aşılama yapılmadı doğal yollardan diye.
ne mutlu canım Rabb'im sana verdi, inşallah kalp atışını duymayı, kucağına almayı de nasip etsin. ben de seni öptüm.Canim igneyle yumurta gelistirildi sonra catlatma ignesi yapildi sadece sperm işlemden gecirilmedi hatta esimin morfoloji bozuk buna ragmen doktor tarafindan spermlet yumurtaya yakin bi yere birakilmadigi halde tuttu ben her iliskiden sonra bacaklari duvara kaldirip yattim liste konusuna gelince saka yapiyorum asilaya gore daha dogal oldu hepinizi optum
ama canım çok acele ediosun bi durr 2 gun sonra tekrarla testi lütfen moral bozma hemen.
olmaz mı canım hayalim çok ama sanırım ilk aklıma gelen onu annemin kucağına sevgisine vermek. annem çok rahatsız ciddi önemli hastalıkları var, dualarınızı eksik etmeyin lütfen yavrusunun yavrusunu kucağına alıp koklayabilmesi en buyuk isteklerimden biri. Rabb'im nasip etsin...
bizi mutlaka haberdar et canım.
boşver misafiri canım önce bize haber ver sonra otururusun misafirinle çatlarız biz meraktan...
canım daha çok erken en azından 12. gune kadar bekle sonra hayal kırıklığı oluyor...
canım, benim hiç fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana :)
aminn canım benim babannem çok severdi beni hep bebişini görmeden ölmem derdi geçen ay vefat etti nasıl bir duygu tahmin ediyrm inşallah 3-4 tane çocuğunu görür
8.gin ama catliyorumka
ka çıncı gun canım.
Kizlar simdi size bi itirafta bulunucam, lutfen bana kizmayin ama dun hissettigim onca adet sancisindan sonra bu sabah test yaptim idrar testi, kocaman bi negatif. Asilamam 5 kasimda olmustu. Erken belkide evet ama duramadim. Ikinci cizgi silik de olsa cikmadi. Oturum dakikalarca agladim. O sirada annem aradi acmadjm sesimden hemen anlar cunku
Benim asilamam tutmadi galiba kizlar bi de sabah esimin ablasiyla mesajlastik yeni cocugu oldu 1 yil olacak iste bunaldim kizla ugrasmaktan hicbisey yapamiyorum dedi. Ben de sen en guzel seyle ugrasiyorsun bosver oldugu kadar diger isler dedim. Allah insallah sana da tez zamanda nasip etsin bu guzel seyden dedi. Bende gayet vakur bi durusla "zamani gelince olur elbet" dedim sonra kapandi konu. Guclu durmaya, o kadar da onemsemiyormus gibi davranmak ne zor :
Rabb'im kimseyi evlatla sinamasin evlat aratmasin.
Esime soyledim dun adet olucam galiba dedim, yuzu dustu ama gozleri baska dili baska soyledi. Daha olmamiskrn moralin bozulmus hastalanmis da olabilirdin uzme kendini olmayabilor de dedi sesinin titredigini hissettirmemeye calisarak. Kizlar gelsin insallah bebislerimiz, bugun adet sancim tamamen yok oldu ama test de tek cizgi. Ruyamda sabah kalip test yapiyotdum cift cikiyordu zaten o yuzden kalkar kalkmaz yaptim ama ne bileyim ya hep size diyorum benim enerjim dustu. Rabb'im hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
canım neden üzüyorsun kendini daha 15 gün bile olmamış hemen nasıl çıksın idrarda.ben bikez hamile kaldım adetin 32.günü idrarda yaptım çok silikti ikinci çöizgi.aynı gün kanda 235 di değerim.daha çok erkekn beklenen adette bile silik çıkıyor .Kizlar simdi size bi itirafta bulunucam, lutfen bana kizmayin ama dun hissettigim onca adet sancisindan sonra bu sabah test yaptim idrar testi, kocaman bi negatif. Asilamam 5 kasimda olmustu. Erken belkide evet ama duramadim. Ikinci cizgi silik de olsa cikmadi. Oturum dakikalarca agladim. O sirada annem aradi acmadjm sesimden hemen anlar cunku
Benim asilamam tutmadi galiba kizlar bi de sabah esimin ablasiyla mesajlastik yeni cocugu oldu 1 yil olacak iste bunaldim kizla ugrasmaktan hicbisey yapamiyorum dedi. Ben de sen en guzel seyle ugrasiyorsun bosver oldugu kadar diger isler dedim. Allah insallah sana da tez zamanda nasip etsin bu guzel seyden dedi. Bende gayet vakur bi durusla "zamani gelince olur elbet" dedim sonra kapandi konu. Guclu durmaya, o kadar da onemsemiyormus gibi davranmak ne zor :
Esime soyledim dun adet olucam galiba dedim, yuzu dustu ama gozleri baska dili baska soyledi. Daha olmamiskrn moralin bozulmus hastalanmis da olabilirdin uzme kendini olmayabilor de dedi sesinin titredigini hissettirmemeye calisarak. Kizlar gelsin insallah bebislerimiz, bugun adet sancim tamamen yok oldu ama test de tek cizgi. Ruyamda sabah kalip test yapiyotdum cift cikiyordu zaten o yuzden kalkar kalkmaz yaptim ama ne bileyim ya hep size diyorum benim enerjim dustu. Rabb'im hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Kizlar simdi size bi itirafta bulunucam, lutfen bana kizmayin ama dun hissettigim onca adet sancisindan sonra bu sabah test yaptim idrar testi, kocaman bi negatif. Asilamam 5 kasimda olmustu. Erken belkide evet ama duramadim. Ikinci cizgi silik de olsa cikmadi. Oturum dakikalarca agladim. O sirada annem aradi acmadjm sesimden hemen anlar cunku