Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bu topic temi okudum yada başka biyerde mi hatırlamıyorum ama bir doktor hastasına 50 nin altındaki beta hcg değerleri idrar testlerinde çıkmaz demiş miyankizu da bak ne diyo 200 küsürlü değer bile silik çıkmış çok erken bakmışsın sen bizleri engellemeye çalışırken kendine hakim olamamışsın yok demek için çok erken.... birde kızlar bebek tedavisi görürken kimseye söylemeyin bu tedavimde sadece görümceme söyledim.... annem dostum komşum kimse bilmiyor....

canım rahim filminden hiç korkma Allah'ın izniyle iyi çıkar. ben de bursada oturuyorum. suat beyin adını tüp bebekte çok iyi diye duydum ama erkek diye tercih edemiyorum işte. bi de acıbademdeki tüp bebek ekibi çok iyiymiş ama orası da erkek, senin bu anlamda sıkıntın yoksa gitmelisin tabi.

kızlar hepinize çok tşk ederim yanımda olduğunuz için. güçlü durmaya çalışmak gerçekten çok yoruyor beni hem de çok. kimseye ağlayıp sızlayamıyorum kimse üzülmesin diye. annemi aramıştı acmadım sonra geri dondum. test yaptım demedim o da bilmez erken olduğunu zaten, ama olmıcak galiba dedim.

o da onca sıkıntısının arasında bana moral olmaya çalıştı Allah tüm annelerden razı olsun. üzme kendini napalım Allah biliyor zamanını dedi. sonra su istemiştim telefonla, adam her an gelir diye hıçkır hıçkır yine ağlayamadım sıktım sıktım sıktım kendimi. su geldi aldım derken artık sizinle başbaşayım ve su an yazarken hüngür hüngür ağlıyorum. Allah dermansız dert vermesin.

belki şımarıklık gibi hissettirebilirim size burada ne arkadaşlar var defalarca gebelik haberine sevinip boş ya da kimyasal geçiren, ilerleyen haftalarda bebeğini kaybeden, evladını buyutup kaybeden, onların yanında bizim negatif olmasının şuuru ne ki. ama işte gönül bazen dayanmakta zorluk çekiyor. iyi ki bu siteye üye olmuşum çunku gerçekten Nasrettin Hoca'nın lafıyla damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlıyor.

iyi varsınız. sizi çok seviyorum. birlikte hep güzel günlerde güzel haberler verelim inşallah birbirimize. kasım 2014 topiği bitince aralık topiğinde buluşalım, hamilelerimiz de hiç kopmasın bizden. çok mu duygusallaştım ne. kusuruma bakmayın. ancak su an yanımda biri olsa ya da telefonda birine dert yanıyor olsam bu kadar içten ve rahat olamazdım.

1 saat kadar önce kayınvalidem aradı. nasıl gidiyor bekleyiş dedi. bu arada kızlar benim bu aşılamamı eşimin anne babası ve benim anne babam biliyor öyle yayılmadı yani ailelere. konu komsu hısım akraba zaten bilmiyor, dediğiniz gibi daha zor göğüsleniyor o zaman durumlar.

neyse 1 saat kadar önce kayınvalidem aradı nasıl gidiyor dedi bekleyiş. iyi hatta unuttum bile dedim (yalana bak!) çunku o beni bebek için kafayı yedin sen diye yorumluyor ve bunu yuzume söylemişliği var. bana hep 40a kadar yolu var bunun neden çırpınıosun çocuk çocuk die diyor. yine aynı şeyleri söyledi. anne dedim evet 40 olmadım henuz 30 yaşındayım ama 40ı bekleyeyim mi yani dedim. bekle demiyorum ama bu kadar çırpınma dedi. benden sonra evlenenler bebeklerini buyutuyor ama ben 4.5 yıllık evliyim kızlar artık bişeylere çabalamakta haksız mıyım?

bana diyorki aşılama yapman için bile erkendi mudahale gerektirecek yasta değilsin dio sürekli deli olucam bi arkadaşyla konuşmuş, arkadaşının oğlu 35 yasındaymış gelini de 34 bizden 2 sene önce evlenmişler ve 6.5 yıllık evlilermiş. bana dioki oğlanın annesiyle konuştum dio torun yok mu daha diye sordum dio, ki kendisine sorulmasına gıcık olur. (ben babanne olacak yaşa daha gelmedim der kendisi 58 yasında) neyse sormuş arkadaşına, o da yok daha bişey bizimkilerin gundeminde bile yok demiş. bi sizin gundeminizi bu kadar mesgul edio bu nasıl iş ben anlamadım dedi (!)

anne dedim bak dedim şimdi gidip benim anneme de sorsalar 'yok bizim çocuklar rahatlarına düşkün anacım keyiflerine bakıyorlar' cevabı verir ama gönlü ne kadar istiyor biliyorsun dedim. belki onlar da sana dışarıya çaktırmıyorlardır ne biliosun dedim. olabilir mi dedi. e olabilir anne dedim kimse istiolarda olmuo diemioki dedim. neyse olmıcak galiba zaten benim de dedim. oğlum da zten örnek vere vere bi hal oldu hastanelerde dedi ki eşim 2 kere örnek verdi. biri aşılama günü, bi de aşılama gerekio mu diye bakılması için 6 ay önce. o laf da koydu bana çok. senin oğlun örnek verioda o kadar iğneyi kim oluo? o hapları kim yutuo? o aşağılayıcı alttan muayene masasına kim oturuo?

kızlar çok sinirlerim bozuk özür dilerim hepinizden ama gidip biraz daha ğlıcam. Rabb'im hakkımızda hayırlısını göstersin inşallah bize.

canım benim yaaa çok üzdün kendini.bak dediğin gibi bulamamakdan daha kötü olan şey bulupta kaybetmektir bunu ben yaşadım Allah sağlıklı versin geç versin.evet sabırsızız hemen olsun istiyoruz yaşlı anneler olmak istemiyoruz .ama napalım.buay olmazsa kayınvalidene falan ara verdik de canım en azından böle sinirini bozan şeyler duymamış olursun.erkekler sadece sperm veriyo başka napıyo Allah aşkına bizim canımız yokmu ayrıca millet sır küpü bizim gibi ortaya dökmüyor herşeyini 6 yıllık insanın ansıl gündeminde olmaz demekki olmuyo.Alalh Allah.

canım yanımda olduğun için çok teşekkür ederim inanki sinirlerim çok bozuk. bidahaki ay için benim ailem varlarını yoklarını ortaya koyup bu aşılama tutmazsa beni tüp bebeğe götürmek istiyorlar. gönül diyorki kaynanana hiç bişey söyleme. ama çok içiçeyiz sık görüşüyoruz yani.o süreçleri ona duyurmadan geçirmek neredeyse imkansız. bi de bu sefer bak ben sana herseyi bırak olucak demiştim gördün mü benim dediğim oldu dicek. onu da istemiyorum. zaten ne aşılama ne başka bişey destek de vermeyeceklerini basında söylediler. bu konuda bi sayfada yine böyle uzun uzun dertleşmiştim sizinle belki okumuşsundur. yani napıcamı bilmiyorum. eşim 7de gelicek bu akşam ilk kez erken gelicek ve ortada yemek yok. hava karardıkça bana kasvet çöküo mutfağa giresim yok offf bilmiyorum

canım okadar güzel anlatmışşın ki tek değilsin sadece unu bil bizde aynı şeyleri yaşıyoruz hatta benım kayınvalımde de geçenlerde oğlumda sperm vere vere yoruldu diyo bizi kım düşünecekkı sadece annemiz dışında. kayınvalıdem hocalardan okunmuş sular getırıyor sankı benım yuzumden ebek olmuyomuş gibi amannnn biz daha görcez bilmiyorum ama hayırlısı olsun ne dıyelım herkes kendı ettiğinden utansın kib. canım ben pazartesi gelcem güzel haberlerinizi bekliyorum sizi görmedim ama sizi seviyorum .

canım benim ya evet hatırlıyorum anlatmıştın.dilerim bu mutsuzluğun çok güzel bi mutluluğa dönüşür canım.

Kizlar bisey soracagim benim pazartesi asilama yaptirali 11gun olacak ve haftaya tasinacagiz o yizden hazirlik yapmak lazim kan testi yaptirsam varsa cikar demi yoksa temizligi de tasinmayi dankorkmadan rahat yapayim diyorum

Kizlar bisey soracagim benim pazartesi asilama yaptirali 11gun olacak ve haftaya tasinacagiz o yizden hazirlik yapmak lazim kan testi yaptirsam varsa cikar demi yoksa temizligi de tasinmayi dankorkmadan rahat yapayim diyorum

canım sen bilirsin ben yine de riske atma derim ufak ufak bişeyler yap ama sakın uzanma ağır kaldırma en kritik gunler çünkü. sen 14üncü gun testini yaptır sonra duruma göre hareket et.

aminnn canım aminnnn
bende ayın 26 sına randevu aldım evin yakınındaki hastaneden aşılamanın 12.gününe kanda tahlil yaptırmak için sıra beklemeyim diye randevu aldım hemen gidip tahlil verecem.eğer hamile değilsem kararverdiğimiz tüpbebek merkezinden randevu alacam adet olunca başlıycaz tedaviye.

canım benim Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay alırsın bebikinin haberini.

aynen ben de anlatmıyorum. bir kaç önemli kişinin haricinde kimseye demiyorum. doktora gittiğimi duyanlar da hayırdır bebek için mi diye sorduğunda rutin kontrol diyorum
bende ondan cekınıorum ıkı hamıle var okulda denk gelıyoruz saatlerımız aynı oldugundan dolayı soruyolar kımyasal yasadım ya ardından kontrollerını yaptırıryorum dıyorum

aminnn canım aminnnn
canım benim zamanı var demekkı hem boyle erkenden ağlama bence gebelık belırtılerı ıle adet belırtılerı hemen hemen aynı ayırdedemıosun bak benı bılıosun kayıplarımı yıllarımı bıraz daha umutlu ol bu ay olmassa bıdahakı kı ay olur de Allah de gerisini bırak canım ınan baska turlu huzur bulmuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…