Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktordayim, biraz erken gelmisim sirami bekliyorum, 2 gundur sag kasigimda daha sik solda toplasaniz 2-3 kez agri hissettim, geen sefer dr um agri in iyi bir sey oldugunu, yumurtalari. Buyuyor oldugunu gosterir demisti. Ama benjm sag tarafin tikali, insallah bu ay da sagdan yumurtlayip asilamam iptal olmaz. Kizlar dualarinizi eksik etmeyin gelismeleri paylasacagim.

Kizlar ben simdi donuyorum dr dan yoldayim, her iki tarafta da yumurta belirmis, iste artik bundan sonra buyucek dedi. Bugun ve yarin vurmam icin fostimon 75 verdi ve carsamba gunu yeniden kontrole cagirdi. Crs hatta cuma asilamanin ne zaman olacagi belli olur dedi. Buyuk ihtimal hafta basi yapariz asilamani dedi. Hayirlisi olsun insallah, dualasalim.

Olmaz inşallah canım. Benimde sağ tüpüm yok... Geçtiğimiz ay bir tane yumurta gelişti o da sağda aşılama olmadım...
Bu ay 3 yumurtam oluştu yine 2'si sağda 1'i solda... Şansızım sanırım sağ yumurtam daha iyi çalışıyor ama tüp yok...
Gerçi solda 1 tane vardı çok şükür inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz...

hadi inşallah aynı gün iki pozitif haberi alalım Allah'ın izniyle :)

AMİN İNŞALLAH CANIM Tamam canım adet olunca bilgilendiririm

heyecanla bekliyoruz :)

sat ve bat yazabilir misin canım hemen ekleyelim listeye :)[/QUOTE]

Canım sat: 9.10.2014 ama bat neydi onu çıkartamadım. :)

heyecanla bekliyoruz :)

sat ve bat yazabilir misin canım hemen ekleyelim listeye :)

Canım sat: 9.10.2014 ama bat neydi onu çıkartamadım. :)[/QUOTE]

bat beklenen adet tarihin canım.

inşallah canım ya benim de tüp var da tıkalıymış işte sağdaki...

Canım sana zahmet benim Bat tarihini de 07 Kasım olarak düzeltir misin...
Normalde ben 30 günde adet oluyorum ama 23 Ekimde aşılamam yapıldı ve 14gün sonrası 07 Kasıma geliyor...

hoşbulduk happymeal :)
bu sefer cok umutluyum:) heycanımda bi okadar.:=)mayıs ayında 9 haftalık bebegımın kalbı durdu .kurtaj oldum allah kımsenın basına vermesın bole bı olay umarım bıdaha yasamam bole bıse

Rabb'im bir daha böyle acılar hiç kimseye yasatmasın inşallah. ilk aşılaman mıydı canım kaybın? buyuk geçmiş olsun.

hayır ılk asılama ocak ayında oldu olumsuz sonuclandı.sonra umıdı kestım tamamen bıraktım bebek fıkrını.kendılıınden oldu bebegım ıkız dı bebeklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…