Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim. şu an ayda bir kez menapoz iğnesi oluyorum. bu kasımın 3. de son iğnem. son iğneden onbeş gün sonra başlayacağız dedi doktor. adet görmemi beklemeyeceğiz, sen zaten hergün adetinin ilk gününde g ibisin dedi. bende sizi takip edeceğim inşallah her bebek arabasına kedi yavrusu gibi baktığımız günler geçsin.

anlaştık o halde, sevincimizi ( Allah yazmamış olsun ) üzüntümüzü burada paylaşıyoruz :)

bende bu ay istiyordum ama eşim sözünü tutmadı 1 ay daha bekleyelim diyor bende sizi takip ederim
canım bence beklemeyin biz yaptıralım dedik sonrassında bişeyler çıkarıyorlar 3 ay geçti halen olacam.o yüzden bence bekllemeyin.evraklar dı,adetlıyken ultrason, diğer ay tahliller filan .birde adetin tatile denk gelirse yine yaptıramıyorsun.bu böyle baya zaman alıyor yani,

selam canım. aynı durumu bende geçen yıl yaşadım. eşim mali müşavir olmaya karar verdi ve kursa yazıldı (gerçi benim sürecim 4 ay sürdü) mart ayından itibaren aynı yoğun tempoya girdi. hafta içi akşam gelip yemek yiyip odaya çekilip ders çalışıyordu. h.sonu sabah 8'den akşam 5'e kadar kursta oluyordu. 5'ten sonrada ya dershanede kalıyor yada eve gelip tekrar için odaya kapanıyordu. ve gün sonunda da iyice yorulmuş oluyordu. 3 ay böyle gitti. son 1 ay ise h. için eve hiç gelmeden direk kursa gidip gece 11'de geliyordu ve h.sonuda sabah 8'den akşam 11'e kadar yine kursta oluyordu. 4 ay böyle geçti. ben en sonunda kendimi bekar hissetmeye başlamıştım ama sayılı gün çabuk geçiyor. bitti geçti gitti. sonunda sınavıda kazandı. inşaalllaahhh sizin sürecinizde başarı ile sonuçlanır. sonuçta emek vermeden bişeyler elde edilemiyor. sende bu arada kendine başka uğraşlar bul, mesela ismeğin resim, yemek, ingilizce gibi kursları var onlara katılabilirsin. hem tedavi sürecinde de iyice bunalmamış olursun. yada evde puzzle yap, kitap oku,

yani arkadaşım uzun lafın kısası. eşinin bu durumu geçici bunu unutma. ama asıl zor olan tedavi sürecindeki senin psikolojin maalesef. ve bu psikolojiyi dağıtmak içinde kendine uğraş bulman gerek. böylelikle hem kendini hem eşini daha mutlu edersin zaten Allah'ın izniyle hamile kalırsan zaten senin gözün o heyecanla eşini falan görmez.

NOT: benim tahmini adet tarihim 29 ekim. ve bu ay tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidicem. dr görüşmesinden sonra bu ay mı yoksa aralıkta mı tüp bebek yaptırıcaz netleşicek. ama inşaaalllaaaahhhh hiçbirine gerek kalmadan bebişlerimize kavuşuruz.

Canımcığım ben çatlatma iğnemi 22 Ekim saat 14:30 de vuruldum aşılamam ise 23 Ekim 12:30 da yapıldı yani 22 saat sonra... Genelde 36 saat sonra yapıldığını biliyorum ama doktor 24 saat - 36 saat arası dedi ve bu şekilde programladı...
Biz saat 10:00 sperm verdik, yıkama işlemi ve hazırlanması 2 saat sürdü... 12:30 da aşılama işlemi yapıldı. İşlem sırasında pek ağrı hissetmedim zaten 3-5 dk sürdü sadece vajinaya taktıkları alet beni biraz gerdi... İşlem sonları muayene koltuğunu yatırıp ayaklarım yukarıda yarım saatten fazla yattım... Sonra evde dinlenme ve ertesi gün iş... Yumurtalıklarım ve belimde hafif hafif ama sürekli bir ağrı var... 24 Ekim ve 26 Ekimde ilişki önerdi... Bugün 2.günüm daha önümde koskoca 12 gün var...

ÜYE_____________SAT______BAT_____UYGULAMA_________SONUÇ

1)
Semcan_____________-_________-_______ 3. aşılama(18.10.2014)___sonuç bekliyor

2) Fallenangel8_____06.10.2014___02.11.2014___1. aşılama(20.10.2014)___sonuç bekliyor

3) Amanda29______10.10.2014___07.11.2014___ 1. aşılama(23.10.2014)___sonuç bekliyor

4) Poff41_________18.10.2014___17.11.2014___ 1. aşılama____________aşılama bekliyor

5) Happymeal______19.10.2014___19.11.2014___1. aşılama____________aşılama bekliyor

Happy Meal canım kusura bakmayacağını düşünerek listemizi tarihlerimize göre sıraladım... İlk ipi kim göğüsleyecek merak ettim... Arzu edersen sende listeyi buradan kopyalarsın...

canım tşkler çok iyi yapmışsın, istediğin şekilde düzenleyebilirim tabi, hayırlısı bakalım dediğin gibi kim göğüsleyecek :)

Bende kasımın ilk haftası aşılama yptırmayı düşünüyorum hepimize hayırlı olur inşallah :)

gelişmeleri sat bat aşılama tüp bebek tüm detaylarıyla yaz bize canım seni de listemize ekleyelim :)

çok güzel anlatmışsın canım tşk ederim. işte ben de bi şekilde bişeyler olgunlaştırmaya çalışıyorum. o gün konuyu açıyorum diye yanlışlıkla buraya yazmışsım, merak edersen şu linkte detaylıca görüşüldü :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mci-olabilirseniz-size-cok-dua-ederim.763967/

tecrübelerini paylaştığın için çok tşk ederim :) Rabb'im emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah :)

KASIM TOPİĞİ HAYIRLI OLSUN ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNBAT 01.11KASIMIN İLK GÜNLERİNDE BENDE KIZIMA KARDEŞ İÇİN 3 KEZ AŞILAMA TEDAVİSİNE BAŞLICAMKASIM BENİM UĞURLU AYIM İLK AŞILAMAMIDA 2009 KASIM DA OLMUŞTUM FAKAT 25 HAFTALIK ERKEN DOĞUMLA İKİZLERİMİ KAYBETTİM İKİNCİ AŞILAMAMIDA 2010 KASIMDA OLMUŞTUM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİ KIZIMI NASİP ETTİ BİZE İNŞALLAH ÜÇÜNÇÜ AŞILAMAMDA OLUMLU OLUR KASIMIM UĞURUNA İNANIYORUM 2014 KASIMDA HAMİŞLİK GETİRSİN BANA VE İSTEYEN HERKEZE

Son düzenleme:
Canım benim sat 04.10.2014, bat daha belli deil 1. Aşılama olcak pazartesi doktorla görüşcem :)

Canım benim sat 04.10.2014, bat daha belli deil 1. Aşılama olcak pazartesi doktorla görüşcem :)

tamamdır listeye ekliyorum seni o halde. normalde kaç günde adet görüyorsan istersen o tarihe göre bat verebilirsin. ya da böyle de kalabilir. hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

aminnn inşallah canım hepimiz için hayırlı olsun tedavilerimiz. Rabb'im isteyen çabalayan herkesin kollarını bebiklerle doldursun inşallah :) canım bat vermişsin ama adet olunca bana yine yazar mısın sat ve bat olarak net bi tarih girelim. şimdi henuz adet olmamışsın madem olur olmaz başlatalım inşallah senin için de süreci olur mu?

aminnn inşallah canım hepimiz için hayırlı olsun tedavilerimiz. Rabb'im isteyen çabalayan herkesin kollarını bebiklerle doldursun inşallah :) canım bat vermişsin ama adet olunca bana yine yazar mısın sat ve bat olarak net bi tarih girelim. şimdi henuz adet olmamışsın madem olur olmaz başlatalım inşallah senin için de süreci olur mu?[/QUOTE]
AMİN İNŞALLAH CANIM Tamam canım adet olunca bilgilendiririm

Herkese merhaba, beni de listeye eklerseniz sevinirim.
23.10.2014 de 1. Aşılamam yapıldı. Şimdi heyecanlı bekleyişteyim. Benimde şuan çok akıntım var, göğüsler çok hassas ve belimde biraz ağrım oluyor. Allah isteyen herkese o güzel duyguyu tatdırsın inşallah.

Aşılama günümüz beraber canım benimde 23.10.2014 de yapıldı... İnşallah pozitif sonucu da beraber alırız...

Aşılama günümüz beraber canım benimde 23.10.2014 de yapıldı... İnşallah pozitif sonucu da beraber alırız...

hadi inşallah aynı gün iki pozitif haberi alalım Allah'ın izniyle :)

AMİN İNŞALLAH CANIM Tamam canım adet olunca bilgilendiririm[/QUOTE]

heyecanla bekliyoruz :)

sat ve bat yazabilir misin canım hemen ekleyelim listeye :)

kızlar merhaba,
5 gün letu 2.5mg kullanımım ve 1 gün fostimon 75 kullanımımdan sonra bugun dr randevum var. bakalım yumurta oluşmuş mu? oluştuysa hangi tarafta (dilerim tıkalı tarafta değildir), ve kaç mm olmuş, çatlatma için gün koyabilecek miyiz, aşılama için gün koyabilecek miyiz. hepsine cevap almaya çalışıcam bugun. benim için dua edin. dualaşalım inşallah...

Canım inşallah her şey yolundadır ve biran önce aşılaman yapılır... Güzel haberler ver bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…