- 28 Ekim 2014
- 174
- 114
- Konu Sahibi Happy Meal
tabı bıde proxeed ın faydası ıle gebe kaldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır ılk asılama ocak ayında oldu olumsuz sonuclandı.sonra umıdı kestım tamamen bıraktım bebek fıkrını.kendılıınden oldu bebegım ıkız dı bebeklerım
O ovitrelleden kaynaklı bi yükseklik olmasinkızlar size bir haberim var asılamamı 24/10/2014 de yapmıştım biliosunuz.göğüs uclarımda hassasiyet ve kabızlıktan dolayı supelendım ve test yaptım dayanamadım :) beta hcg degerım 7,1 cıktı cok erken bılıorum ama bı umut artmasını beklıorum sımdı lutfen dua edın
benide ekleyin 24.10.2014 1.aşılamam.Evvel Allah, Bismillah...
arkadaşlar kasım ayı şimdiden hayırlı olsun inşallah, aşkı başka kıldığı söylenen bu ay bir de meyvelendirmek için tohumlarını atalım inşallah... lütfen bilgilerinizi özelden paylaşın sizleri de tabloya heyecanla ekleyelim :)
...ÜYE.................SAT.............BAT.............UYGULAMA...................SONUÇ......
SEMCAN.....................-.........................-...............3. aşılama(18.10.2014)........sonuç bekliyor
fallenangel8..........06.10.2014.......02.11.2014.......1. aşılama(20.10.2014).......sonuç bekliyor
amanda26............10.10.2014......07.11.2014........1. aşılama(23.10.2014)........sonuç bekliyor
kfyk.......................09.10.2014......07.11.2014.......1. aşılama(23.10.2014)........sonuç bekliyor
deniz3333.............12.10.2014.......07.11.2014.......2. aşılama(24.10.2014).......sonuç bekliyor
poff41...................18.10.2014........17.11.2014.......1. aşılama............................aşılama bekliyor
happymeal...........19.10.2014.......19.11.2014........1. aşılama.............................aşılama bekliyor
serap0619.............04.10.2014..............-................1. aşılama.............................aşılama bekliyor
Umarım degıldr ama ondan dolayı beta hcg yukselırmıO ovitrelleden kaynaklı bi yükseklik olmasin
kızlar size bir haberim var asılamamı 24/10/2014 de yapmıştım biliosunuz.göğüs uclarımda hassasiyet ve kabızlıktan dolayı supelendım ve test yaptım dayanamadım :) beta hcg degerım 7,1 cıktı cok erken bılıorum ama bı umut artmasını beklıorum sımdı lutfen dua edın
benide ekleyin 24.10.2014 1.aşılamam.
Canim insallah bu ay benisin sana tutunur. Benim nildigim esin de sen de gunde 1 yemek kasigi harnup pekmezi.Tüm bebek isteyen arkadaşlar öncelikle hepimize allah gönlümüze göre versin..Ben 2013 Eylül ayından beri anne olabilmek için uğraşıyorum..Ancak 2 aydan beri doktor kontrolündeyiz..
Eşimin sperm kalitesinde düşüklük vardı bir takım ilaçlarla onu yükseltiyoruz benimde geçen ay klomen ve ovitrelle tek dozla yumurtlamam incelendi yumurtam çatlamadı..Bu ayda aynı uygulama yapıldı ve doktorum 28 Ekim günü kontrolümde çatlama olmuş dedi..
Şimdi ne yesem ya da ne yapsam?Bir gün arayla ilişkiye devam edicez ama kafamdaki sorular bitmiyor..
Geçmiş yaşanmışlıklarınıza dayanarak yardımınızı bekliyorum
Catlatma ignesi sonrasi 10 gun gebelik testleri pozitif cikar. O yuzden ilk 10 gun zaten test yapmamak getekir.Umarım degıldr ama ondan dolayı beta hcg yukselırmı
Canımcığım ben çatlatma iğnemi 22 Ekim saat 14:30 de vuruldum aşılamam ise 23 Ekim 12:30 da yapıldı yani 22 saat sonra... Genelde 36 saat sonra yapıldığını biliyorum ama doktor 24 saat - 36 saat arası dedi ve bu şekilde programladı...
Biz saat 10:00 sperm verdik, yıkama işlemi ve hazırlanması 2 saat sürdü... 12:30 da aşılama işlemi yapıldı. İşlem sırasında pek ağrı hissetmedim zaten 3-5 dk sürdü sadece vajinaya taktıkları alet beni biraz gerdi... İşlem sonları muayene koltuğunu yatırıp ayaklarım yukarıda yarım saatten fazla yattım... Sonra evde dinlenme ve ertesi gün iş... Yumurtalıklarım ve belimde hafif hafif ama sürekli bir ağrı var... 24 Ekim ve 26 Ekimde ilişki önerdi... Bugün 2.günüm daha önümde koskoca 12 gün var...
Kızlar bu crinone jel dr bana aşılama raporu çıktığında yazdı ilk yani bundan yaklaşık 1 ay önce yazdı 29.09 da.Ama ben aşılamam olduğunda yani p.tesi günde 2 adet kullanmaya başladım.Haftaya p.tesi biticek tekrar yazdırabilir miyim bu ilacı? İlaç bitmeden alamazsın dedi bi ark. ama ilacın bitme süresini günde 1 adet diye mi düşünüp belirliyorlar.Normalde 75 TL sanırım yazdığımızda ne oluyor.Benim oturduğum yerde uzman yok 20 km ötede bi ilçede uzman var gidip yazdırmaya değer mi o nedenle soruyorum tecrübeli arkadaşlara
Beklicem artik.ya bu konuda aslinda tecrubeliyim ama kendime gelince bole aptallasiorum isteCanim daha cok cok cok erken, asilamadan sonra tam 7. Gun rahime yerlesiyormus bebis ve ondan sonra vucutta beta hcg salgilanmaya basliyormus, kanda cikacak duzeye gelmesi de en erken 10 gun. 9 gunde ciksn da var ama yaniltabiliyor. Sen dr unu dinle. 12 gun olmadan test yapma bi de buna odakli yasama, stresten olacagi varsa da olmuyo cunku hakkinda hayirlisi
slm arkadaşlar bende 3.5 yıllık evliyim. 1.5 yıl önce bir düşük yaptım 8 haftalık. ondan sonra hala hamıle kalamadım. ben evlendiğimde bekar olanların çocuklarını görmeye gidiyoruz ama bizim bebiğimiz hala gelmiyo neyse geçen adetliyken gittim ve klomen kullnadım 5 gün yaın kontrolum var. bende kasım ayında inş kısmetse ilk aşılamamı yaptırcam. ama pek ümidim yok. bu ay klomen kullandığımda hiç kasıklarm ağrımadı acaba yumurtamı gelişmedi diye gergınım ama ne yapalım herkesin dediği gibi KISMET. sat:23/10/2014 bat:23/11/2014 beni eklersen sevinirim canım . hepimize kolay gelsin
merhaba kızlar bende salı günü tüp için iğneler başladım puregon 175 vuruyorum cumartesi kontrolüm var
slm arkadaşlar bende 3.5 yıllık evliyim. 1.5 yıl önce bir düşük yaptım 8 haftalık. ondan sonra hala hamıle kalamadım. ben evlendiğimde bekar olanların çocuklarını görmeye gidiyoruz ama bizim bebiğimiz hala gelmiyo neyse geçen adetliyken gittim ve klomen kullnadım 5 gün yaın kontrolum var. bende kasım ayında inş kısmetse ilk aşılamamı yaptırcam. ama pek ümidim yok. bu ay klomen kullandığımda hiç kasıklarm ağrımadı acaba yumurtamı gelişmedi diye gergınım ama ne yapalım herkesin dediği gibi KISMET. sat:23/10/2014 bat:23/11/2014 beni eklersen sevinirim canım . hepimize kolay gelsin
merhaba kızlar bende salı günü tüp için iğneler başladım puregon 175 vuruyorum cumartesi kontrolüm var