- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Hemen yapıp yeseydin belli olmaz belki hamilesindir :) bendede oldu bnmde cnm çok turşu çekti oturdum koca bi tabak turşu yedim geçen gün psikolojik belkide bizimki kaptırmayalımda biz kendimizi yine.Ben ümitliydim belirtilerden dolayı ama forumu okudukça çatlatma iğnesinin hamileymiş gibi belirti vermesinden dolayı ümidi şimdilik kestim.Yine üzülmek istemiyorum yorulduğumu hissediyorumbenim bugün canım öyle bir taze fasulye çekti ki,duvarları tırmalayacaktım neredeyse
geçen hafta aşılama yapıldı,bu kadar erken aşerme olmaz,ama ne biliyim işte ilk defa yaşadığım bi duygu olunca sorayım dedim...
Bnmle aynı gün aşılama olmuşsun:)Herkese hayırlı akşmalar kocaman öpücükler bende bu ayın 3 ümde ilk aşılamamı oldum bugün 8 günüm bitti doktor adetinin geçmesi gerekiyor anlamamız için dedi vakit gecmek bilmiyor birde ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen belime vuruyor geçiyor normal midir acaba bilmiyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
az önce arkadaşımın aşılama sonucu belli oldu,pozitif :) ve ilk aşılaması :)
umut olsun bana ve hepimize :)
Herkese hayırlı akşmalar kocaman öpücükler bende bu ayın 3 ümde ilk aşılamamı oldum bugün 8 günüm bitti doktor adetinin geçmesi gerekiyor anlamamız için dedi vakit gecmek bilmiyor birde ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen belime vuruyor geçiyor normal midir acaba bilmiyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
canım varikosel tekrarlamamış çok şükür.ameliyata gerek yok dedi dr.muhtemelen ameliyatta kılcal damarlarınız zedelendi dedi.zaten ameliyatıda yanlış yerden girip yapmışlar dedi.ameliyat olmasaydınız daha iidii dedi.olmadan önce sonucunuz daha iimşş dedi.hormon tahlili istedi.sonuca göre ilaç tedavisi verecek eşime.geç kalmadan tüp bebek yaptırın dedi.bu değer dahada düşebilir çünkü dedi.aşılamayı yaptırmıycaz sadece klomen kullandığım için çatlatma iğnesi vurulacam.gelecek ayda tüp bebek yaptıracaz.bayanın yaşı gençken daha çok şansınız var dedi.durum böle canım.
evet inşaallah ikincisi olacak nasipseSimdi telden giriyorum canim bilgisayara gidince eklerim seni de listemize, 2. Asilaaman mi olacak?
Ayşe Gülçin Demirdöven doktorumun adı. Memnunun canım Allaha şükür doktorumla abla kardeş gibi muhabbet edebiliyoruz. çok ilgileniyor ve ayrıntıları unutmuyor. hastanede çok seviliyor o doktor zaten çok yoğun. bir de eli çok hafif. en azından bu zamana kadar gittiğim doktorlar içerisinde eli en hafif olanı diyebilirim. hastanede ev ortamı gibi rahat hissediyorum. ayrıntılı öğrenmek istersen yazarım yine canım...Doktorun kim cnm memnunmusun o hastaneden ve doktordan?
amin inşaallah canım. hayırlı haberler alırız inşaallah senden ve hepinizden.Bende cmtsi aşılama olacağım, hepimiz hakkında hayırlısı olsun
canım hayırlısı olsun aşılaman. güzel ve hayırlı haberlerin olur umarım. tedavi süreçlerinden biraz bahsedebilir misin? senin ve arkadaşının. mesela kaç doz ilaç kullandınız. yumurtalarınız kaçıncı gün yeterli büyüklüğe ulaştı. bi tane miydi? gibi... benim bu ay iptal oldu da aşılamam. yolunda giden tedavilerin nasıl bi süreçten geçtiğini merak ediyorum. herkesin bünyesi farklı biliyorum kendimle kıyaslamıcam ama, yine de merak ediyorum işte :)hepimiz için hayırlısı,benim de 5 kasımda yapıldı aşılamam..hepimiz umutla bekliyoruz,ama arkadaşımın ilk aşılaması ve tuttu,bana umut oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?