• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar ben asilamami oldum simdik dualarinizi esirgemeyin lutfen :) :)

canım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah... bugün wc hariç hiç kalkma yerinden, iyice dinlen, önumuzdeki günlerde de ağır iş yapma. fırsatın olursa yaz bize nasıl geçti neler oldu :)

simdilik bi sikintim yok canim yatiyorum ole ama kasiklarim agriyo biras allahim yuzumuzu guldurur insallah :) :)

inşallahhh canım :) eşinin sonuçları nasıldı aşılama için? kaç mm yumurtaya yaptılar :) ben senden baya ümitliyim :)

canim eaimin sperleri iyiydi bi sknti yok demisti dr.benimd3 sag tarafta yumurta olustu 15 mm di sol hep pko ydu :) :)

Herkese günaydınlar canım inşallah bakalım hepimizin yüzü güler Hakkımızda hayırlısı oldun senin hafif adet olacak iş gibi ağrın var mi Merlin16 Merlin16
H Hamiraa evet cnm ya bugün kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var başımda ağrıyo ben galiba adet olucam tutmadı bu.Rüyamdada adet oldum gördüm ztn canım çok sıkkın:(

Öyle Düşünme canım benimde öyle gibi ama bi sitede okudum doktor Cvp vermiş Demiş ki aşılmadan sonra 7 ile 10 gün den sonra Ağrı alabilir adet Sancısı da olabilir ama bebek tutunması aşamasıda olabilir Demiş muamma yani olumsuzu getirme aklına benim adetime 1 buçuk hafta falan var daha ama her ihtimale hazırlıyorum kendimi inşallah hasta olmayız canım Merlin16 Merlin16

Hemen yapıp yeseydin belli olmaz belki hamilesindir :) bendede oldu bnmde cnm çok turşu çekti oturdum koca bi tabak turşu yedim geçen gün psikolojik belkide bizimki kaptırmayalımda biz kendimizi yine.Ben ümitliydim belirtilerden dolayı ama forumu okudukça çatlatma iğnesinin hamileymiş gibi belirti vermesinden dolayı ümidi şimdilik kestim.Yine üzülmek istemiyorum yorulduğumu hissediyorum :KK43:
hemen yaptım yedim,3 tabak :)
bugün çok fazla idrara çıktım,karnımda şişlik hissediyorum,sanırım psikolojik hamilelik yaşıyorum :(

hemen yaptım yedim,3 tabak :)
bugün çok fazla idrara çıktım,karnımda şişlik hissediyorum,sanırım psikolojik hamilelik yaşıyorum :KK43:

canım çok sevindim sonuç almadım demişsin ama sözlü söyledikler galiba sıkıntın yok diye çok sevindim. hadi buyuk geçmiş olsun acı eşiğin de yuksekmiş demekki maşallah :)

H Hamiraa evet cnm ya bugün kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var başımda ağrıyo ben galiba adet olucam tutmadı bu.Rüyamdada adet oldum gördüm ztn canım çok sıkkın:KK43:

böyle şeyler düşünmeyelim lütfennnnn o bebişler evlerimize gelicek Allah'ın izniyle :)

böyle şeyler düşünmeyelim lütfennnnn o bebişler evlerimize gelicek Allah'ın izniyle :)

AMiin. İnşallah:anneadayı::KK46:bu gün kontrolum vardı üç yumoşum olmuş bir yumurtam 20mm diğrleri gelişmemiş bu gece ovitrelleyi yapıcam perşembede aşılamam yapılacak inş.

kusura bakmayın k.kulübüne giremedim bi süredir son adet tarihim 3 kasım 8kasım bir sonraki muhtemel adet tarihim27 kasım

AMiin. İnşallah:anneadayı::KK46:bu gün kontrolum vardı üç yumoşum olmuş bir yumurtam 20mm diğrleri gelişmemiş bu gece ovitrelleyi yapıcam perşembede aşılamam yapılacak inş.

kusura bakmayın k.kulübüne giremedim bi süredir son adet tarihim 3 kasım 8kasım bir sonraki muhtemel adet tarihim27 kasım
ekledim bile canım :)

Back