• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı,arkadaşımın adet günüydü bugün ,bel ağrısı kasık ağrısı ,karın şişliği ne ararsanız vardı..ve bugün kü testte pozitif çıktı..yani adet belirtilerine moral bozmayın :)

İnşallah Öyledir cok teşekkürler bu kadar erken belli olur mu bilmiyorum psikolojik olabilir diyede düşünüyorum haktan Hayırlısı bakalım

hepimiz için hayırlısı,benim de 5 kasımda yapıldı aşılamam..hepimiz umutla bekliyoruz,ama arkadaşımın ilk aşılaması ve tuttu,bana umut oldu :)

Benimde çevremde ilk aşılamada tutan o kadar kişi var ki umut oluyor bizlerde benim ki ayın 22 si gibi belli olur sanırım 18 ayda 19 U gecen ayın adet günü bakalım zaman Geçmiyor

hayırlısı olsun hepimiz için,Allah en doğru zamanı biliyor,asi gelmiyorum,herşeyin bir sebebi var diyorum,sabrediyorum...
aynı zamanlarda sonuç alıcaz,güzel haberlerle inşallah..

Inşallah Dediğiniz gibi Rabbim Hakkımızda en iyisini bilir hakkımzda en Hayırlısı olsun inşallah haberlerim mutlaka o güne öncesi bir durum olursada bilgilenelim olur mu

tabi ben test sonucunu yazıcam hemen zaten,sanırım sen daha erken yazacaksın:) inşallah ard arda güzel haberler veririz gruba

hasta olmazsam eğer 22 sinde Yaparım sanırım testi ve hemen yazarım canım inşallah ardımdan senin güzel haberini alırız beraber kutlamış oluruz ama ben yinele her ihtimale hazırlıyorum kendimi

Evet canım. Biliyorum ama öyle olursa da korkarım hasta oldum sanırım aradaki farkı anlarım dimi adet gibi olmaz inşallah çünkü adetimde cok ağrım oluyor acillik oluyorum

benim bugün canım öyle bir taze fasulye çekti ki,duvarları tırmalayacaktım neredeyse :KK43:
geçen hafta aşılama yapıldı,bu kadar erken aşerme olmaz,ama ne biliyim işte ilk defa yaşadığım bi duygu olunca sorayım dedim...
Hemen yapıp yeseydin belli olmaz belki hamilesindir :) bendede oldu bnmde cnm çok turşu çekti oturdum koca bi tabak turşu yedim geçen gün psikolojik belkide bizimki kaptırmayalımda biz kendimizi yine.Ben ümitliydim belirtilerden dolayı ama forumu okudukça çatlatma iğnesinin hamileymiş gibi belirti vermesinden dolayı ümidi şimdilik kestim.Yine üzülmek istemiyorum yorulduğumu hissediyorum :(

Herkese hayırlı akşmalar kocaman öpücükler bende bu ayın 3 ümde ilk aşılamamı oldum bugün 8 günüm bitti doktor adetinin geçmesi gerekiyor anlamamız için dedi vakit gecmek bilmiyor birde ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen belime vuruyor geçiyor normal midir acaba bilmiyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
Bnmle aynı gün aşılama olmuşsun:)

az önce arkadaşımın aşılama sonucu belli oldu,pozitif :) ve ilk aşılaması :)
umut olsun bana ve hepimize :)

Ay insallah canim sevindim hadi hayirli olsun . Onun sorunu neydi acaba? Esinin sperm sayisi kacti kac mm kac yumurtasi vardi, yasi kac lnemli bunlar, bize umut olsun insallahhh ;)

Herkese hayırlı akşmalar kocaman öpücükler bende bu ayın 3 ümde ilk aşılamamı oldum bugün 8 günüm bitti doktor adetinin geçmesi gerekiyor anlamamız için dedi vakit gecmek bilmiyor birde ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen belime vuruyor geçiyor normal midir acaba bilmiyorum Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah

Canim bende de oluofu ilk gunler ama catlatma ignesibdenmis sanirim. Insallah tuttugu icindir.

canım varikosel tekrarlamamış çok şükür.ameliyata gerek yok dedi dr.muhtemelen ameliyatta kılcal damarlarınız zedelendi dedi.zaten ameliyatıda yanlış yerden girip yapmışlar dedi.ameliyat olmasaydınız daha iidii dedi.olmadan önce sonucunuz daha iimşş dedi.hormon tahlili istedi.sonuca göre ilaç tedavisi verecek eşime.geç kalmadan tüp bebek yaptırın dedi.bu değer dahada düşebilir çünkü dedi.aşılamayı yaptırmıycaz sadece klomen kullandığım için çatlatma iğnesi vurulacam.gelecek ayda tüp bebek yaptıracaz.bayanın yaşı gençken daha çok şansınız var dedi.durum böle canım.

Hakkinizda hayirlisi olsun canim bu ay asilama yok o zaman, Rabb'im yardimciniz olsun insallah af ve afiyetle...

Doktorun kim cnm memnunmusun o hastaneden ve doktordan?
Ayşe Gülçin Demirdöven doktorumun adı. Memnunun canım Allaha şükür doktorumla abla kardeş gibi muhabbet edebiliyoruz. çok ilgileniyor ve ayrıntıları unutmuyor. hastanede çok seviliyor o doktor zaten çok yoğun. bir de eli çok hafif. en azından bu zamana kadar gittiğim doktorlar içerisinde eli en hafif olanı diyebilirim. hastanede ev ortamı gibi rahat hissediyorum. ayrıntılı öğrenmek istersen yazarım yine canım...

hepimiz için hayırlısı,benim de 5 kasımda yapıldı aşılamam..hepimiz umutla bekliyoruz,ama arkadaşımın ilk aşılaması ve tuttu,bana umut oldu :)
canım hayırlısı olsun aşılaman. güzel ve hayırlı haberlerin olur umarım. tedavi süreçlerinden biraz bahsedebilir misin? senin ve arkadaşının. mesela kaç doz ilaç kullandınız. yumurtalarınız kaçıncı gün yeterli büyüklüğe ulaştı. bi tane miydi? gibi... benim bu ay iptal oldu da aşılamam. yolunda giden tedavilerin nasıl bi süreçten geçtiğini merak ediyorum. herkesin bünyesi farklı biliyorum kendimle kıyaslamıcam ama, yine de merak ediyorum işte :)

Back