Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok doğru söylüyosun canım. allahın takdiri ama bunu sadece biz biliyoruz. Allahım inş bize hayırlı evlatlar verır de o insanların dilini bağlar. ama ben oyle insanlara hakkımı helal etmiyorum allah katında hesaplaşırız eğer biz şuan bu kadar strese girdikse ki bebeğimiz stresten olmuyorsa hepsi onların hatası.

Aşılamanız beden iotal oldu? Benimde 7 yumurtam oluşmuş 12 mm lik, bunlar bir çoğu eriyecek kalmayacak dedi dr um, ama eğer kalırlarsa iptalmi olacak?

Aşılamanız beden iotal oldu? Benimde 7 yumurtam oluşmuş 12 mm lik, bunlar bir çoğu eriyecek kalmayacak dedi dr um, ama eğer kalırlarsa iptalmi olacak?
günaydın :)
benim aşılamam, yumurtaların 12. gün en büyüğünün 12 mm olmasından dolayı iptal oldu cnm. doktor daha büyük olmalıydı bu zamanda dedi. yine de yumurta takibine devam edicek. bugün 15. günüm kontrolüm var. normal yolla deneyelim bu ay dedi. takip yapıp ilişki tarihi vericek.
çok yumurtada iptal olması için, en az 3-4 tanesinin çatlama boyutuna gelmesi lazım. çoğul gebelik riskinden ancak ozaman iptal olabilir belki. stres yapma şimdiden. stres olumsuz etkiler. olumlu düşün olumlu olsun... içlerinden bir ya da iki tanesi büyümeye devam edip diğerlerinin gelişimi durabilir. ozaman da bi sıkıntı olmaz canım. aşılamanı rahatça yapar doktorun.

Bende polikistik over hastasiyim. suan adet olmayi bekliyorum olmazsa tarlusalla olup asilama yaptircaz. Fakat yaptiranlar hep negatif sonuclandigindan pek umutlu degilim. İns. Herkes hayirlisiyla melegine kavusur. Zor bi durum Allah yardımcımız olsun....

İnşallah dr rahattı, ben yine evham yapıyorum sanırım çok teşekkürler canım, inşallah doğal yolla hamile kalırsın

HAYIRLI CUMALARDÜN KONTROLÜM VARDI 2 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞ YARIN E 2 KAN TAHLİLİM VAR ÖĞLEDEN SONRADA KONTROLÜM VAR HAYIRLISIYLA AŞILAMA GÜNÜM İNŞALLAH BELLİ OLUR

HAYIRLI CUMALARDÜN KONTROLÜM VARDI 2 TANE YUMURTAM GELİŞMİŞ YARIN E 2 KAN TAHLİLİM VAR ÖĞLEDEN SONRADA KONTROLÜM VAR HAYIRLISIYLA AŞILAMA GÜNÜM İNŞALLAH BELLİ OLUR
hayırlısı olsun canım.kan tahlili ne için aşılama öncesi?

bizi haberdar et canım :)

aminnn adet olunca söyle bize canım listemizde görmek isteriz seni :)

Günaydın kızlar Cuma günü 12.günümüz acaba test yapsak çıkarmıki? H Hamiraa

istersen yaptır canım çıkabilir ama en doğrusu 14. gun fallenangel8 ın da dediği gibi, değerler anca yukseliyormuş çunku. güzel haberlerini bekliyoruz :)

Hayırlı olsun canım, ne kullanıyodun ilaç olarak? Belki aynı zamablarda olur aşılamamız

Günaydın kızlar Cuma günü 12.günümüz acaba test yapsak çıkarmıki? H Hamiraa

12. günde çıkmaz canım hamile değilsek bu kez hem üzülcez hemde acaba hamılemıyımde çıkmadı diye stres yapcaz bence direkt pazartesi günü yapalım testi 15. gün olur ve kesin sonuç değilsek değiliz inş hamileysekte hamıleyız.

Herkese günaydınlar canım inşallah bakalım hepimizin yüzü güler Hakkımızda hayırlısı oldun senin hafif adet olacak iş gibi ağrın var mi Merlin16

amin canım evet aşılama yok.sadece klomen kullandığım için yumurtalara bakıp çatlatma iğnesi vurulacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…