- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
inşallah canım.
bende bu tarz şeylerden nefret ediyoru, bir de herkesin acıyan gözleri var...nefret ettim cidden!!!!allahım kimseyi sınamasın bu tarz bir şeyle, ancak anlamadığım haytta neyin garantisi var ki bu insanlar nispet yapıyor, o küçücük masumları kullanıyorlar, yazılar olsun, boş beyinliler...benim eltim de hamile iananın çok zor söyledi, ben hissettim bizi incitmemek adına byle söyledi, eşim ve ben ise deli gibi sevindik, şimdi bizi aşılama yolunda sürekli yüreklendiriyor...allah herkesi iyilerle karşılaştırsınCanim artik o kadar Yoruldumki tup bebek içindebiraz beklemek istiyorum hem maddi hem manevi.bu ssüreçte çevredeki insanlar daha çok yipratiyor gorumcem bebeğiyle bana nispet yapmaya calisiyor allah herkese nasip etmiyor ben çok sansliyim falan diyor artik sildim öyle biri yok benim hayatimda ama insan abisine bunu söyleyebilir mi satt06.11 bat 01.12
Umitleri yok etmemek lazim canim Rabb'im ne yazdiysa onu yasayacagiz.sende haklisin canim ama okudukca olmayanlarada cok uzuluyorum o kadat umutlar bir anda yerle bir oluyor ...
90 milyonla asilama yapildi canim 2 tane de yumurtam catladi ama olmayinca olmuyor iste. zamanini bekliyoruz... allah hayirlisindan versin.Esinin degerleri nasildi canim asilama oncesi
istanbul maltepede fatih universitesi tip fakultesinde tedavi goruyorum canim. sayfalari okuyamadim henuz sizlerin surecini de okumaya calisacagim insaallah. rabbim isteyen herkese versin hayirlisiyla...merhaba canım, hoşgeldin tekrardan, nerde devam ettiriyorsun tedavini?
Simdi telden giriyorum canim bilgisayara gidince eklerim seni de listemize, 2. Asilaaman mi olacak?Happy Meal canim sat 3 kasim. bekleneni bilmiyorum ya 3 aralik diyelim simdilik. degisiyor cunku.
Bende cmtsi aşılama olacağım, hepimiz hakkında hayırlısı olsunistanbul maltepede fatih universitesi tip fakultesinde tedavi goruyorum canim. sayfalari okuyamadim henuz sizlerin surecini de okumaya calisacagim insaallah. rabbim isteyen herkese versin hayirlisiyla...
Bazı insanların bulantılarıda aşermeleride erken başlarmış bnm annemin hamile kalır kalmaz hem aşermeye hem midesi bulanmaya başlarmış günü geçmeden bikaç arkadaşımında öyle oldu hamile kaldıklarını anladılar o yüzden.kızlar aşerme ne zaman başlar en erken biliyor musunuz?
Doktorun kim cnm memnunmusun o hastaneden ve doktordan?istanbul maltepede fatih universitesi tip fakultesinde tedavi goruyorum canim. sayfalari okuyamadim henuz sizlerin surecini de okumaya calisacagim insaallah. rabbim isteyen herkese versin hayirlisiyla...
Bazı insanların bulantılarıda aşermeleride erken başlarmış bnm annemin hamile kalır kalmaz hem aşermeye hem midesi bulanmaya başlarmış günü geçmeden bikaç arkadaşımında öyle oldu hamile kaldıklarını anladılar o yüzden.
canım varikosel tekrarlamamış çok şükür.ameliyata gerek yok dedi dr.muhtemelen ameliyatta kılcal damarlarınız zedelendi dedi.zaten ameliyatıda yanlış yerden girip yapmışlar dedi.ameliyat olmasaydınız daha iidii dedi.olmadan önce sonucunuz daha iimşş dedi.hormon tahlili istedi.sonuca göre ilaç tedavisi verecek eşime.geç kalmadan tüp bebek yaptırın dedi.bu değer dahada düşebilir çünkü dedi.aşılamayı yaptırmıycaz sadece klomen kullandığım için çatlatma iğnesi vurulacam.gelecek ayda tüp bebek yaptıracaz.bayanın yaşı gençken daha çok şansınız var dedi.durum böle canım.keçiboynuzu pekmezi birebri diyorum başka da bişey demiyorum :)
oh maşallah çalışmalar süper olmuş adamda iyi enerji varmış maşallah canım inşallah tutar ama dediğim gibi test için acele etme. bi de aşılama dene önce neden direk tüp istiyorsun? belki aşılamayla daha az masrafla gelicek bebişin?
ah sorma canım ben de şuan her belirtiyi bebişe sayıyorum, sık wc ye gitmeler, bulanık idrar, ara ara batmalar, gaz sancıları. dediğin gibi moda girmemek lazım...
oy canımmmm Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer. bizi mutlaka haberdar et ve izlenimlerini henuz çektirmemiş olanlar için paylaş lütfen...
canım saat 17 den sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
canım hadi gözün aydın yumoşlar tam gaz gidiyorlar. bakalım aşılama gününe kadar kaç tane erişkin kalıcak, bildiğim kadarıyla eğer tüplerde tıkanıklık yoksa 18mm nin üstünde 2 taneden fazla varsa aşılamayı iptal ediyorlar ama illa küçük kalanlar oluyor, hadi bakalım enerjini yüksek tut :) bi de gun aşırı ilişkiyi ihmal etme, eşinde sperm yenilenme süresi alışkanlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?