• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar aailamam 7 milyonla yapildi gecen sefer daha fazlaydi ama bu ay dusuk doktor 5 miyondan fazlasi bizim icin ii bi sonuc dedi ama ben tereddut ediyom gene negatif olcak die hayrlisi olur ins:(
canm bnm en son adet oladugum tarihler 28.09.2014
25.10.2014

E="miyankizu, post: 37707102, member: 595543"]ben iğnenin vurulduğu günüde sayarsak 16.günde hastalandım canım.daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.iğnenin 20.günü test yaptım adetimin 32.günüydü idrarda çok silik çıkmıştı kanda 235 di değerim.ama ben kaybettim.dilerim kavuşursun canım.[/QUOTE]
Canım bende ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım 19. Haftada bende kaybettim kısmet

kizlar aailamam 7 milyonla yapildi gecen sefer daha fazlaydi ama bu ay dusuk doktor 5 miyondan fazlasi bizim icin ii bi sonuc dedi ama ben tereddut ediyom gene negatif olcak die hayrlisi olur ins:KK43:
canm bnm en son adet oladugum tarihler 28.09.2014
25.10.2014

canım seni de ekledim listemize hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

slm arkadaslar ben araniza simdi katildim ben8mde yarin 1 . asilamam olcak hayirlisiyla insallah allahim kimsenin kucagini bos birakmasin benim daha once normal yolla olusan 2 hamileleigim var ama 1.si kimyasal gebelik 2.si dusuk oldu umudumu kaybetmedim hakk8mda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif dusunuhorum hep vakti saati vardir diyorum gec olsun guc olmasin arkadaslar ..

slm arkadaslar ben araniza simdi katildim ben8mde yarin 1 . asilamam olcak hayirlisiyla insallah allahim kimsenin kucagini bos birakmasin benim daha once normal yolla olusan 2 hamileleigim var ama 1.si kimyasal gebelik 2.si dusuk oldu umudumu kaybetmedim hakk8mda hayirlisi neyse o olsun insallah pozitif dusunuhorum hep vakti saati vardir diyorum gec olsun guc olmasin arkadaslar ..

canım aşılaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah, seni de memnuniyetle ekleyelim listemize, son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilir misin lütfen.

son regl :17.10 canim ben pkoluyum birdahaki adet tarihimi bilmiorumm :KK12:
canım o zaman ben 30 gunde bir adet oluyorsun gibi yazıyorum zaten aşılamadan 14-16 gun sonra tutmaz ise regl oluyorsun. dilerim tutacak bu sefer :) aramıza tekrar hoşgeldin :)

tessekur ederim canim insallah hepimizin dilegi gercek olur ama beni bir heycan bastiki sormayin :KK72::-)

sakin olmaya çalış canım kendini sakın ama sakın kasma, rahat ol kolay gelsin. bi de ben aşılama olurken içimden dualar okumuştum sende yapmaya çalış o heyecanla aklına gelirse :)

sakin olmaya calisiyorum canim bol bol dua ediyorum arkadaslarimda cok dedi sakn kendini kasma diye hakkimizda hayirlisi neysr o olsun insallah ☺☺☺

Eminim canim ole oluodur Ama simdi birascik uzuldum okudugum kadariyla ilk asilamasi cok negatif olan var kotu dusunmekte istemiyorum ama ne bilim korkuyorum iste 2 dusugun ustune bida olmassa ankaranin yollari tastan ben gider tup bebeik yaptrmaya birdahabugrasmam zaten asilamayla canim :KK54::KK58:

canım bizzat yasadım ki kendini kasmak zorlu geçmesine sebep oluyor...
canım bana dün neden hemen tüpbebek düşünüyorsun dedin kafam karıştı aslında birkaç defa daha aşılamayı düşünmeye başladım 1 sene önce histeroskopi ve laparoskopi operasyonu geçirdim tam ameliyat raporunda ne yazıyordu hatırlamıyorum ama doktorum büyük bi sorun yoktu ufak tefek yapışıklıklar vardı açktık dedi acaba önümüzdeki ay doktorumdan hsg istesem mi? duruma göre aşılamaya devam edebilirim gebelik testinide 13. günümde yaptırayım diyorum yani perşembe???*

merhaba, canım ne mutlu ki sana kendi başına normal yollardan hamile kalabilmişsin... bu durum benim için o kadar mucizevi bir durumki :( bunun için aşılamadan umudunu kesme 1. de olmazsa 2.3. aşılamayı mutlaka dene derim... burdan özlemini duyduğumuz bebeklerimize sesleniyorum bizi daha fazla bekletmeyin :KK34:

merhaba, canım ne mutlu ki sana kendi başına normal yollardan hamile kalabilmişsin... bu durum benim için o kadar mucizevi bir durumki :KK43: bunun için aşılamadan umudunu kesme 1. de olmazsa 2.3. aşılamayı mutlaka dene derim... burdan özlemini duyduğumuz bebeklerimize sesleniyorum bizi daha fazla bekletmeyin :KK34:

canım bana dün neden hemen tüpbebek düşünüyorsun dedin kafam karıştı aslında birkaç defa daha aşılamayı düşünmeye başladım 1 sene önce histeroskopi ve laparoskopi operasyonu geçirdim tam ameliyat raporunda ne yazıyordu hatırlamıyorum ama doktorum büyük bi sorun yoktu ufak tefek yapışıklıklar vardı açktık dedi acaba önümüzdeki ay doktorumdan hsg istesem mi? duruma göre aşılamaya devam edebilirim gebelik testinide 13. günümde yaptırayım diyorum yani perşembe???*

canım eğer dr una güveniyorsan ticari kaygısı yok diyorsan iste ama epey olmuş operasyondan beri. 13.günde yapanlar var testi ama genelde 14. gun oneriyor dr lar çunku genelde o günlerde değer yukselmeye başlıyormuş. 13. gun negatif 15.gun pozitif çıkan var.

Eminim canim ole oluodur Ama simdi birascik uzuldum okudugum kadariyla ilk asilamasi cok negatif olan var kotu dusunmekte istemiyorum ama ne bilim korkuyorum iste 2 dusugun ustune bida olmassa ankaranin yollari tastan ben gider tup bebeik yaptrmaya birdahabugrasmam zaten asilamayla canim :KK54::KK58:

anlıyorum canım evet çok negatif olan ve iptaol olan var ama hepimizin sorunu aynı değil yaşı aynı değil. çok fazla kıyasa gerek yok bence.

tamam test ,için 14. günü beklicem bu kadar bekledim cumaya ne kaldı o gün çatlatma iğnesinin 16. günü oluyor zaten hamile kalmadıysam hasta olurum...

merhaba, canım ne mutlu ki sana kendi başına normal yollardan hamile kalabilmişsin... bu durum benim için o kadar mucizevi bir durumki :KK43: bunun için aşılamadan umudunu kesme 1. de olmazsa 2.3. aşılamayı mutlaka dene derim... burdan özlemini duyduğumuz bebeklerimize sesleniyorum bizi daha fazla bekletmeyin :KK34:
insallah fazla bekletmezler bizi canim ndn senin icin mucizevi canim ozel degilse ...

canım eğer dr una güveniyorsan ticari kaygısı yok diyorsan iste ama epey olmuş operasyondan beri. 13.günde yapanlar var testi ama genelde 14. gun oneriyor dr lar çunku genelde o günlerde değer yukselmeye başlıyormuş. 13. gun negatif 15.gun pozitif çıkan var.

anlıyorum canım evet çok negatif olan ve iptaol olan var ama hepimizin sorunu aynı değil yaşı aynı değil. çok fazla kıyasa gerek yok bence.
sende haklisin canim ama okudukca olmayanlarada cok uzuluyorum o kadat umutlar bir anda yerle bir oluyor ...

insallah fazla bekletmezler bizi canim ndn senin icin mucizevi canim ozel degilse ...
yok canım özel değil birçoğumuzun ortak sorunu polikistik over var. çok nadir ilaçsız adet olabiliyorum. geçen sene bi dönem inat ettim kendi başıma adet olmayı bekledim 4 ay olamadım sonra pes ettim doktora gittim... ya işte böyle

Back