- Konu Sahibi Happy Meal
-
çok sağol canım.1 hafta önce yaptırdığı testte 2 milyon çıkmıştı devlet hastanesinde yaptırdık.dr um bu değerle aşılama yapamam dedi.testi bi yenileyelim dedi özel labratuarda yaptırdık 7 milyon çıktı.yıkama sonra artıyor sanırım değer.bugün görüşecez dr la 5 de.bu sayıyla aşılama olur derse yaptıracaz.ama olmaz derse zaten eşim üroloji dr unada görünecek benim dr la üroloji dr u beraber karar verecekler.sayı neden bukadar düştü ona bakacaklar.eşim daha önce varikosel olmuştu.omu tekrarladı bilmiyorumCanım umutsuzluğa kapılma hemen.Biz de 5 milyon sperm sayısıyla umutsuzca aşılamaya karar verdik.' aşılamadan sonra tüpü devlet karşılıyomuş sırf bu yüzden tüpe geçmek için yani ama aşılama günü sayı 25 milyondu.Gözlerimize inanamadık.Hiç umut yokken rabbim bize nasip etti çok şükür.(NOT:Eşim proxeed plus kullandı ama etkisi oldu mu bilmem çünkü kullanalı daha 1 ay bile olmamıştı)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL HABERLERLE DÖN İNŞALLAH CANIM.Günaydın kızlar. hsg çekimine gidiyorum benim için dua edin
ben iğnenin vurulduğu günüde sayarsak 16.günde hastalandım canım.daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.iğnenin 20.günü test yaptım adetimin 32.günüydü idrarda çok silik çıkmıştı kanda 235 di değerim.ama ben kaybettim.dilerim kavuşursun canım.aşılama 31 ekimde yapılacaktı yani aşılamanın 9. günü çatlıyorum meraktan... çatlatma iğnesinden 24 saat sonra biz çalışmalara başladık ve 5 gün ara vermedikay bilemiyorum bu ay olmazsa ve benim iki yumurta kist olmazsa tüp bebeğe gidicem..
canım malesef yıkama işleminde sayı artmıyor daha da azalıyor.şöyle düşün 5 milyon sperm var ve bunun %50 si hareketli.Bunu sadece hareketlilerini alıyolar yani sayı 2,5 milyona düşüyo hareketlilik %100e yakın oluyo cnm.5 milyon zaten aşılama için alt sınır.Bize dr %10 fln şans verdi ama çok şükür aşılama günü 5 katına çıkmıştı sayı.İnşallah size de sürpriz olur cnmçok sağol canım.1 hafta önce yaptırdığı testte 2 milyon çıkmıştı devlet hastanesinde yaptırdık.dr um bu değerle aşılama yapamam dedi.testi bi yenileyelim dedi özel labratuarda yaptırdık 7 milyon çıktı.yıkama sonra artıyor sanırım değer.bugün görüşecez dr la 5 de.bu sayıyla aşılama olur derse yaptıracaz.ama olmaz derse zaten eşim üroloji dr unada görünecek benim dr la üroloji dr u beraber karar verecekler.sayı neden bukadar düştü ona bakacaklar.eşim daha önce varikosel olmuştu.omu tekrarladı bilmiyorumsenin adına sevindim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.:)
inşallah canım bi arkadaşımda aşılama yaptırmıştı yıkama sonra artmıştı değeri oyüzden bende öyle sandım.bizim sayı 7 milyon yapar belki dr yada tercihi bize bırakır.morfoloji sonucu henüz çıkmadı bende pc başında çıkmasını bekliyorum netten öğrenecem.canım malesef yıkama işleminde sayı artmıyor daha da azalıyor.şöyle düşün 5 milyon sperm var ve bunun %50 si hareketli.Bunu sadece hareketlilerini alıyolar yani sayı 2,5 milyona düşüyo hareketlilik %100e yakın oluyo cnm.5 milyon zaten aşılama için alt sınır.Bize dr %10 fln şans verdi ama çok şükür aşılama günü 5 katına çıkmıştı sayı.İnşallah size de sürpriz olur cnm
eşinin peki hareeketli spermi yüzde kaçtı canım?canım malesef yıkama işleminde sayı artmıyor daha da azalıyor.şöyle düşün 5 milyon sperm var ve bunun %50 si hareketli.Bunu sadece hareketlilerini alıyolar yani sayı 2,5 milyona düşüyo hareketlilik %100e yakın oluyo cnm.5 milyon zaten aşılama için alt sınır.Bize dr %10 fln şans verdi ama çok şükür aşılama günü 5 katına çıkmıştı sayı.İnşallah size de sürpriz olur cnm
Geçmil olsun canımGünaydın kızlar. hsg çekimine gidiyorum benim için dua edin
tam hatırlamıyorum ama %50 ya da 60 civarıydı cnm iyiydi yani zaten bizde hiç hareket sorunu olmadı çok şükür.eşinin peki hareeketli spermi yüzde kaçtı canım?
SEVİNDİM CANIM.BİZİMKİDE %50 çıktı son testte.inşallah hayırlısı.tam hatırlamıyorum ama %50 ya da 60 civarıydı cnm iyiydi yani zaten bizde hiç hareket sorunu olmadı çok şükür.
eeee sonuc? :)Var ;-)
inşallah canım.bernimde bugün 5 de randevum var.aşılama yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.eşimin değeri 7 milyon çıktı son testteKızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum...
Allah yardımcın olsun canım, biz de 2 aydır sürekli takviye alıyoruz dperm hareketi için, allah hepimizi sevindirsin inşallah!inşallah canım.bernimde bugün 5 de randevum var.aşılama yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.eşimin değeri 7 milyon çıktı son testte
amin canım.sağol.eşim sigarayı bırakacaktı bugün.keçiboynuzuna başladık.bide çakşır suyu içiriyorum.Allah yardımcın olsun canım, biz de 2 aydır sürekli takviye alıyoruz dperm hareketi için, allah hepimizi sevindirsin inşallah!
amin canım.sağol.eşim sigarayı bırakacaktı bugün.keçiboynuzuna başladık.bide çakşır suyu içiriyorum.
aşılama 31 ekimde yapılacaktı yani aşılamanın 9. günü çatlıyorum meraktan... çatlatma iğnesinden 24 saat sonra biz çalışmalara başladık ve 5 gün ara vermedikay bilemiyorum bu ay olmazsa ve benim iki yumurta kist olmazsa tüp bebeğe gidicem..
topiğimiz hep negatifle gidiyor. zaten ümidim yoktu şimdi olanda gitti. bütün arkadaşlarıma geçmiş olsunn öncelikle. kaısk ağrılarına batmalara gaz sancılarına gelince aşılama iğnesinden kaynaklanıyor benim 1 hafta oldu aşılamam ama hala var bendede. oyuzden kızlar ümitlenmeyelim bunlar ilaçların etkisi. benim daha onceki hamileliğimden yola ççıkarsam hiç bir belirtin olmuyo adetın gelene kadar çunku daha erken ama inş. bundan sonra herkesten güzel hayırlı habrler alırız.
Günaydın kızlar. hsg çekimine gidiyorum benim için dua edin
çok sağol canım.1 hafta önce yaptırdığı testte 2 milyon çıkmıştı devlet hastanesinde yaptırdık.dr um bu değerle aşılama yapamam dedi.testi bi yenileyelim dedi özel labratuarda yaptırdık 7 milyon çıktı.yıkama sonra artıyor sanırım değer.bugün görüşecez dr la 5 de.bu sayıyla aşılama olur derse yaptıracaz.ama olmaz derse zaten eşim üroloji dr unada görünecek benim dr la üroloji dr u beraber karar verecekler.sayı neden bukadar düştü ona bakacaklar.eşim daha önce varikosel olmuştu.omu tekrarladı bilmiyorumsenin adına sevindim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.:)
Merhaba kızlar, muayeneden yeni çıktım. Bir tarafta 4, bir tarafta 3 yumurta oluşmuş, 12 mm olmuş yumoşlarım 3 gün daha iğnelere devam edeceğim, prş günü tekrar muayene olup muhtemelen o gün çatlatmayı vuracağız, cmtsi de aşılamanı yaparız dedi dr um inşallah tutar, okadar heyecanlıyımki!!!
Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum...
allah yardımcın olsun canım inşallah senden güzel haberler alırız.kizlar merhaba benimde 2.asilamam yapilcak 1 saat sonra allahim cumlemizi sevindirsin ins guzel haberler aliriz bu ay dualarinizi eksik etmeyin ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?