- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
- Konu Sahibi Happy Meal
ekim ayinda asilama oldum arkadaslar. ve negatifle sonuclandi. ikinci asilama icin kasim ayinda sizlerle beraberim insaallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esinin degerleri nasildi canim asilama oncesiekim ayinda asilama oldum arkadaslar. ve negatifle sonuclandi. ikinci asilama icin kasim ayinda sizlerle beraberim insaallah.
Ayyy biz senle aynıyız pazartesi 18 mm di yumurtam akşamı çatlatmayı vurdum çarşamba 12 de aşılamam olduuu :)))
kizlar 4 gün önce 113 olan beta hcg bugün 519 çikti çok şükür.artik çars. direk dr.uma gideym dıyorum
öyle Korkma cnm hemen.bebisle ilgili deil baska bi acıklamasi vardi onun saglıkla ilgili.bi bakim sonra.endişelenme hemen
kızlar benim aşılama iptal olacak sanırım bu ay eşimin değeri 19 milyondan 7 milyona düşmüş 10 ayda sanırım varikoseli tekrarladıameliyat olalı 2 yıl olacak neredeyse..iyi bi üroloji dr u buldu benim dr um.pazartesi buluşup iki dr beraber karar verecez ne yapacağımıza çok üzgünüm.belki yeniden ameliyat olacak.
ekim ayinda asilama oldum arkadaslar. ve negatifle sonuclandi. ikinci asilama icin kasim ayinda sizlerle beraberim insaallah.
kizlar 4 gün önce 113 olan beta hcg bugün 519 çikti çok şükür.artik çars. direk dr.uma gideym dıyorum
merhaba canım, hoşgeldin tekrardan, nerde devam ettiriyorsun tedavini?ekim ayinda asilama oldum arkadaslar. ve negatifle sonuclandi. ikinci asilama icin kasim ayinda sizlerle beraberim insaallah.
sağolasın canım benim.evet pazartesi akşam haber ederim canım.klomen bugün bitti.normalde kontrolüm perşembe günü.yarına göre netleşecek bakalım hayırlısı.kızlar hepimiz aynıyız o zaman benim de 3 kasım pzt tek 18mm yumurtam vardı gece 10 da çatlatma iğnesi yaptım ve 5kasım sabah saat 10 da aşılamam yapıldı :)
çok sevindim canım hadi gözün aydın, daha da güsel haberlerini kalp atışlarını bekliyoruz inşallah :)
oy kıyamam kuzum, pzt bizi mutlaka bilgilendir. şu listeye ne negatif ne de iptal yazmaya elim gitmiyor çunku, bakarsın yapılır yine aşılaman ben suan bi değişiklik yapmıyor senden güzel haberler bekliyorum.
canım son adet tarihin ve beklenene adet tarihini yazarsan seni de listemize eklemek isteriz :)
Evet cnm bnmde aynı şekilde batmalarım var. içten yumurta tarafı rahim içi batmalar var Alttan bile oluyo.Kanamamda 4 gün az az oldu.Çokta fazla mide bulantım var öğürür derecede bu estrofemmi yapıyo anlayamadım ben baya hamilelik belirtisi yaşıyorum bakalım hayırlısı Allahtan.Umarım çektiğimiz sıkıntıların mükafatını bebeklerimizle verir Rabbim bize.Kızlarr aşılama gününden beri kasıkta batma var tam yumurtanın olduğu yerde böle olan varmııı
bide dün 1 damla kan geldi
Canım umutsuzluğa kapılma hemen.Biz de 5 milyon sperm sayısıyla umutsuzca aşılamaya karar verdik.' aşılamadan sonra tüpü devlet karşılıyomuş sırf bu yüzden tüpe geçmek için yani ama aşılama günü sayı 25 milyondu.Gözlerimize inanamadık.Hiç umut yokken rabbim bize nasip etti çok şükür.(NOT:Eşim proxeed plus kullandı ama etkisi oldu mu bilmem çünkü kullanalı daha 1 ay bile olmamıştı)kızlar benim aşılama iptal olacak sanırım bu ay eşimin değeri 19 milyondan 7 milyona düşmüş 10 ayda sanırım varikoseli tekrarladıameliyat olalı 2 yıl olacak neredeyse..iyi bi üroloji dr u buldu benim dr um.pazartesi buluşup iki dr beraber karar verecez ne yapacağımıza çok üzgünüm.belki yeniden ameliyat olacak.
Canım çatlatma iğnesindeki beta hcg hamilelik belirtisi yapıyo 1 hafta sürer en az o :) bende öyle olduEvet cnm bnmde aynı şekilde batmalarım var. içten yumurta tarafı rahim içi batmalar var Alttan bile oluyo.Kanamamda 4 gün az az oldu.Çokta fazla mide bulantım var öğürür derecede bu estrofemmi yapıyo anlayamadım ben baya hamilelik belirtisi yaşıyorum bakalım hayırlısı Allahtan.Umarım çektiğimiz sıkıntıların mükafatını bebeklerimizle verir Rabbim bize.
canım çatlatma iğnesinden sonra 10 gun iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor testler o yuzden iğnenin üzerinden 11 gun geçmiş olsun en erken. ama bana kalırsa aşılama yapılsaydı dr lar 14. gun test için çağırıyorlar o da kanda test idrarde değil. aşılama olsaydı diye düşünüp 14. gun baktır istersen.merhaba kızlar bende pco var bu ay iğneyle yumurta geliştirildi sonra çatlatma iğnesi yaptırdık ben hatanede aşılama istemedim normal ilişki olsa olmaz dedim doktorum tamam dedi çatlatma iğnesinden sonraki 11. günüm aşılama yapılsaydı aşılamanın 9. günü olacaktı acaba ne zaman test yaptırsam?????????????????bende pek bi belirti yok birazcık göğüslerimde acı var bir de sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum
aşılama 31 ekimde yapılacaktı yani aşılamanın 9. günü çatlıyorum meraktan... çatlatma iğnesinden 24 saat sonra biz çalışmalara başladık ve 5 gün ara vermedik ay bilemiyorum bu ay olmazsa ve benim iki yumurta kist olmazsa tüp bebeğe gidicem..canım çatlatma iğnesinden sonra 10 gun iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor testler o yuzden iğnenin üzerinden 11 gun geçmiş olsun en erken. ama bana kalırsa aşılama yapılsaydı dr lar 14. gun test için çağırıyorlar o da kanda test idrarde değil. aşılama olsaydı diye düşünüp 14. gun baktır istersen.
canım hayırlı uğurlu olsun.. Allah hayırlısıyla yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. senin yerinde olsam bta hcg 113 iken ben çoktaaaan doktora gitmiştim :)kizlar 4 gün önce 113 olan beta hcg bugün 519 çikti çok şükür.artik çars. direk dr.uma gideym dıyorum
cnm dr.um 80 km uzakta.telleşiyoruz.pozitif sonucumdan haberdar ama ben kan tahlilleri burda yaptiriyom orasi uzak diye.dr 1500ü geçince gel demişti kapiş?canım hayırlı uğurlu olsun.. Allah hayırlısıyla yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. senin yerinde olsam bta hcg 113 iken ben çoktaaaan doktora gitmiştim :)
anaaaaam 1 saatlik yol doktora giderken bebişe dikkat etcnm dr.um 80 km uzakta.telleşiyoruz.pozitif sonucumdan haberdar ama ben kan tahlilleri burda yaptiriyom orasi uzak diye.dr 1500ü geçince gel demişti kapiş?