• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım umutsuzluğa kapılma hemen.Biz de 5 milyon sperm sayısıyla umutsuzca aşılamaya karar verdik.' aşılamadan sonra tüpü devlet karşılıyomuş sırf bu yüzden tüpe geçmek için yani ama aşılama günü sayı 25 milyondu.Gözlerimize inanamadık.Hiç umut yokken rabbim bize nasip etti çok şükür.(NOT:Eşim proxeed plus kullandı ama etkisi oldu mu bilmem çünkü kullanalı daha 1 ay bile olmamıştı)
çok sağol canım.1 hafta önce yaptırdığı testte 2 milyon çıkmıştı devlet hastanesinde yaptırdık.dr um bu değerle aşılama yapamam dedi.testi bi yenileyelim dedi özel labratuarda yaptırdık 7 milyon çıktı.yıkama sonra artıyor sanırım değer.bugün görüşecez dr la 5 de.bu sayıyla aşılama olur derse yaptıracaz.ama olmaz derse zaten eşim üroloji dr unada görünecek benim dr la üroloji dr u beraber karar verecekler.sayı neden bukadar düştü ona bakacaklar.eşim daha önce varikosel olmuştu.omu tekrarladı bilmiyorum :( senin adına sevindim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.:)

aşılama 31 ekimde yapılacaktı yani aşılamanın 9. günü çatlıyorum meraktan... çatlatma iğnesinden 24 saat sonra biz çalışmalara başladık ve 5 gün ara vermedik :KK23:ay bilemiyorum bu ay olmazsa ve benim iki yumurta kist olmazsa tüp bebeğe gidicem..
ben iğnenin vurulduğu günüde sayarsak 16.günde hastalandım canım.daha önce çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.iğnenin 20.günü test yaptım adetimin 32.günüydü idrarda çok silik çıkmıştı kanda 235 di değerim.ama ben kaybettim.dilerim kavuşursun canım.

çok sağol canım.1 hafta önce yaptırdığı testte 2 milyon çıkmıştı devlet hastanesinde yaptırdık.dr um bu değerle aşılama yapamam dedi.testi bi yenileyelim dedi özel labratuarda yaptırdık 7 milyon çıktı.yıkama sonra artıyor sanırım değer.bugün görüşecez dr la 5 de.bu sayıyla aşılama olur derse yaptıracaz.ama olmaz derse zaten eşim üroloji dr unada görünecek benim dr la üroloji dr u beraber karar verecekler.sayı neden bukadar düştü ona bakacaklar.eşim daha önce varikosel olmuştu.omu tekrarladı bilmiyorum :KK43: senin adına sevindim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.:)
canım malesef yıkama işleminde sayı artmıyor daha da azalıyor.şöyle düşün 5 milyon sperm var ve bunun %50 si hareketli.Bunu sadece hareketlilerini alıyolar yani sayı 2,5 milyona düşüyo hareketlilik %100e yakın oluyo cnm.5 milyon zaten aşılama için alt sınır.Bize dr %10 fln şans verdi ama çok şükür aşılama günü 5 katına çıkmıştı sayı.İnşallah size de sürpriz olur cnm

canım malesef yıkama işleminde sayı artmıyor daha da azalıyor.şöyle düşün 5 milyon sperm var ve bunun %50 si hareketli.Bunu sadece hareketlilerini alıyolar yani sayı 2,5 milyona düşüyo hareketlilik %100e yakın oluyo cnm.5 milyon zaten aşılama için alt sınır.Bize dr %10 fln şans verdi ama çok şükür aşılama günü 5 katına çıkmıştı sayı.İnşallah size de sürpriz olur cnm
inşallah canım bi arkadaşımda aşılama yaptırmıştı yıkama sonra artmıştı değeri oyüzden bende öyle sandım.bizim sayı 7 milyon yapar belki dr yada tercihi bize bırakır.morfoloji sonucu henüz çıkmadı bende pc başında çıkmasını bekliyorum netten öğrenecem.

eşinin peki hareeketli spermi yüzde kaçtı canım?

Merhaba kızlar, muayeneden yeni çıktım. Bir tarafta 4, bir tarafta 3 yumurta oluşmuş, 12 mm olmuş yumoşlarım 3 gün daha iğnelere devam edeceğim, prş günü tekrar muayene olup muhtemelen o gün çatlatmayı vuracağız, cmtsi de aşılamanı yaparız dedi dr um inşallah tutar, okadar heyecanlıyımki!!!

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum... :KK15:

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
inşallah canım.bernimde bugün 5 de randevum var.aşılama yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.eşimin değeri 7 milyon çıktı son testte :(

amin canım.sağol.eşim sigarayı bırakacaktı bugün.keçiboynuzuna başladık.bide çakşır suyu içiriyorum.

keçiboynuzu pekmezi birebri diyorum başka da bişey demiyorum :)

aşılama 31 ekimde yapılacaktı yani aşılamanın 9. günü çatlıyorum meraktan... çatlatma iğnesinden 24 saat sonra biz çalışmalara başladık ve 5 gün ara vermedik :KK23:ay bilemiyorum bu ay olmazsa ve benim iki yumurta kist olmazsa tüp bebeğe gidicem..

oh maşallah çalışmalar süper olmuş adamda iyi enerji varmış maşallah canım inşallah tutar ama dediğim gibi test için acele etme. bi de aşılama dene önce neden direk tüp istiyorsun? belki aşılamayla daha az masrafla gelicek bebişin?

topiğimiz hep negatifle gidiyor. zaten ümidim yoktu şimdi olanda gitti. bütün arkadaşlarıma geçmiş olsunn öncelikle. kaısk ağrılarına batmalara gaz sancılarına gelince aşılama iğnesinden kaynaklanıyor benim 1 hafta oldu aşılamam ama hala var bendede. oyuzden kızlar ümitlenmeyelim bunlar ilaçların etkisi. benim daha onceki hamileliğimden yola ççıkarsam hiç bir belirtin olmuyo adetın gelene kadar çunku daha erken ama inş. bundan sonra herkesten güzel hayırlı habrler alırız. :KK24::KK24::KK52:

ah sorma canım ben de şuan her belirtiyi bebişe sayıyorum, sık wc ye gitmeler, bulanık idrar, ara ara batmalar, gaz sancıları. dediğin gibi moda girmemek lazım...

Günaydın kızlar. hsg çekimine gidiyorum benim için dua edin :cry:

oy canımmmm Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer. bizi mutlaka haberdar et ve izlenimlerini henuz çektirmemiş olanlar için paylaş lütfen...

çok sağol canım.1 hafta önce yaptırdığı testte 2 milyon çıkmıştı devlet hastanesinde yaptırdık.dr um bu değerle aşılama yapamam dedi.testi bi yenileyelim dedi özel labratuarda yaptırdık 7 milyon çıktı.yıkama sonra artıyor sanırım değer.bugün görüşecez dr la 5 de.bu sayıyla aşılama olur derse yaptıracaz.ama olmaz derse zaten eşim üroloji dr unada görünecek benim dr la üroloji dr u beraber karar verecekler.sayı neden bukadar düştü ona bakacaklar.eşim daha önce varikosel olmuştu.omu tekrarladı bilmiyorum :KK43: senin adına sevindim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.:)

canım saat 17 den sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

Merhaba kızlar, muayeneden yeni çıktım. Bir tarafta 4, bir tarafta 3 yumurta oluşmuş, 12 mm olmuş yumoşlarım 3 gün daha iğnelere devam edeceğim, prş günü tekrar muayene olup muhtemelen o gün çatlatmayı vuracağız, cmtsi de aşılamanı yaparız dedi dr um inşallah tutar, okadar heyecanlıyımki!!!

canım hadi gözün aydın yumoşlar tam gaz gidiyorlar. bakalım aşılama gününe kadar kaç tane erişkin kalıcak, bildiğim kadarıyla eğer tüplerde tıkanıklık yoksa 18mm nin üstünde 2 taneden fazla varsa aşılamayı iptal ediyorlar ama illa küçük kalanlar oluyor, hadi bakalım enerjini yüksek tut :) bi de gun aşırı ilişkiyi ihmal etme, eşinde sperm yenilenme süresi alışkanlık olsun ;)

yaaa benim gazım oldukça eşim seviniyor (nasıl bir özlemse artık bizimkisi)ümitleniyo yani oyle beoyle değil sankı hamıleyım gibi davranıyo ve bennn inatla hamile değilim diyorum. hayırlısı olsun kızlar allah gönlümüzden geçenıde hayırlı etsın hepimize en kısa zamanda uzun omurlu evlatlar nasıp etsın ama her şeyi hamıleliğe yormayalım çunku biz yıpranıyoruz. çunku herşey aslında psikolojık....

canım senın tup tedavın bızınkınden once olacak ınş hemen beişine hamıle kalırsın nasıl yapıldığını aşamalarını ve sonuçlarını merakla beklıyoruz canım. en azından tup tedavı oncesı canlı canlı bılglendırmış olursun bizi. allah kolaylık versın.

Back