kızlar sizinle bir şeyi paylaşmak ve istişare etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
dün aşılamadan sonraki 2.kez birlikte oluşumuzdu eşimle. ve her sey bittiğinde kasıklarımda çok şiddetli ağrı hissettim. öyle ki sanki içerisi yanıyor gibiydi, sanki açık yaraya kuru bir pamuk basıyorlar gibiydi. sonra bunun bir gaz sancısı olduguna emin oldum. oturamıyordum. otururken iç organlarım patlayacak gibiydi ve gözlerimden yaş geliyordu. eşim sağolsun sıcak su torbası yaptı getirdi. ayakta dumduz dururken sorun yoktu gittim öylece duşumu aldım ama sonrasında yine aynıydı. o sıcak su torbası kasıklarımda ve karnımda saatlerce yattım. bacaklarımı kendime çeksem acıyor uzatsam acıyor yan yatsam yuzustu yatsam acıyordu. oylece saatlerce yattım 2 saat kadar. sonra yataga geçtik ve uyudum. sabah hala biraz vardı. sonra çok afedersiniz buyuk tuvalete gittim rahatladım biraz ama hala tam geçmiş değil. bi an korktum enfeksiyon mu oldum acaba aşılamadan sonra diye ama o bu kadar geç çıkmazdı herhalde. ama sunu da biliyorum 1 sene önce yine aynısı olmuştu. gazdan ufak ufak kurtuldukça rahatlatıyordu. ama dün geceki dayanılmazdı hsg den daha berbattı. eşim de çok üzüldü, kastın mı acaba kendini dedi ama kasmadımda. yasayanınız var mı?