• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar iyi akşamlar sizi merak ettirdim kusura bakmayın bir kaç gündür giremedim fırsatım olmadı. Misafirler geldi biz misafirliğe gittik derken, bu günü buldu . Maalesef bende reğl oldum. İlk aşım olmadı maalesef galiba 2. yaptırıcam . Napalım hakkımızda hayırlısı.

canım hakkında hayırlısı, imkanın varsa durma tabi. canın sağolsun...

kızlar sizinle bir şeyi paylaşmak ve istişare etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

dün aşılamadan sonraki 2.kez birlikte oluşumuzdu eşimle. ve her sey bittiğinde kasıklarımda çok şiddetli ağrı hissettim. öyle ki sanki içerisi yanıyor gibiydi, sanki açık yaraya kuru bir pamuk basıyorlar gibiydi. sonra bunun bir gaz sancısı olduguna emin oldum. oturamıyordum. otururken iç organlarım patlayacak gibiydi ve gözlerimden yaş geliyordu. eşim sağolsun sıcak su torbası yaptı getirdi. ayakta dumduz dururken sorun yoktu gittim öylece duşumu aldım ama sonrasında yine aynıydı. o sıcak su torbası kasıklarımda ve karnımda saatlerce yattım. bacaklarımı kendime çeksem acıyor uzatsam acıyor yan yatsam yuzustu yatsam acıyordu. oylece saatlerce yattım 2 saat kadar. sonra yataga geçtik ve uyudum. sabah hala biraz vardı. sonra çok afedersiniz buyuk tuvalete gittim rahatladım biraz ama hala tam geçmiş değil. bi an korktum enfeksiyon mu oldum acaba aşılamadan sonra diye ama o bu kadar geç çıkmazdı herhalde. ama sunu da biliyorum 1 sene önce yine aynısı olmuştu. gazdan ufak ufak kurtuldukça rahatlatıyordu. ama dün geceki dayanılmazdı hsg den daha berbattı. eşim de çok üzüldü, kastın mı acaba kendini dedi ama kasmadımda. yasayanınız var mı?

kızlar sizinle bir şeyi paylaşmak ve istişare etmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

dün aşılamadan sonraki 2.kez birlikte oluşumuzdu eşimle. ve her sey bittiğinde kasıklarımda çok şiddetli ağrı hissettim. öyle ki sanki içerisi yanıyor gibiydi, sanki açık yaraya kuru bir pamuk basıyorlar gibiydi. sonra bunun bir gaz sancısı olduguna emin oldum. oturamıyordum. otururken iç organlarım patlayacak gibiydi ve gözlerimden yaş geliyordu. eşim sağolsun sıcak su torbası yaptı getirdi. ayakta dumduz dururken sorun yoktu gittim öylece duşumu aldım ama sonrasında yine aynıydı. o sıcak su torbası kasıklarımda ve karnımda saatlerce yattım. bacaklarımı kendime çeksem acıyor uzatsam acıyor yan yatsam yuzustu yatsam acıyordu. oylece saatlerce yattım 2 saat kadar. sonra yataga geçtik ve uyudum. sabah hala biraz vardı. sonra çok afedersiniz buyuk tuvalete gittim rahatladım biraz ama hala tam geçmiş değil. bi an korktum enfeksiyon mu oldum acaba aşılamadan sonra diye ama o bu kadar geç çıkmazdı herhalde. ama sunu da biliyorum 1 sene önce yine aynısı olmuştu. gazdan ufak ufak kurtuldukça rahatlatıyordu. ama dün geceki dayanılmazdı hsg den daha berbattı. eşim de çok üzüldü, kastın mı acaba kendini dedi ama kasmadımda. yasayanınız var mı?

Canım ben ilk aşılamamda yaşadım çok kötüydü ama o7ss oldum

Ayy bi dünya pazdım bi bunu yollamışş
canım senin bebiş tutunmuştur inşallah ilişkide ağrı yapmış olabilir
sıcak su torbası yapma sakınnn hele bu dönemdee
çook tehlikeli

benimde 4, günüm yaa bi damla kan geldi bu neki şimdi

Ayy bi dünya pazdım bi bunu yollamışş
canım senin bebiş tutunmuştur inşallah ilişkide ağrı yapmış olabilir
sıcak su torbası yapma sakınnn hele bu dönemdee
çook tehlikeli

benimde 4, günüm yaa bi damla kan geldi bu neki şimdi

Canım ben ilk aşılamamda yaşadım çok kötüydü ama o7ss oldum

o7ss ne canım?
canım tutunması için erken değil mi bugun daha 4gün yeni oluyor aynı gün olmuşuz seninle aşılamayı listede görebilirsin ilk sayfadaki. sıcağın iyi olmadığını bilmiyordum :( inşallah sorun olmaz. belki seninki yerleşme kanamasıdır canım hadi inşallah :)

Ohss canım ilk aşılamamda oldum ölümden döndümm :(((
Yumurtalar kiste dönmüstü çok büyümüstü ayyyy insallah hepimizzin tutar çok heyecanl bekliemek yaa
Bizde dün dr dedi diye iliski oldu karnım ağrıdı bide akıntı var galiba yeni yumurtalarda var ağrıda olsa bos geçmeyelimm :)

bizimde öyle canım 5inde aşılama oldu aynı gün ilişki vermedi dr, 6sı ve 7sinde dedi. bizde değerlendirdik. nasip bakalım 19u test kısmetse ama listemiz hep negatiflerle doldu bugune kadar :( korkuyorum. hakkımızda hayırlısı.

canım sadece klomenle hamile kalanlar var aramızda, ama bence dr unun dediğini uygula o ileriye yonelik bir şeyler değerlendirmiş ki sana onu vermiş. o ay çalışmamış olabilir yumurtalıkların ama bu ay gelişebilir arada dinlenmeye geçiyorlar çunku. puregon muadili başka bi ilaç iste olmazsa arayıp dr unu.
Canm geçti zamanı dün başlamam gerekirdi iğneye ben iğne tedavisi daha önce uyguladığından korkuyorm Temmuz Ayında iğne kullandık ve 10kg aldım pankreastan da yoğun bakımda kaldım suan oankreasım çalışmıyor 25gün yoğun bakımda kaldım kilo almamam gerek tedavi görüyorum hala doktorum Bebek için acele ettiğimi daha tam iyileşmediğimi söylüyo ama Gönül dinlemiyor

Canm geçti zamanı dün başlamam gerekirdi iğneye ben iğne tedavisi daha önce uyguladığından korkuyorm Temmuz Ayında iğne kullandık ve 10kg aldım pankreastan da yoğun bakımda kaldım suan oankreasım çalışmıyor 25gün yoğun bakımda kaldım kilo almamam gerek tedavi görüyorum hala doktorum Bebek için acele ettiğimi daha tam iyileşmediğimi söylüyo ama Gönül dinlemiyor
Canim dile kolay tabi ama o halde dr unu dinnlemelisin, saglikli olduktan sinra bol bol bebis yaparsin zaten

happy meal canım sıcak su torbasını sakın karnına kasıklarına koyma çok zararlı olduğunu biliyorum.Ayaklarına, bacak arana belki ama karnına direk koyma cnm

Be
canım sıcak su torbasını sakın karnına kasıklarına koyma çok zararlı olduğunu biliyorum.Ayaklarına, bacak arana belki ama karnına direk koyma cnm
ben dun iste o bir iki saat karnima koydum zarari olmus mudur acaba ya tuhhhhh cok korktum su an :((((;

Canim dile kolay tabi ama o halde dr unu dinnlemelisin, saglikli olduktan sinra bol bol bebis yaparsin zaten
Pankreastan dolayı gittiğin Prof çocuk için etken dedi ama kadın doğumcu birşeyi olmaz dedi . Benmde korkum hastalığım ilerlerse hiç Olmaz eşime bir bebek vermeden hastalığım ilerlemese diye dua ediyorum Aslına bakarsam annem babam eşm sağlıgınI düşün bırak bebeği diyo ama ya bebek vermeden eşime ölürsem diye korkuda var hastalığım tekrarlarsa öldürücü olabilir digsrinde zor atlattm 25gün kaldım yoğun bakımda ac susuz Hayırlısı olsn

Pankreastan dolayı gittiğin Prof çocuk için etken dedi ama kadın doğumcu birşeyi olmaz dedi . Benmde korkum hastalığım ilerlerse hiç Olmaz eşime bir bebek vermeden hastalığım ilerlemese diye dua ediyorum Aslına bakarsam annem babam eşm sağlıgınI düşün bırak bebeği diyo ama ya bebek vermeden eşime ölürsem diye korkuda var hastalığım tekrarlarsa öldürücü olabilir digsrinde zor atlattm 25gün kaldım yoğun bakımda ac susuz Hayırlısı olsn
Canim Allah korusun buna odaklanma ama aklindan da cikarma acele etme, ic hastaliklari dr una guven, sagligin herseyden daha onemli, cocuk istiorum derken esini uzme saril ona kocaman az daha sabret o zaman.

kızlar benim aşılama iptal olacak sanırım bu ay eşimin değeri 19 milyondan 7 milyona düşmüş 10 ayda :( sanırım varikoseli tekrarladıameliyat olalı 2 yıl olacak neredeyse..iyi bi üroloji dr u buldu benim dr um.pazartesi buluşup iki dr beraber karar verecez ne yapacağımıza :( çok üzgünüm.belki yeniden ameliyat olacak.

canım merhaba, kasıklarınıza karnınıza sıcak su torbası koymayın sakın zararlıdır, ayaklarınızın altına koyun...

Back