• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaza kaynımın düğünü var bari bu düğünde hamile olayaımm hamile bir abiye giymek istiyorum çook istiyorum. offfff

AMA NERDEEEEE?????

keçiboynuzu pekmezi birebri diyorum başka da bişey demiyorum :)

oh maşallah çalışmalar süper olmuş adamda iyi enerji varmış maşallah canım inşallah tutar ama dediğim gibi test için acele etme. bi de aşılama dene önce neden direk tüp istiyorsun? belki aşılamayla daha az masrafla gelicek bebişin?

ah sorma canım ben de şuan her belirtiyi bebişe sayıyorum, sık wc ye gitmeler, bulanık idrar, ara ara batmalar, gaz sancıları. dediğin gibi moda girmemek lazım...

oy canımmmm Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer. bizi mutlaka haberdar et ve izlenimlerini henuz çektirmemiş olanlar için paylaş lütfen...

canım saat 17 den sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

canım hadi gözün aydın yumoşlar tam gaz gidiyorlar. bakalım aşılama gününe kadar kaç tane erişkin kalıcak, bildiğim kadarıyla eğer tüplerde tıkanıklık yoksa 18mm nin üstünde 2 taneden fazla varsa aşılamayı iptal ediyorlar ama illa küçük kalanlar oluyor, hadi bakalım enerjini yüksek tut :) bi de gun aşırı ilişkiyi ihmal etme, eşinde sperm yenilenme süresi alışkanlık olsun :KK66:
Enerjim yüksrk inşallah iptal falan olmaz, en son çrş ilişkiyr girin dedi dr, cötsiye kadar diyet

keçiboynuzu pekmezi birebri diyorum başka da bişey demiyorum :)

oh maşallah çalışmalar süper olmuş adamda iyi enerji varmış maşallah canım inşallah tutar ama dediğim gibi test için acele etme. bi de aşılama dene önce neden direk tüp istiyorsun? belki aşılamayla daha az masrafla gelicek bebişin?

ah sorma canım ben de şuan her belirtiyi bebişe sayıyorum, sık wc ye gitmeler, bulanık idrar, ara ara batmalar, gaz sancıları. dediğin gibi moda girmemek lazım...

oy canımmmm Allah yardımcın olsun, inşallah güzel geçer. bizi mutlaka haberdar et ve izlenimlerini henuz çektirmemiş olanlar için paylaş lütfen...

canım saat 17 den sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

canım hadi gözün aydın yumoşlar tam gaz gidiyorlar. bakalım aşılama gününe kadar kaç tane erişkin kalıcak, bildiğim kadarıyla eğer tüplerde tıkanıklık yoksa 18mm nin üstünde 2 taneden fazla varsa aşılamayı iptal ediyorlar ama illa küçük kalanlar oluyor, hadi bakalım enerjini yüksek tut :) bi de gun aşırı ilişkiyi ihmal etme, eşinde sperm yenilenme süresi alışkanlık olsun :KK66:
inşallah canım.

bu ay senden hayırlısıyla güzel haberleri alalım bi dahaki ay da bizden gelir İNŞALLAH :)

inşallah canım nasipte varsa hepbirlikte seviniriz inşallah :)

kizlar merhaba benimde 2.asilamam yapilcak 1 saat sonra allahim cumlemizi sevindirsin ins guzel haberler aliriz bu ay dualarinizi eksik etmeyin ins :)

canım son adet tarihinle beklenen adet tarihini yazarsan seni de şistemize almak isteriz ilk sayfadaki :)

yaza kaynımın düğünü var bari bu düğünde hamile olayaımm hamile bir abiye giymek istiyorum çook istiyorum. offfff

AMA NERDEEEEE?????

öyle deme canım ya Rabb yazdıysa olur elbet...

Enerjim yüksrk inşallah iptal falan olmaz, en son çrş ilişkiyr girin dedi dr, cötsiye kadar diyet

hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz senden :)

inşallah canım nasipte varsa hepbirlikte seviniriz inşallah :)

canım son adet tarihinle beklenen adet tarihini yazarsan seni de şistemize almak isteriz ilk sayfadaki :)

öyle deme canım ya Rabb yazdıysa olur elbet...

hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz senden :)
herşeyin başı ozaten inşallar allah yazmıştır bize...

inşallah canım bi arkadaşımda aşılama yaptırmıştı yıkama sonra artmıştı değeri oyüzden bende öyle sandım.bizim sayı 7 milyon yapar belki dr yada tercihi bize bırakır.morfoloji sonucu henüz çıkmadı bende pc başında çıkmasını bekliyorum netten öğrenecem.
Bizimde yıkama öncesi 39 milyonken yıkama sonrası 48 milyona çıktı yükseldi yani.

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum... :KK15:

canım Allah kolaylık versin Allah rasgetirsin inşallah. haberlerini bekliyoruz topiğimizi sensiz bırakma :)

inşallah canım.bernimde bugün 5 de randevum var.aşılama yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.eşimin değeri 7 milyon çıktı son testte :KK43:

Hayırlısı olur inşallah aşılaman sana bebişini getirir...

canım senın tup tedavın bızınkınden once olacak ınş hemen beişine hamıle kalırsın nasıl yapıldığını aşamalarını ve sonuçlarını merakla beklıyoruz canım. en azından tup tedavı oncesı canlı canlı bılglendırmış olursun bizi. allah kolaylık versın.

Canım ben tüp tedavisine 8 Aralık gibi başlayacağım... Şimdi ön hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum... Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin Allahım...

Hayırlısı olur inşallah aşılaman sana bebişini getirir...

Canım ben tüp tedavisine 8 Aralık gibi başlayacağım... Şimdi ön hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum... Hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin Allahım...

evet evet biliyorum canım okudum. 8 aralığa da bişey yok zaten, tedavinin güzel sonuç vermesi için butun ön tetkiklerin en detaylısının en verimli haliyle yapılması lazım güzel güzel geçir bu süreci küçük beleğin için hazırlıklarını yap bakalım :)

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katiliyorum benim sağda 2 solda 4 cm çikolata kistim var tüpler axik Esim normal 1.5 yili geçti evleneli olmadi klomenle cevap alamadim 24 ekim de ilk asilamami oldum sonuç negatif simdi ikinciiiçin gonal f vuruyorum perşembe kontrolün var muhtemelen haftaya pazartesi asilama olur ama hic umudum yok asilamadan sonra progestan hamilelik belirtileri çok yapiyo bas dönmesinden. Hele duramiyodum yani bizi yaniltiyor o.bu yüzden bu sefer fazla umudum yok allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katiliyorum benim sağda 2 solda 4 cm çikolata kistim var tüpler axik Esim normal 1.5 yili geçti evleneli olmadi klomenle cevap alamadim 24 ekim de ilk asilamami oldum sonuç negatif simdi ikinciiiçin gonal f vuruyorum perşembe kontrolün var muhtemelen haftaya pazartesi asilama olur ama hic umudum yok asilamadan sonra progestan hamilelik belirtileri çok yapiyo bas dönmesinden. Hele duramiyodum yani bizi yaniltiyor o.bu yüzden bu sefer fazla umudum yok allah hepimizin yardimcisi olsun

canım umudunu asla yitirme, sat ve bat tarihini yazarsan seni listemize alalım.

canım umudunu asla yitirme, sat ve bat tarihini yazarsan seni listemize alalım.
Canim artik o kadar Yoruldumki tup bebek içindebiraz beklemek istiyorum hem maddi hem manevi.bu ssüreçte çevredeki insanlar daha çok yipratiyor gorumcem bebeğiyle bana nispet yapmaya calisiyor allah herkese nasip etmiyor ben çok sansliyim falan diyor artik sildim öyle biri yok benim hayatimda ama insan abisine bunu söyleyebilir mi satt06.11 bat 01.12

Canim artik o kadar Yoruldumki tup bebek içindebiraz beklemek istiyorum hem maddi hem manevi.bu ssüreçte çevredeki insanlar daha çok yipratiyor gorumcem bebeğiyle bana nispet yapmaya calisiyor allah herkese nasip etmiyor ben çok sansliyim falan diyor artik sildim öyle biri yok benim hayatimda ama insan abisine bunu söyleyebilir mi satt06.11 bat 01.12

sorma canım etrafımızda düşüncesiz insanlar varken bi de böyleleri çıkıyor Rabb'İm bizleri sınıyor sabretmek zorundayız. hemen ekliyorum seni canım listeye, aşılama tarihin belli olunca yaz bana.
ekledim canım listeye aramıza hoşgeldin :)

ayyy böyle insanlara sinir oluyorum sen hiç canını sıkma allah onun bu soylediğinin karşılığını er geç verir. allah hayırlısının versin evladın da. sen canını sıkma bi gun sen laf soyleyecek duruma gelirsin . benim yuzume karşı kısır diyenler bile oldu . yapacak bişey yokö be hepsini allaha havale ediyorum.

ayyy böyle insanlara sinir oluyorum sen hiç canını sıkma allah onun bu soylediğinin karşılığını er geç verir. allah hayırlısının versin evladın da. sen canını sıkma bi gun sen laf soyleyecek duruma gelirsin . benim yuzume karşı kısır diyenler bile oldu . yapacak bişey yokö be hepsini allaha havale ediyorum.
El dese anlarim canim ama kardes bunu yapar mi allah ona verdi de elinden almasini bilmiyor mu hepsi emanet belki ilerde keşkeoolmasaydı dedirtecek bir şey yapacak senin evladin allahin bana takdir ettiğine Nasillaf ssöylenir aklim almiyor o yüzden canim bende hayatimdan cikardim sildim onlari ama allah nasip ederse de yavrumu onlara kurban ederim bir telini koklatmam bunu diyen insanlarında elbet allah karsiligini verecektir canim inş damdan düşenin halini damdan düşen anlarmis bizi birbirimizden iyi anlayan yok eminim

Back