Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminnn canim dualasalim insallah

Cnm aktardan aldığın bitkisel karışımda ne var yada ne dedinde aldın?

valla biz de epey ilaç kullandık, şimdi keçi boynuzu kürü, keçi boynuzu özü, çakşır suyu, ginsengli macunlar kullanıyoruz:) adam mahvoldu cidden

canım ben kagıthanede oturuyorum ama karışımları gaziosmanpaşa yıldıztabyadaki bir aktardan aldık bir akraba tavsiyesiyle gittik adama eşimin sperm sonuçunu söledik oda karışımlar hazırladı baya birseyler koydu yani bu arada unuttum gece macunuda vermişti. daha sonra internetten baktımda birsürü subesi var aktarın adı şah şifa diye bir yer ama yıldıztabya subesindeki adam baya anlıyordu bu işten

canım adına çok sevindim, bizlere umut oldun, ilk aşılamanda hamile kaldın, bugün yüzüm gülüyorsa ssayende, yarın tedaviye başlıyorum inşallah bende hamile kalabilirim, hepimiz için dua et nolur!!!

canım adına çok sevindim, bizlere umut oldun, ilk aşılamanda hamile kaldın, bugün yüzüm gülüyorsa ssayende, yarın tedaviye başlıyorum inşallah bende hamile kalabilirim, hepimiz için dua et nolur!!!
Tabi ki kalabilirsin canım Allahtan umudunu kesme asla evet ben ilk aşılamamda hamile kaldım çok şükür.o zaman ben sana daha fazla umut olayım cnm.1 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu 1 yıl içinde.Sonra dr.a araştırma yaptırmaya gittik.Eşimin sperm sayısı 5 milyon çıktı şok olduk.Drlar çok zor hamile kalman aşılama da daçok zor direk tüpe geçsek yanlış olmaz dediler.Daha önce nası 2 kez hamile kalmıştım peki şok içindeydik resmen.Dr dediki 'ama sperm sayısı 1 milyonun altında olmadığı için tüpü devlet karşılamaz 2 kez aşılama yapıp negatif olursa tüpe geçeriz devlet karşılar' dedi.Tüp 6-8 bin tl tutar diyince 2 ay bekleyelim dedik.Aşılamayı tüpe geçiş aşaması olarak görüp hiç umudumuz olmadan tedaviye başladık ve tuttu cnm aşılama olduğu gün sperm sayızı 25 milyondu.Rabbim mucizeler gösterdi bize sizlere de nasip etsin inşallah..AMİNNN:)

Kızlar bişey sorucam daha önce hamile kalanlar ve şimdi aşılamaları tutanlar cevaplayabilirmi lütfen?aşılama olduktan sonra herhangi bi hamilelik belirtisi hissettinizmi daha sonucu öğrenmeden ne bilim mide bulantısı canınızın bişey çekmesi vs.
yooo bitkisel ilaçları eşim severek yıyo gercekten tatları çok güzel ama cakşır suyu için aynı şeeyi diyemem

Şahı şifa dimi yalut tamamdır çok sağol bende üsküdardaki şubeye gidip yaptırıyım bari tşk ederim:)

çakşır macunu hergün 1 kaşık ve çakşır suyu hergün 1 bardak içerek bi arkadaşım sayı ve hareketi 2 katına çıkardı..bugün kü aşılamam tutmazsa bende bu kürü yapıcam..arı sütü biz kadınlar için iyi sanırım..bende ondan alırım artık...tutturana kadar denicez naapalım...

Aminnn canim peki bunlarin disinda sende kac yumurta kac mm iken asilama yapildi

amin canım amin...rabbim bizlere de gstersin...eşmin sperm sayısı yeterli ancak ileri hızı sıfır, benim bir problemim yok ama yaşlarımız çok da genç değil artık ben 34 eşim 31 yaşında, bakalım inşallah olur...

aynen valla bizde hemen hemen okadar bayıldık...gerçek ginseng dediler, balın içine çörekotu, badem, ginseng, tarçın. zencefil ve daha adını hatırlamadığım bir çok baharat karıştırdılar...hepsinin gramajı farklı...bende diyarbakırdaym isterseniz telini veririm, kargo ile gnderiyorlarmış, arı sütü de aldık, onuda ekliyor eşim yerken macuun üstüne:)))

Aminnn canim peki bunlarin disinda sende kac yumurta kac mm iken asilama yapildi
Valla cnm ah bi bilsem dr.umdan memenunum ama çok yoğun. ilk gonal-F 75 doz başladık kontrole gittim yumurta gelişiimimi yeterli bulmadı dr 150ye çıkardım bidaha parayla iğne aldım tanesi 250 tl bidahaki gidişimde oh çok şükür senden korkuyodum dedi dr yumurtaların gelişmicek diye dedi.18 mm üstüne çıkmış mı dedim evet dedi ama kaç olduğunu hiçbişi sölemedi.Sadece adetin 2. günü folikül sayımına gittiğimde asistanlar vardı bi tarafta 4 bi tarafta 3 folikül saydılar ama kaçı gelişti hiç bilmiyorum canım..Rabbim nasip etti işte bişekilde

yaşın kaç canım?

Tatli
tatlim zaten 2 den fazla folikul gelisirse cogul gebelik olmasin diye iptal ediyorlar o ay asilamayi benim 5 folikul 18mm ustune cikti, 4u sagda ama sag tikali oldugu icn asilamayi yapti dr um, dol acik orda bi tane 18mm gordu ayni aksam atlaa ignesibu yaptim ama acaba 18 erken miydi, Rabb'im hayirlisini gostersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…