Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin saol canım .banada 15 gn sonra test yap dediler. bu arada eşimin normalde sperm sayısı 15 milyon hareketliliğide % 15 ti bugüngü sonuçta sperm sayısı 63 milyon hareketliliğide %64tü gözyaslarım kendiliğinden aktı.demekki eşimin tedavisi sonuç vermiş. hala inanamıyorum yanlışlık olmuşmudur diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya

canım benim sakın üzme kendini oluyor malesef böyle benim de geçen ay iptal olmuştu, yılmak yok, inancını yitirmek yok, o bebekler bu evlere gelecek Allah'ın izniyle
İnşallah cnm rabbime sığınıyorum o en iyisini biliyor yılmak pes etmek bize Yakışmaz

elhandülillahi rabbil alemin... canım yanlışlık olmaz bu tip konular öyle bir şansları yok çok şükür ne kadar secdeye gitsek azdır :)

aynen öyle canım sakın ola üzülme o da yansıyor butun her şeyimize canımız sağolsun, kocişlerimiz çok şükür yanımızda önündeki maçlara bakıcaksın :)
haklisin cnm sabah kotuydum otobüste ağladım tutamadım rahatladim sonra

canım aşılaman hayırlı olsun.eşine nasıl bi tedavi uygulanmıştı?bizde aşılama yaptıracaz eşimde sorun var da biraz.

haklisin cnm sabah kotuydum otobüste ağladım tutamadım rahatladim sonra

Ahh bitanem bilmez miyim gecen ay ben de yasamistim aynilarini, sen uzme canini, esin de cok uzulmustur mutlaka onu da uzme uzgun gorunup, caktirmiyorlar ama erkekler aslinda bizim kadar etkileniyorlar.

canım öncelikle mesajlarını inan heyecanla okuyorum ve güzel haber bekliyorum senden..
ben ovitrelle iğnemi 25 ekimde vurdum 28 Ekimde çatlama oldu beklemedeyim ama kasık ağrım var adet günüm yaklaşıyo sanki..
sen eşinin sperm sayısını ve canlılığını ne ile yükselttin?

canım eşimde 2 dereceden varikosel vardı ameliyat oldu mikroda. ameliyattan 3 ay sonra test yaptık ilerleme olmadı daha sonra eşim klomen evicap kullandı test yapmadık sayıda ilerleme oldumu bilmiyorum ama son ıkı aydır aktarda bitkisel ilaçlar aldık. bilmiyorum artık doktorun verdiği ilaçlarmı bitkisel ilaçlar mı yaradı bilmiyorum

aşılamanız hayırlı osun, inşallh güzel haberlerinizi duyarız benimde eşimde hız problemi var, ne kullandınız acaba?ben de bu ay aşılama yaptıracağım

bende emodex diye bitkisel bir vitamin kullandırıyorum eşime..20günde 22.000 den 32.000 yükselme oldu..aktarlara başlamak istemiyorum ama gidicem galiba beklemek sıkıcı çünkü

ben soraraken yanıtınız geldi:) benim eşimde varikoselden ameliyat oldu, 6 ayın sonunda ilerleme hızı hala sıfır olduğu için aşılamaya karar verdi doktorumuz...bizde bitkisel baya birşey kullanıyoruz şu anda, inşallah değerler yükselir bakalım, adınıza çok sevindim

canım benim eşimde ileri derecede varikoselden ameliyat oldu 2 yıl olacak nerdeyse.ameliyat olmadan önce sperm konsantrasyonu 19 milyondu ameliyattan 3 ay sonra 14 milyona düştü.daha sonra 10 ay önce yaptırdığı testte 19 milyondu yine hareketlilikte %65 di.aşılama için tedaviye başlıycaktık oyüzden 2 gün önce kadın doğum hastanesinde sperm tahlili verdi yine sayı 2 milyon olmuş 10 ayda bukadar düşermi yaa ...aşılamam özelde olacak dr un yanına gittik bu sayıyla aşılama olmaz dedi.eski testlere baktı bu testte yanlışlık olabilir dedi.tekrar test yaptırın dedi.cumartesi eşim tekrar test yaptırcak onun sonucuna göre aşılama yapılacak.kötü çıkarsa tüp bebeğe geçilecek bidahaki ay.buara klomene başlattı beni dr.

bende emodex diye bitkisel bir vitamin kullandırıyorum eşime..20günde 22.000 den 32.000 yükselme oldu..aktarlara başlamak istemiyorum ama gidicem galiba beklemek sıkıcı çünkü
benim eşimde varikosel yok ama hızlı ileri sperm çıkmadı 2 testte..ancak sayı ve hareketliliği yükselttik bence sorunu bu olan durumlarda ben bitkisel vitamin olan emodex i öneririrm..
peki sizce ben ne zaman test yapmalıyım?25inde iğne oldum

buarada eşim ameliyat olduktan 10 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ancak boş keseden kürtaj oldum

pazartesi

aşılama yaptırdın ve o gece ilişkiye mi girdin?bizde mi öyle yapsak,bir arkadaşımın daha o şekilde tuttu o yüzden kestiremiyor mesela aşı mı tuttu yoksa doğal mı :)
Evet canım aynen öyle yaptık dr.umun tavsiyesi üzerine.Artık Allah biliyo sadece hangisinin tuttuğunu

Canım ağır iş yapmadım evde temizlik fln yapmadım süpürge fln,ama ben okulöncesi öğretmeniyim işime aynen devam ettim cnm.İşim yorucu nihayetinde

Allah'in izniyle odegerler bebis olacak canim? Ne zaman anlasilkyor kimyasal olup olmadigi bi gibi durumlarda? Ve nasil anlasiliyor

Allah'in izniyle odegerler bebis olacak canim? Ne zaman anlasilkyor kimyasal olup olmadigi bi gibi durumlarda? Ve nasil anlasiliyor
İnşallah canım dua edin bana.Kimyasal benim 38. günümde adet oldum hemen değerler biraz yükselip düşmeye başlıyor hemen o zaman anlıyosun, dış gebelikte de bi yükseliyo bi düşüyo düzensiz artıyo fln.Rabbim öğretmesin kimseye inşallah bunları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…