• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar bende Kasım ayında 3. tedavime baslıcam Allahın izniyle... Korku endişe hepsi mevcut bende beklemek cok zor:cry:.. Rabbim Evlat isteyen tüm herkeze sağlıklı sıhhatli nasip etsin..

Canım kimyasal gebelik oldu.kac gündür sancılar gırıp haber veremedim.bitti gebe devam 2. Dusugumude yaşadım :KK43:allah sizlere saglık sıfat versin

Amin canim canini sikmak yok moral bozmak inanc kaybetmek yok onundeki aya bakicaksin bitanem tamam mi

Canım kimyasal gebelik oldu.kac gündür sancılar gırıp haber veremedim.bitti gebe devam 2. Dusugumude yaşadım :KK43:allah sizlere saglık sıfat versin
çok geçmiş olsun canım aşılamayla mı hamile kalmıştın?ben de 1 kimyasal yaşadım şimdi aşılamam tuttu şükür 31. günüm bugün siklus dngümün.senin ne zaman başladı cnm kanama?

Çok üzüldüm deniz3333. Ama inancını yitirme. Allah yardımcımız olsun. Happymeal,canım listeyi yenileyelim demişsin, benim test tarihim 14 gün sonra demişti doktorum yani 14 kasım. Gerçi ben o zamana kadar bekleyemem arada yaparım ama kesin sonuç 14kasımmış. Zaten önce birşey çıkarsa yazarım.

Çok üzüldüm deniz3333. Ama inancını yitirme. Allah yardımcımız olsun. Happymeal,canım listeyi yenileyelim demişsin, benim test tarihim 14 gün sonra demişti doktorum yani 14 kasım. Gerçi ben o zamana kadar bekleyemem arada yaparım ama kesin sonuç 14kasımmış. Zaten önce birşey çıkarsa yazarım.

Tamam canim ilgin icin tsk ederim su an teldeyim bilgisayardan Girer girmez yeniden duzenleyecegim listemizi :KK66:

Son düzenleme:
kızlar doktorlarınız kimler merak ettim,neye göre gittiniz,tesadüf mü tavsiye mi,hangi illerdesiniz,yaşlarınız kaç :)

Evet bekleyeceğim canım daha önceki aylarda çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum hep...
Bende Cumartesi gününe kadar bekleme kararı aldım... İnşallah adet olmamda cumartesi kan testi yaptırırım...
Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin...

İnşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım... Allah yar ve yardımcın olsun...
Seni kendime çok benzetiyorum... Benimde sağ tüpüm yok dış gebelik nedeni ile alındı... Yumurta tembelliği var...
Bakalım neler nasip edecek Rabbim bize...

İnşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda en zahmetsiz yolla bebişine kavuşursun canım...

Yeni tedavin hayırlı olsun... İnşallah yavruna kavuşmana vesile olan bir tedavi sürecin olur...
sağol canım inşallah yavrularımızın kardeşleri gelir

çok geçmiş olsun canım aşılamayla mı hamile kalmıştın?ben de 1 kimyasal yaşadım şimdi aşılamam tuttu şükür 31. günüm bugün siklus dngümün.senin ne zaman başladı cnm kanama?
canım benim hayırlısı olsun aşılaman tutmuş çok sevindim allah tamamına erdirsin

ewe
Kızlar bişey sorucam daha önce hamile kalanlar ve şimdi aşılamaları tutanlar cevaplayabilirmi lütfen?aşılama olduktan sonra herhangi bi hamilelik belirtisi hissettinizmi daha sonucu öğrenmeden ne bilim mide bulantısı canınızın bişey çekmesi vs.

Şahı şifa dimi yalut tamamdır çok sağol bende üsküdardaki şubeye gidip yaptırıyım bari tşk ederim:)
ewet insallah hersey sizinde istediğiniz gibi olur insallah

Tatli

tatlim zaten 2 den fazla folikul gelisirse cogul gebelik olmasin diye iptal ediyorlar o ay asilamayi benim 5 folikul 18mm ustune cikti, 4u sagda ama sag tikali oldugu icn asilamayi yapti dr um, dol acik orda bi tane 18mm gordu ayni aksam atlaa ignesibu yaptim ama acaba 18 erken miydi, Rabb'im hayirlisini gostersin.
Merhabalar arkadaşım aşılaman hayırlı olsun.ben takip ediyorum şimdilik adet olunca bende aşılama yaptırcam.ama yazdıkların daha önce başıma geldi çoğul gebelik olır diye çatlatma iğnesini dr vurmadı.sana sormak istediğim şey ise bu ay da öyle olur ise aşılama yapmazlar ise tüp bebek yapılabilirmi yoksa onda farklı ilaçlar mı kullanılıyor.çünkü ben bir ayımın daha boşa geçmesini istemiyırum.bilgi verirsen sevirim.

Rabbim yardımcıniz olsun hanımlar.
Umarım meleğiniz size tutunur dualarim sizinle..

Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Rabbim yardımcıniz olsun hanımlar.
Umarım meleğiniz size tutunur dualarim sizinle..

Allah gönlünüze göre versin inşallah..

Aminn canim aminnnn gel katil bize seni de takip edelim :KK66:
Merhabalar arkadaşım aşılaman hayırlı olsun.ben takip ediyorum şimdilik adet olunca bende aşılama yaptırcam.ama yazdıkların daha önce başıma geldi çoğul gebelik olır diye çatlatma iğnesini dr vurmadı.sana sormak istediğim şey ise bu ay da öyle olur ise aşılama yapmazlar ise tüp bebek yapılabilirmi yoksa onda farklı ilaçlar mı kullanılıyor.çünkü ben bir ayımın daha boşa geçmesini istemiyırum.bilgi verirsen sevirim.

Canim simdi soyle, benim gecen ayki tedavim iptal oldu, bu ay da eger sag tikali olmasaydi solda 5 sagda 5 yumurta olustu, cok dusuk doz igne kullanmama ragmen dr polikistik bir yapisi oldugundan boyle oluyor dedi. Biyle olursa asilamani iptal ederiz cunku acik olan tarafta 5 tane var dedi, ama durumun musaitse tup yapabiliriz dedi karar vermek icin erken daha 13-14mm dedi tup icin en az 10 tanenin 18 ve uzeri buyukluge erismesi gerekiyor dedi, zaten bir sonraki kontrolde sagdaki 5 buyumus, solda 2 buyuk kalmisti, en son kontrolde de solda 1 tane 18mm sagda 5 tane 20-21-21-20-20mm olmustu, dr bu durumda tupte sansimiz yok bi en az 10 eriskin istiyoruz dedi. Yani durum bu canim, tupe sansin varsa ne mutlu sana ama az yumurtayla baslama cunku disarda da olenler oluyor, dr un da destrklemez sanirim, hakkinda hayirlisi insallah :KK66: adet olunca soyle seni de listemizde gormekten mutluluk duyariz. Bu arada tjup bebekte farkli dozda ilaclar kullaniliyir olmali cunku en az 10 eriskin yumurta diyor en azzz

Ahh bitanem bilmez miyim gecen ay ben de yasamistim aynilarini, sen uzme canini, esin de cok uzulmustur mutlaka onu da uzme uzgun gorunup, caktirmiyorlar ama erkekler aslinda bizim kadar etkileniyorlar.
haklısın cnm eşim teselli etti beni zaten o da olmasa Allah yokluklarını göstermesin ne konuşmuştuk üzülmek yok dedi bana biliyorum onlar çok içine atıyor belli etmiyor bu daha kötü

haklısın cnm eşim teselli etti beni zaten o da olmasa Allah yokluklarını göstermesin ne konuşmuştuk üzülmek yok dedi bana biliyorum onlar çok içine atıyor belli etmiyor bu daha kötü

Aynen oyle canim cok sukur eslerimiz yanimizda yeni ay yeniliklere gebe acarsin yelkenini ruzgara Allah derse olur canim nie boyle demek yakusmaz kula :KK66:

Aminn canim aminnnn gel katil bize seni de takip edelim :KK66:

Yooo daha değil Nisan Mayıs (Allah inşallah daha önce doğal yolla kısmet eder) diye düşünüyoruz.
Maddi manevi yiprandik eşimle ilk deneyimizde..

RabbiM hakkımızda hayırlısını versin .

Back