- 25 Şubat 2013
- 1.342
- 10
- 158
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Canım kimyasal gebelik oldu.kac gündür sancılar gırıp haber veremedim.bitti gebe devam 2. Dusugumude yaşadımallah sizlere saglık sıfat versin
çok geçmiş olsun canım aşılamayla mı hamile kalmıştın?ben de 1 kimyasal yaşadım şimdi aşılamam tuttu şükür 31. günüm bugün siklus dngümün.senin ne zaman başladı cnm kanama?Canım kimyasal gebelik oldu.kac gündür sancılar gırıp haber veremedim.bitti gebe devam 2. Dusugumude yaşadımallah sizlere saglık sıfat versin
Yaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm neyse hayırlısı var demekki vakti denemeye devam..Canım kimyasal gebelik oldu.kac gündür sancılar gırıp haber veremedim.bitti gebe devam 2. Dusugumude yaşadımallah sizlere saglık sıfat versin
Çok üzüldüm deniz3333. Ama inancını yitirme. Allah yardımcımız olsun. Happymeal,canım listeyi yenileyelim demişsin, benim test tarihim 14 gün sonra demişti doktorum yani 14 kasım. Gerçi ben o zamana kadar bekleyemem arada yaparım ama kesin sonuç 14kasımmış. Zaten önce birşey çıkarsa yazarım.
Canim benim su an telden giriyorum ilk firsatta listemize alalim seni de ilk asilaman mi olacak?
3 aşılamam canım2 aşılamamın mucizesi 3 yaşında kızım var
sağol canım inşallah yavrularımızın kardeşleri gelirEvet bekleyeceğim canım daha önceki aylarda çatlatma iğnesinden 16 gün sonra adet olmuşum hep...
Bende Cumartesi gününe kadar bekleme kararı aldım... İnşallah adet olmamda cumartesi kan testi yaptırırım...
Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin...
İnşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım... Allah yar ve yardımcın olsun...
Seni kendime çok benzetiyorum... Benimde sağ tüpüm yok dış gebelik nedeni ile alındı... Yumurta tembelliği var...
Bakalım neler nasip edecek Rabbim bize...
İnşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda en zahmetsiz yolla bebişine kavuşursun canım...
Yeni tedavin hayırlı olsun... İnşallah yavruna kavuşmana vesile olan bir tedavi sürecin olur...
sağol canımcanım ekledim listeye tahmini bat 03.12 yazdım istediğin bir tarih varsa değiştirelim...
canım benim hayırlısı olsun aşılaman tutmuş çok sevindim allah tamamına erdirsinçok geçmiş olsun canım aşılamayla mı hamile kalmıştın?ben de 1 kimyasal yaşadım şimdi aşılamam tuttu şükür 31. günüm bugün siklus dngümün.senin ne zaman başladı cnm kanama?
Çok sağolasın canım benim.Darısı başına inşallahcanım benim hayırlısı olsun aşılaman tutmuş çok sevindim allah tamamına erdirsin
ewet insallah hersey sizinde istediğiniz gibi olur insallahKızlar bişey sorucam daha önce hamile kalanlar ve şimdi aşılamaları tutanlar cevaplayabilirmi lütfen?aşılama olduktan sonra herhangi bi hamilelik belirtisi hissettinizmi daha sonucu öğrenmeden ne bilim mide bulantısı canınızın bişey çekmesi vs.
Şahı şifa dimi yalut tamamdır çok sağol bende üsküdardaki şubeye gidip yaptırıyım bari tşk ederim:)
kızlar doktorlarınız kimler merak ettim,neye göre gittiniz,tesadüf mü tavsiye mi,hangi illerdesiniz,yaşlarınız kaç :)
Merhabalar arkadaşım aşılaman hayırlı olsun.ben takip ediyorum şimdilik adet olunca bende aşılama yaptırcam.ama yazdıkların daha önce başıma geldi çoğul gebelik olır diye çatlatma iğnesini dr vurmadı.sana sormak istediğim şey ise bu ay da öyle olur ise aşılama yapmazlar ise tüp bebek yapılabilirmi yoksa onda farklı ilaçlar mı kullanılıyor.çünkü ben bir ayımın daha boşa geçmesini istemiyırum.bilgi verirsen sevirim.Tatli
tatlim zaten 2 den fazla folikul gelisirse cogul gebelik olmasin diye iptal ediyorlar o ay asilamayi benim 5 folikul 18mm ustune cikti, 4u sagda ama sag tikali oldugu icn asilamayi yapti dr um, dol acik orda bi tane 18mm gordu ayni aksam atlaa ignesibu yaptim ama acaba 18 erken miydi, Rabb'im hayirlisini gostersin.
Rabbim yardımcıniz olsun hanımlar.
Umarım meleğiniz size tutunur dualarim sizinle..
Allah gönlünüze göre versin inşallah..
Merhabalar arkadaşım aşılaman hayırlı olsun.ben takip ediyorum şimdilik adet olunca bende aşılama yaptırcam.ama yazdıkların daha önce başıma geldi çoğul gebelik olır diye çatlatma iğnesini dr vurmadı.sana sormak istediğim şey ise bu ay da öyle olur ise aşılama yapmazlar ise tüp bebek yapılabilirmi yoksa onda farklı ilaçlar mı kullanılıyor.çünkü ben bir ayımın daha boşa geçmesini istemiyırum.bilgi verirsen sevirim.
haklısın cnm eşim teselli etti beni zaten o da olmasa Allah yokluklarını göstermesin ne konuşmuştuk üzülmek yok dedi bana biliyorum onlar çok içine atıyor belli etmiyor bu daha kötüAhh bitanem bilmez miyim gecen ay ben de yasamistim aynilarini, sen uzme canini, esin de cok uzulmustur mutlaka onu da uzme uzgun gorunup, caktirmiyorlar ama erkekler aslinda bizim kadar etkileniyorlar.
haklısın cnm eşim teselli etti beni zaten o da olmasa Allah yokluklarını göstermesin ne konuşmuştuk üzülmek yok dedi bana biliyorum onlar çok içine atıyor belli etmiyor bu daha kötü
Aminn canim aminnnn gel katil bize seni de takip edelim
Yooo daha değil Nisan Mayıs (Allah inşallah daha önce doğal yolla kısmet eder) diye düşünüyoruz.
Maddi manevi yiprandik eşimle ilk deneyimizde..
RabbiM hakkımızda hayırlısını versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?