• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende emodex diye bitkisel bir vitamin kullandırıyorum eşime..20günde 22.000 den 32.000 yükselme oldu..aktarlara başlamak istemiyorum ama gidicem galiba beklemek sıkıcı çünkü:KK43:

canım 20 gün çok az. erkeklerde sperm üretimi 70 günde tamamlandığı için ilaç, kür veya herhangi bir şey. ne kullanırsa kullansın en az 2 ay kullanması gerek.
eşim de emodex kullanıyor 2 ay oldu sperm sayısı 17 milyondan 72 milyona yükselmiş

Canım kimyasal gebelik oldu.kac gündür sancılar gırıp haber veremedim.bitti gebe devam 2. Dusugumude yaşadım :KK43:allah sizlere saglık sıfat versin

Canım birşey sormak istiyorum sana. Aslında çekiniyorum, şimdi üzgünsün ama ilk deneyimim olduğu için ben de biraz tecrübesizim. Yani beni anlayacağını biliyorum, cevaplarsan sevinirim. Benim aşılamadan sonraki 3. ve 4. gün gibi sol kasığım ve bacaklarım çok ağrımaya başladı. Bugün 6.günüm. Birazcık ayakta kalsam ya da yürüsem ya da toz alsam mesela, hemen sanki çok yorulmuşum saatlerce çalışmışım gibi ağrım oluyor. Dün biraz yerleri silmiştim, dinlene dinlene, eğilmeden viledayla silmeme rağmen o kadar ağrıdı ki gözümden yaşlar geldi yani, akşam ayakta duramadım saatlerce dinlendim anca geçti. Yani bu aşılamadan mı acaba sen de sancılarım oldu demişsinya acaba öyle birşey mi. Doktorun ne dedi. Yani şuan mesela öyle canımı yakacak kadar olmasa da hafiften hissediyorum sol kasığımı. Tedirgin olmaya başladım, acaba benim de kimyasal gebelik falan mı ki, korkuyorum.

kızlar doktorlarınız kimler merak ettim,neye göre gittiniz,tesadüf mü tavsiye mi,hangi illerdesiniz,yaşlarınız kaç :)
Cnm ben 29 yaşındayım istanbuldayım anadolu sağlık merkezi-john hopkins hastanesine gidiyorum nuri ceydeli doktorum biraz tesadüf biraz tavsiye diyelim doktorum hamileydi erken izne çıkınca kısmet mecburi olarak nuri beye yönlendirildim daha önce tavsiyesini almıştım ama Zorunlu bi tercih oldu bnm için çokta memnunum iyi bi doktor.Normal doğum konusundada çok tecrübeli olduğunu duydum buda tercihim konusunda bana iyi moral oluyo:)

Canım birşey sormak istiyorum sana. Aslında çekiniyorum, şimdi üzgünsün ama ilk deneyimim olduğu için ben de biraz tecrübesizim. Yani beni anlayacağını biliyorum, cevaplarsan sevinirim. Benim aşılamadan sonraki 3. ve 4. gün gibi sol kasığım ve bacaklarım çok ağrımaya başladı. Bugün 6.günüm. Birazcık ayakta kalsam ya da yürüsem ya da toz alsam mesela, hemen sanki çok yorulmuşum saatlerce çalışmışım gibi ağrım oluyor. Dün biraz yerleri silmiştim, dinlene dinlene, eğilmeden viledayla silmeme rağmen o kadar ağrıdı ki gözümden yaşlar geldi yani, akşam ayakta duramadım saatlerce dinlendim anca geçti. Yani bu aşılamadan mı acaba sen de sancılarım oldu demişsinya acaba öyle birşey mi. Doktorun ne dedi. Yani şuan mesela öyle canımı yakacak kadar olmasa da hafiften hissediyorum sol kasığımı. Tedirgin olmaya başladım, acaba benim de kimyasal gebelik falan mı ki, korkuyorum.
hkom hkom bende aşılama olalı 4 gün oldu 2.ve 3.gün belim bacağım sol kasığım çok ağrıdı yumurtlamam da soldaydı bu ay.Ben kötüye yormuyorum belki tutucaktır onun ağrısıdır hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

canım 20 gün çok az. erkeklerde sperm üretimi 70 günde tamamlandığı için ilaç, kür veya herhangi bir şey. ne kullanırsa kullansın en az 2 ay kullanması gerek.
eşim de emodex kullanıyor 2 ay oldu sperm sayısı 17 milyondan 72 milyona yükselmiş
qaraqiz qaraqiz cnm günaydın siz bu emodex i doktor kontrolündemi alıp kullandınız yoksa kendiniz mi aldınız?bide eczanedemi var bu aktarda flnmı?

hkom hkom bende aşılama olalı 4 gün oldu 2.ve 3.gün belim bacağım sol kasığım çok ağrıdı yumurtlamam da soldaydı bu ay.Ben kötüye yormuyorum belki tutucaktır onun ağrısıdır hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...
İnşallah Merlin16 Merlin16 hepimiz için hayırlısı bekleyeceğiz sanırım sonuç için Allah yardımcımız olsun. Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah

çok geçmiş olsun canım aşılamayla mı hamile kalmıştın?ben de 1 kimyasal yaşadım şimdi aşılamam tuttu şükür 31. günüm bugün siklus dngümün.senin ne zaman başladı cnm kanama?
Ewet bu gebeliğim ası
Çok üzüldüm deniz3333. Ama inancını yitirme. Allah yardımcımız olsun. Happymeal,canım listeyi yenileyelim demişsin, benim test tarihim 14 gün sonra demişti doktorum yani 14 kasım. Gerçi ben o zamana kadar bekleyemem arada yaparım ama kesin sonuç 14kasımmış. Zaten önce birşey çıkarsa yazarım.
canim lutfen test yapma 14 gunbekle bak gecmise 7. Gunde basladimyapmaya tam 14. Gun yaptr lutfen bnm gibi olmayin

Bu arada ben İstanbuldayım. 2 ay önce Acıbadem'in Bahçelievler Aile Hastanesindeki Ali Osman Koyuncuoğlu ile tanıştık ve şimdi aşılamamı da o yaptı. Ondan da hem çok memnunum, hem de yorumlardan da okuduğum kadarıyla aşılama ve tüp bebek konusunda o hastanedeki en iyi doktorlardan biri.Hastane SGK ile anlaşmalı bir kurum olduğundan diğer acıbademlere göre daha uygun fiyatları. Civarda daha uyguna hastaneler var aslında.Ama bana başka özel bir hastanede isim vermeyeyim yani bilinen de bir hastane ama doçent olmasına rağmen gittiğim doktor hemen ameliyat önerdi. Duyunca şok olduk eşimle, hemen başka profesörlere falan gittik isim yapmış iyi doktorlara sorduk falan öyle birşey doğru değil dediler rahatladık ama öylelerini görünce biraz pahalı olsun da doğru doktor olsun dedik artık napalım.Hayırlısı bakalım, velhasıl doktorumu tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun canım aşılamayla mı hamile kalmıştın?ben de 1 kimyasal yaşadım şimdi aşılamam tuttu şükür 31. günüm bugün siklus dngümün.senin ne zaman başladı cnm kanama?
Canim benm ilk gebeligim dogalyolla oldu.ilk asilamami oldum sonu olumsuzdu ustunden 3ay gecti hamile oldugumu ogrendim.2 .5ay sonra kalbi durdu bebegin kiz bebekti.kan pihtilasmasindan dolayi oldu o kurtajim2.asilamamida biliosunuz bu oldugum 7.gumde teste basladim degerleri aksam size gun gun yazacam bilin tecrube olsun 13.gn test yaptim pozitif 3 saat sonra kanama geldi is yerinde dr mu aradim yat kanama durursa dusuk onnleyoci ic dedi ama kanma hc durmadi kontrole gittim dusukk lmus tutunamamis yani .durum boole

Kanama
Canim benm ilk gebeligim dogalyolla oldu.ilk asilamami oldum sonu olumsuzdu ustunden 3ay gecti hamile oldugumu ogrendim.2 .5ay sonra kalbi durdu bebegin kiz bebekti.kan pihtilasmasindan dolayi oldu o kurtajim2.asilamamida biliosunuz bu oldugum 7.gumde teste basladim degerleri aksam size gun gun yazacam bilin tecrube olsun 13.gn test yaptim pozitif 3 saat sonra kanama geldi is yerinde dr mu aradim yat kanama durursa dusuk onnleyoci ic dedi ama kanma hc durmadi kontrole gittim dusukk lmus tutunamamis yani .durum boole[/QUOTE kanamamda bwklenen adet tarihinden6 gun once oldu kimyasal gebeelikted/w ole olurmus zaten

çakşır macunu hergün 1 kaşık ve çakşır suyu hergün 1 bardak içerek bi arkadaşım sayı ve hareketi 2 katına çıkardı..bugün kü aşılamam tutmazsa bende bu kürü yapıcam..arı sütü biz kadınlar için iyi sanırım..bende ondan alırım artık...tutturana kadar denicez naapalım...
canım bir şey sorucam çakşır suyu ve macununu sabah mı akşam mı kullanıyorsunuz?birde ne kadar zaman bu kür uygulanmalı?

merhaba hanımlar bende aşılama için gonal f e başlıyorum bu gün doktor bi saat belirlememi söyledi şimdi aklıma takıldı hangi saati belirlesem en etkili hangi saatte oluyor acaba bilginiz varmı bu konuda

Canim ayaginn agrisina bise diyemm ama bel agrim olmustu benimde kasigimda agri oldu icten icten ama bencebu guzel bise cunku bn diger asikammda hic agri cekmedim.bunda cektim yani ii bisi bu :)bide eger calismiosan lutfen yat is yapma helede aslamadan 7 gun sonrai dinlkenin bnm olebi imkanm olmadi surekli arac kullnmak zorundaydim .bnce onunda etkisi oldu

Canim benm ilk gebeligim dogalyolla oldu.ilk asilamami oldum sonu olumsuzdu ustunden 3ay gecti hamile oldugumu ogrendim.2 .5ay sonra kalbi durdu bebegin kiz bebekti.kan pihtilasmasindan dolayi oldu o kurtajim2.asilamamida biliosunuz bu oldugum 7.gumde teste basladim degerleri aksam size gun gun yazacam bilin tecrube olsun 13.gn test yaptim pozitif 3 saat sonra kanama geldi is yerinde dr mu aradim yat kanama durursa dusuk onnleyoci ic dedi ama kanma hc durmadi kontrole gittim dusukk lmus tutunamamis yani .durum boole
pıhtılaşma için iğne vuruyomuydun canım..üzülme ben 2 kez doğal yolla hamile kaldım biri kimyasal diğeri daha kötü dış gebelik oldu.şimdi ilk aşılamam tuttu çok şükür bunun nasibi var mı onu da sadece rabbim biliyo bize düşen sabır ve tevekkül sadece..bol bol dua bi de

Back