• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,bende bugün aşılama yaptırdım ve merak ettiğim bazı şeyler var,tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim,mesela aşılama günü ilişki öneriliyor mu,yoksa sonraki gün mü,aslında yumurta çatladıktan sonra 24 saat vakit var diye biliyorum,yani aşının olduğu 36. saat günün hangi saatiyse(mesela benim bugün öğlen 12 de yapıldı) o saatten itibaren 24 saat vaktimiz var demek..yanılıyor muyum acaba?

merhaba arkadaşlar,bende bugün aşılama yaptırdım ve merak ettiğim bazı şeyler var,tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim,mesela aşılama günü ilişki öneriliyor mu,yoksa sonraki gün mü,aslında yumurta çatladıktan sonra 24 saat vakit var diye biliyorum,yani aşının olduğu 36. saat günün hangi saatiyse(mesela benim bugün öğlen 12 de yapıldı) o saatten itibaren 24 saat vaktimiz var demek..yanılıyor muyum acaba?
Benim doktorum 1 gün sonrasi için ilişki önermisti ama belli bir saat söylemedi yani

Canım benim aşılamam sabah p.tesi 11 de yapılmıştı dr.um bana bu gece 12de birliktelik istiyorum,bir de çarş ve cuma geceleri dedi.Bana çok ilginç geldi ama sormadım da sonuçta o gün boşlama oldu eşimde 2 güne bir zaten sperm sayısı fln anca topluyo kendini o gece hemen nası olur diye ama dr.un dediğine uydum.Sadece çarş .uyamadım ondan mıdır bilmem ama aşılamam tuttu cnm.Paylaşmak istedim şu an aşılamamın 17. günümdeyim dün beta hcg 113e yükseldiğini gördüm çok şükür:)

pazartesi
Canım benim aşılamam sabah p.tesi 11 de yapılmıştı dr.um bana bu gece 12de birliktelik istiyorum,bir de çarş ve cuma geceleri dedi.Bana çok ilginç geldi ama sormadım da sonuçta o gün boşlama oldu eşimde 2 güne bir zaten sperm sayısı fln anca topluyo kendini o gece hemen nası olur diye ama dr.un dediğine uydum.Sadece çarş .uyamadım ondan mıdır bilmem ama aşılamam tuttu cnm.Paylaşmak istedim şu an aşılamamın 17. günümdeyim dün beta hcg 113e yükseldiğini gördüm çok şükür:)
aşılama yaptırdın ve o gece ilişkiye mi girdin?bizde mi öyle yapsak,bir arkadaşımın daha o şekilde tuttu o yüzden kestiremiyor mesela aşı mı tuttu yoksa doğal mı :)

canım maşallah değerin ne güsel yukseliyor :) kaç gunde bir beta hcg baktırıyorsun?

merhaba,bugün öğlen 12 de aşılama yaptırdım bende,heyecanla beklicem 3 hafta nasıl geçecek :KK43:

merhaba,benim de bugün yapıldı aşılamam,inşallah ikimiz-hepimiz- istediğimiz sonucu alırız :)

amin canım inşallah bende bugun yaptırdım aşılamamı ama dr um bu gece ilişki önermedi yarın olsun dedi.

kızlar nabersiniz. bayadır giremiyodum var mı güzel haberler?

canım deniz3333 hamiş en gusel haber bu, ama dun kanaması olmuştu yazmadı bir daha merak ediyorum :(

Sat 05.11.2014 ilk aşılamam olacak bat:30.11.2014 gibi sanırım

hemen ekliyorum canım listeye bizi takip et :)

eylulmeb eylulmeb bnm doktorumda aşılama olduğu gece ve sonraki gün ilişki istiyorum dedi ama benim çok ağrım olduğu için o gün yapmayıp ertesi günü ilişkim oldu bakalım tutucakmı bende beklemedeyim hayırlısı Allahtan.Ama sen bugün dahil yarın ve sonraki gün peşpeşe birlikte ol inşallah hepimizinki tutar Allah dualarımızı kabul etsin...
fallenangel8 fallenangel8 hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.Aşılama sonrası ne yaptın kaç gün yattın özen gösterdinmi kendine yoksa aynen hayatına devammı ettin?Bizede yol göster lütfen:)

eylulmeb eylulmeb bnm doktorumda aşılama olduğu gece ve sonraki gün ilişki istiyorum dedi ama benim çok ağrım olduğu için o gün yapmayıp ertesi günü ilişkim oldu bakalım tutucakmı bende beklemedeyim hayırlısı Allahtan.Ama sen bugün dahil yarın ve sonraki gün peşpeşe birlikte ol inşallah hepimizinki tutar Allah dualarımızı kabul etsin...

fallenangel8 fallenangel8 hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.Aşılama sonrası ne yaptın kaç gün yattın özen gösterdinmi kendine yoksa aynen hayatına devammı ettin?Bizede yol göster lütfen:)
Merlin16 Merlin16 sen ne zaman aşılama yaptırdın? ilk denemeniz mi kızlar,benim ilk :)

kızlar listeyi güncelleyelim diyorum test yaptırmamız istenen tarihleri de yazalım diyorum, bana test yaptıracağınız tarihleri yazabilir misiniz acaba hemen değiştirelim, BAT a çok gerek yok çunku tedavi süreci olunca BAT pek tutumuyor malum ;)

canım sat bat ve kaçıncı aşılama yaz ekleyelim hemen listeye :)
yazmıssın bileilk diye hemen ekliyorum.sat ve bat verebilir misin?

slm meraba aşılamamı çok şükür yaptım bir sorun yok sadece beklemek yordu beni. sabah eşim saat 10 da sperm verdi saat ikidede aşılamam yapıldı hiç mi hiç ağrım olmadı. yarım saat bekledim.
yarın aksamda ilişki önerdi ama bana ilaç vermedi

slm meraba aşılamamı çok şükür yaptım bir sorun yok sadece beklemek yordu beni. sabah eşim saat 10 da sperm verdi saat ikidede aşılamam yapıldı hiç mi hiç ağrım olmadı. yarım saat bekledim.
yarın aksamda ilişki önerdi ama bana ilaç vermedi

tatlım çok bekletmişler gerçekten bizim 1 saat sürdü beklememiz, canının yanmamasına ve rahat geçmesine çok sevindim. hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. bana 19unda test dedi Allah kısmet ederse...

kızlar listeyi güncelleyelim diyorum test yaptırmamız istenen tarihleri de yazalım diyorum, bana test yaptıracağınız tarihleri yazabilir misiniz acaba hemen değiştirelim, BAT a çok gerek yok çunku tedavi süreci olunca BAT pek tutumuyor malum :KK66:
Cnm benim tedavim iptal oldu bu ay istenilen boyutta gelmedi doktorumla bidaki ay yeniden baslayacagiz çok üzüldüm amh yüksek çıktı diye doza düşük başladık istenilen boyutta gelmedi nasip boyleymis

Cnm benim tedavim iptal oldu bu ay istenilen boyutta gelmedi doktorumla bidaki ay yeniden baslayacagiz çok üzüldüm amh yüksek çıktı diye doza düşük başladık istenilen boyutta gelmedi nasip boyleymis

canım benim sakın üzme kendini oluyor malesef böyle benim de geçen ay iptal olmuştu, yılmak yok, inancını yitirmek yok, o bebekler bu evlere gelecek Allah'ın izniyle ;)

Back