Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beta hcg 0-5 arası negatif 5 in üstü pozitif oluyor canım var inşallah

ohh kıyamammmmm Allah'a şükürler olsun canım benim ya :) bebiş geliyor bebişşşş :) kızlar topiğimiz şenlendi Allah'ın izniyle, Rabb'im sağlıkla önce kalp atışlarını duymayı sonra kucaklamayı nasip etsin inşallah canım hayırlı uğurlu olsun :) :anneadayı::anneadayı::nazar::emir_bebek::anneadayı::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK73::KK73::KK73:

Canim gozumu kararttim hamile kalsam dogum sancisi cekicem dedim anne olmak zor bisey madem dayanma gucu verir Rabb'im dedim anestezisiz yaptirdim

happymeal ben de hsg çekilicem anestezisiz. ve aynen senin gibi diyorum nasıl dayanıcan diye soranlara. bebek için uğraşıyoruz buna dayanamayan doğum sancısına nasıl dayanır diyorum :KK12:

bellı olmadı canım p.tesı gıdıcem yumurta hıc yoktu baktı dokt0or

Tamam canim haberdar et bizi.

happymeal ben de hsg çekilicem anestezisiz. ve aynen senin gibi diyorum nasıl dayanıcan diye soranlara. bebek için uğraşıyoruz buna dayanamayan doğum sancısına nasıl dayanır diyorum :KK12:
Aynen oyle canim, bebek yolunda cekilen her sizi kutsaldir me zaman cekileceksin haberdar et bizi

Aynen oyle canim, bebek yolunda cekilen her sizi kutsaldir me zaman cekileceksin haberdar et bizi
Doğru düşünüyorsunuz ama yıllardır çift çizgi çıksın Die her ay düzenli olarak test yapılıyor hüsrana keske olacağını bılsemde 10 kere cektırsen normal dogum yapsam ama malesef iyice psikolojım bozuldu bıde o agrılar ya işimiz çok zor allah yardımcımız olsun 10 GUN oldu bugun test yaptırmak istiyorum ama herkes tutuo komşum esim doktorum gece gündüz basımda sabah 9 dan beri evden kayıp test yaptırmaya calistim ama malesef yakalandım gidemedim :KK43:

regl olmayı bekliyodum randevu olmak için. hatta 1 hafta geciktim. acaba dedim gerek kalmayacak mı :KK53: ama kendileri bu sabah şiddetli ve ağrılı bir şekilde teşrif ettiler. yarın randevu alıcam nasipse.

mereba bende yeniyim bu ay aaşılamam uapılacak hayırlısıyla bugün iğnelerimin yedinci günündeyim yarın kontrolüm var. rabbim bize sağloklı ve hayırlı ewlatlar nasip eder insallah

mereba bende yeniyim bu ay aaşılamam uapılacak hayırlısıyla bugün iğnelerimin yedinci günündeyim yarın kontrolüm var. rabbim bize sağloklı ve hayırlı ewlatlar nasip eder insallah

canım sat bat verebilir misin seni de alalım listeye bizi takip et bilgilendir lütfen hayırlı uğurlu olsun :)

Doğru düşünüyorsunuz ama yıllardır çift çizgi çıksın Die her ay düzenli olarak test yapılıyor hüsrana keske olacağını bılsemde 10 kere cektırsen normal dogum yapsam ama malesef iyice psikolojım bozuldu bıde o agrılar ya işimiz çok zor allah yardımcımız olsun 10 GUN oldu bugun test yaptırmak istiyorum ama herkes tutuo komşum esim doktorum gece gündüz basımda sabah 9 dan beri evden kayıp test yaptırmaya calistim ama malesef yakalandım gidemedim :KK43:

sabret canım salı günü yaparsın testini ne kaldı ki zaten değil mi :)

evet canım ilk olacak.bat 1 aralık :KK66:

hemen güncelliyorum canım :)

regl olmayı bekliyodum randevu olmak için. hatta 1 hafta geciktim. acaba dedim gerek kalmayacak mı :KK53: ama kendileri bu sabah şiddetli ve ağrılı bir şekilde teşrif ettiler. yarın randevu alıcam nasipse.

canım hemen seni de alalım listemize, sat bugun bat ne zaman ve ilk aşılaman mı olacak belirtebilir misin?

X