• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet biraz ümitsizliğe kapıldım dediğin gibi ama neyse gene çarşamba günü test yaptırırım.
Canım sen bu ölçüleri nasıl yaptırıyorsun. Her gün kan mı veriyorsun ?

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah tutar.
inş canım ama dediğim gibi ümidim hiç yok....

inş canım ama dediğim gibi ümidim hiç yok....

Ümidimizi yitirmeyelim arkadaşım. Benim de 1. Aşılamamdı eğer olmazsa tüpe geçmeyi düşünüyorum. 2. ve 3. yü denemek istemiyorum. Napalım uğraştıracak bu afacanlar bizi galiba :KK52:Hakkımızda hayırlısı.

Ümidimizi yitirmeyelim arkadaşım. Benim de 1. Aşılamamdı eğer olmazsa tüpe geçmeyi düşünüyorum. 2. ve 3. yü denemek istemiyorum. Napalım uğraştıracak bu afacanlar bizi galiba :KK52:Hakkımızda hayırlısı.

bende canım 2. deneyceğim ama 3. ü bende denemek istemiyorum zaten hayyatta hiç bişey altın tepsiyle gelmedi bebeiğimiz içinde uğraşcaz artık neyapalım

merhaba, benide alın aranıza :) listeye eklermisiniz.
sat: 20.10.2014
bat:14/15.10.2014
asılama tarihi: 01.11.2014
ilk aşılamam

ikincisi olmayacak zaten olumsuz olursa denemeyecegim bir daha :(

merhaba, benide alın aranıza :) listeye eklermisiniz.
sat: 20.10.2014
bat:14/15.10.2014
asılama tarihi: 01.11.2014
ilk aşılamam

ikincisi olmayacak zaten olumsuz olursa denemeyecegim bir daha :KK43:

ekledim canım:)aramıza hoşgeldin :)

bu arada happymeal ben dun doktorumla gorustum.hiç üzülme dio.aşılaman cok basarılı gectı cok umutluydum dıo oda:KK43:ama olmadı(yani daha 4 gün var amaa) artık hiç bişe yapmıcam dedım kızdı eger adet olursam bu ay ara vermeden devam dedı asılamaya bıkmak yok dedı.hiç olmadı hemen ıstersen tup yaparıs dedı cok zor bıse deıl sen yeterkı uzulme dedı :D

dr unun sana yön vermesine izin ver canım eğer imkanın varsa tüpe geçebilirsin tabi...

GÜNAYDINNNNN. bugün 12-13.00 gibi aşılamam yapılacak eşim birazdan sperm verecek ben işyerındeyım tabıkı bekliyorum. cumartesi saat 22.00 da iğnemi vuruldum. ama netten baktığıma göre aşılamayla olma ihtimali normal yolla olma ihtimalinden dah düşükmüş ve bikaç arkadaşın da iii sonuçlanmadığı için hiççç yaptırasım yok sadece kendimi tup bebeğe hazırlıyorum doktor 3 kez aşılama dedı ama ben 2 defa yaptırcvam. zaten çook zaman kaybettık. offffff çok umutsuzum ve stresliyim....

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım, gelişmelerden bizi haberda et lütfen listeyi güncelliyorum hemen.

Merhaba arkadaşlar beni dr ayın 5 inde test için çağırdı yani Çarşamba günü. Ama bende duramadım deniz3333 gibi bende test yaptırdım tek çizgi çıktı galiba ilk aşılamam olmıcak. Çarşamba günü de pozitif çıkıcağını zannetmiyorum. Ama genede gidicem. :KK12:

canım kan testine baktırmadan hemen negatif deme idrarda daha çıkmıyor olabilir. lütfen 5inde kan testi yaptır doktorunun dediği gibi şu an listeye bişey yazmıyorum.

amanda29 amanda29 ve K kfyk yarın yaptıracak mısınız testlerinizi kısmetse :) güzel güzel bol bebişli haberler bekliyoruz sizden :)

amanda29 amanda29 canım merakla test sonucunu bekliyoruz.

Canım bu aşılama benim kafamı iyice karıştırdı.
Sat_________: 10.10.2014
Aşılama______:23.10.2014
Bat (normal)__:10.10.2014
Bat (aşılama)__:07.10.2014

Bugün aşılama sonrası 11.günüm ne yapsam bilemedim... Aslında 07 Kasım Cuma gününe kadar beklemek istiyorum...
Ne kadar dayanırım bilmiyorum... Hafif karın ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi...
Burada ki erken test yapan arkadaşları görünce daha çok endişeleniyorum test için...
Bakalım dayanabildiğim kadar dayanacağım...

bende bugun pazartesi olcam canım. bol şans canım.

Merveks canim hadi simdiden hayirli olsun bize ilk firsatta neler yasadigini asilamanla ilgili bilgi verirsen cok seviniriz. Diger konu hakkinda bilgim yok malesef ama bilrn arkadaslar yardimci olacaklardir.
Tşk ederim:))sende umutsuz olma ben inanıyorum aşılamayla olmazsada vardır zamanı diyip beklicez yapıcak bişey yok.Netice olarak gergin gittiğim ve girdiğim aşılamamdan huzurlu ayrıldım.Güzel bi huzur var içimde inanıyorum bebeğime kavuşmama az kaldı Allah'ın izniyle.
Gelelim aşılamam nasıl geçti;korkutmak için söylemiyorum herkeste farklı olucaktır ama bnmki biraz ağrılı geçti çünkü rahim kanalım darmış ve baya bi zorlukla penslerle rahim kanalını genişletip spermleri transfer ettiler.Doktorum 5 dk dinlen kalkabilirsin dedi olmaz dedim ben yatıcam kalkamam 20-25 dk yattım :) Aşılama yaptırıcak olan yoldaşlarım Korkmayın sakin olun herkesin ağrısı olmaz.Mesela ben hsg filmi çekilirken dayanılmaz acılar çekmedim çokta kötü dayanılmaz bişey değil anestezi almak gereksiz çektiricek olanlar için söylüyorum.Mutlulukla,umutla hepinizi öpüyorum.Herkesin güzel haberini bekliyorum

Son düzenleme:
Canım bu aşılama benim kafamı iyice karıştırdı.
Sat_________: 10.10.2014
Aşılama______:23.10.2014
Bat (normal)__:10.10.2014
Bat (aşılama)__:07.10.2014

Bugün aşılama sonrası 11.günüm ne yapsam bilemedim... Aslında 07 Kasım Cuma gününe kadar beklemek istiyorum...
Ne kadar dayanırım bilmiyorum... Hafif karın ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi...
Burada ki erken test yapan arkadaşları görünce daha çok endişeleniyorum test için...
Bakalım dayanabildiğim kadar dayanacağım...

Canim dayanabildihin kadar dayanman en iyisi tabi, ama benim bildigim asilama oldugun gunu bir diye saymalisin oyle olunca buhun 12. Gunun oluyor. Hic kafan karismasin bi de hamileysen bile adet sancisi gibi sancin oluyormus sonra gunun gecince o da geciyormus, acikcasi ben senden cok umitliyim bi de mide bulantilarin filan da olduya, Rabb'im hakkinda hayirlisini gostersin insallah.

C
Evet biraz ümitsizliğe kapıldım dediğin gibi ama neyse gene çarşamba günü test yaptırırım.
Canım sen bu ölçüleri nasıl yaptırıyorsun. Her gün kan mı veriyorsun ?

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah tutar.
ozel bi laboratuara gidiorum beta hcg yapılam dıorum 35 kagıt verıorum 1 saat sonra soluolar:) :) :)bi umut yukselme olurmu dıe amaa nese tecrube oluo hepimize bugun yıne yaptrdım

Tşk ederim:))sende umutsuz olma ben inanıyorum aşılamayla olmazsada vardır zamanı diyip beklicez yapıcak bişey yok.Netice olarak gergin gittiğim ve girdiğim aşılamamdan huzurlu ayrıldım.Güzel bi huzur var içimde inanıyorum bebeğime kavuşmama az kaldı Allah'ın izniyle.
Gelelim aşılamam nasıl geçti;korkutmak için söylemiyorum herkeste farklı olucaktır ama bnmki biraz ağrılı geçti çünkü rahim kanalım darmış ve baya bi zorlukla penslerle rahim kanalını genişletip spermleri transfer ettiler.Doktorum 5 dk dinlen kalkabilirsin dedi olmaz dedim ben yatıcam kalkamam 20-25 dk yattım :) Aşılama yaptırıcak olan yoldaşlarım Korkmayın sakin olun herkesin ağrısı olmaz.Mesela ben hsg filmi çekilirken dayanılmaz acılar çekmedim çokta kötü dayanılmaz bişey değil anestezi almak gereksiz çektiricek olanlar için söylüyorum.Mutlulukla,umutla hepinizi öpüyorum.Herkesin güzel haberini bekliyorum
Canim hadi hayirli olsun insallah, Allah'in izniyle alalim bebiklerimizi kucaklarimiza, ben de yoldayim muayeneue gidiyorum, verdigin bilgiler icin tesekkurler. Canim asilama ameliyat masasinda filan mi yapiliyor? Hemen bi sonraki hasta gelicek kalkman lazim derse bana ben kafayi kirarim orda o yuzden dedim acaba kendi odasinda mi yapiyor

Canim hadi hayirli olsun insallah, Allah'in izniyle alalim bebiklerimizi kucaklarimiza, ben de yoldayim muayeneue gidiyorum, verdigin bilgiler icin tesekkurler. Canim asilama ameliyat masasinda filan mi yapiliyor? Hemen bi sonraki hasta gelicek kalkman lazim derse bana ben kafayi kirarim orda o yuzden dedim acaba kendi odasinda mi yapiyor
Amin cnmm inşallah:)...
Yok normal muayene odası gibi makasa alıyolar seni,herhalde aşılama için kullanılan odalarıydı bnm olduğum yer çünkü doktor bana 5 dk yat dedi ben itiraz edince istediğin kadar yatabilirsin dedi.

olmadı olmadı yine olmadı hiç güvenim kalmadı.şuanda umutsuz bir vakkayım eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum.

Back