- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- Konu Sahibi Happy Meal
Hsgı anestezısızmi cektrdınz arkadaslar
Ben anestezisiz cektirmistim daha ucuz olsun die :s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsgı anestezısızmi cektrdınz arkadaslar
ya canım nasıl dayandın allahım emeklerinin bosa cıkarmasın.ben dayanamadım anestezı İle cekillmeme ragmen acı cektim senı dusunemıorumBen anestezisiz cektirmistim daha ucuz olsun die :s
ya canım nasıl dayandın allahım emeklerinin bosa cıkarmasın.ben dayanamadım anestezı İle cekillmeme ragmen acı cektim senı dusunemıorum
Merhaba canım, 7 kasım gibi regl olucam, 8 inde hastaneye gidip tedaviye başlayacağız, ancak diyarbakırdayız ve ilçesindeyiz, burası sürekli karışıyor son dönemde, nasıl halledeceğiz bilemiyorum, allah hepimize yardımcı olsun, sevgilerArkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba.
kasım ayının ilk günlerinde kısmetse ilk aşılamamı deneyeceğiz.
geçen ay girişimler yapıldı fakat açık olan taraftaki yumurtanın gelişimi durdu tıkalı taraftaki gelişip çatladı dolayısıyla aşılama iptal edildi.
dün muayenemi oldum, kiste dönüşen yok ve ilaç başladım. kullanacağım ilacın adı LETU 2.5mg 5 gun kullanıp sonra 1 gun FOSTIMON 75mg vurulup pazartesi gunu kontrole gidicem. gelişmelerden sizi gün be gün haberdar edicem.
Merhaba canım, 7 kasım gibi regl olucam, 8 inde hastaneye gidip tedaviye başlayacağız, ancak diyarbakırdayız ve ilçesindeyiz, burası sürekli karışıyor son dönemde, nasıl halledeceğiz bilemiyorum, allah hepimize yardımcı olsun, sevgiler
Yok canım hsg çektirmiştim tüpler açık çıkmıştı bu Histeroskopi genel anestezi ile çekilcekmiş rahime kamera gönderilip eger onda da bi sorun çıkmazsa aşılama yapalım dediHayırlı olsun canım aşılamam... Nasıl oldu, kaç yumurta, sperm kalitesi biraz detay versen yaaaa...
Tamam canımCanim Allah yardimcin olsun, kolaylik versin insallah. Regl olunca yaz bana alalim seni de kismetse listemize
Yok canım hsg çektirmiştim tüpler açık çıkmıştı bu Histeroskopi genel anestezi ile çekilcekmiş rahime kamera gönderilip eger onda da bi sorun çıkmazsa aşılama yapalım dediömür boyu aynı sevgiyle sevilmek dileğiyle :)
aynen canım ben de öyle düşünüyorum, daha dun anneme dedimki kayınvalidem ödese o çucuğu severken bana tokat gibi gelicek demiştim. Mevla'm neylerse güzel eyler işte.
inşallah canım şimdi hemen altta bugun yaşadıklarımı ve sonucu yazıcam.sayımız arttı daha kasım yeni başlıyor yarından itibaren daha da dolacak inşallah sayfamız :) güzel haberlerle çiçeklenecek :)
hsg çekilecek sanırım öyle mi canım? hakkında hayırtlısı inşallah. zaten önce rahim filmi çekilmesi bence kesinlikle daha doğru.
şimdi hemen aşağıda bugün olanları paylaşıyorum canım :)
canımmm hadi geçmiş olsun, hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :) güzel haberler için geriye sayım başladı yani :) biraz bilgilendiresene bizi zamanın varsa kaç dk sürdü acın oldu mu? kaç yumurtan vardı kaç mm idi gibi?
aminnn canım aminnn. Allah hepinizden razı olsun, iyi ki varsınız. :)
anestezi uygulanmadı ve çok ağrım olduBen anestezisiz cektirmistim daha ucuz olsun die :s
Banada
anestezi uygulanmadı ve çok ağrım oldu
Arkadaşlar hepinize kocaman bir merhaba.
kasım ayının ilk günlerinde kısmetse ilk aşılamamı deneyeceğiz.
geçen ay girişimler yapıldı fakat açık olan taraftaki yumurtanın gelişimi durdu tıkalı taraftaki gelişip çatladı dolayısıyla aşılama iptal edildi.
dün muayenemi oldum, kiste dönüşen yok ve ilaç başladım. kullanacağım ilacın adı LETU 2.5mg 5 gun kullanıp sonra 1 gun FOSTIMON 75mg vurulup pazartesi gunu kontrole gidicem. gelişmelerden sizi gün be gün haberdar edicem.
Yok canım hsg çektirmiştim tüpler açık çıkmıştı bu Histeroskopi genel anestezi ile çekilcekmiş rahime kamera gönderilip eger onda da bi sorun çıkmazsa aşılama yapalım dedi
hayırlı olsun lütfen dua et bizede dua et son 4 gunum ogrenmek içinburaya da yazayım listede ekliyim.beta hcg sonucum dün 22 çıktı kızlar 26. günümdü
Allah yardımcınız olsun, hepinizi hayırlı evlatlar sahibi etsin inşallah...hayırlı olsun lütfen dua et bizede dua et son 4 gunum ogrenmek için
:Allah yardımcınız olsun, hepinizi hayırlı evlatlar sahibi etsin inşallah...
Günaydın kızlar,
Hayır olsun inşallah bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm, çok üzülüyorum ama bir taraftan da belki yerleşme kanamasıdır ya da üstüne görmedir diyorum... Nasıl bir ümit dünyasında yaşıyorsam artık...
buraya da yazayım listede ekliyim.beta hcg sonucum dün 22 çıktı kızlar 26. günümdü
evet arkadaşlar pazartesi tüp bebek için start veriyorum..duanıza ihtiyacım var..gerçi adet olmadım henüz ama temizken yaptıracağım tahlilleri yaptırmaya gidiyorum.en azından onlar için zaman kaybetmem.1.5 ayda rapor çıkıyormuş.1 ayda yetişirse aralıkta yaptırırım nşallah.ocağa kalmak istemiyorum.İnşallah yetişir..
asılamadan sonra kac gun dınlenmemız lazım canım