- Konu Sahibi Happy Meal
canım burda yeniyim sat bat nasıl hesaplanıyo ben gecen pazar adet oldum pazartesi yani ikinci günü iğnelerime başladım bugün yedinci günüm yarın kontrolüm var aşılama günü yarın belli olur galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burda yeniyim sat bat nasıl hesaplanıyo ben gecen pazar adet oldum pazartesi yani ikinci günü iğnelerime başladım bugün yedinci günüm yarın kontrolüm var aşılama günü yarın belli olur galiba
canım çok teşekkür ederim. ben 28 günde bir oluyorum henüz aşılama tarihim belli değil yarın kontrolüm var belli olur belkison adet tarihin 26 ekim o halde canım, bat da beklediğin adet tarihin. normalde kaç günde bir oluyorsan bir sonrakini kestirebilirsin zaten, gerçi aşılama için ilaç tedavisi gördüğümüz için ortalama aşılamadan 14 gun sonra adet görüyoruz zaten ama ortalama kaç gunde oluyorsan biz yine de bir tarih yazalım. geneldde adetin 10. gununden sonra aşılama tarihi belli oluyor canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah. :) hemen listemize ekliyorum seni :) aramız hoşgeldin :)
canım çok teşekkür ederim. ben 28 günde bir oluyorum henüz aşılama tarihim belli değil yarın kontrolüm var belli olur belki
canım hemen seni de alalım listemize, sat bugun bat ne zaman ve ilk aşılaman mı olacak belirtebilir misin?
İyi akşamlar yoldaşlarım:)yarın sabah hayırlısıyla ilk aşılamamı olucam çok heyecanlıyım sonra şafak 14:)Lütfen birbirimize dua edelim herşey yolunda olsun bebeklerimiz tutsun Allah'ın izniyle.Rabbim burdaki herkese hepimize hayırlı,sağlıklı,salih evlatlar nasip etsin.
Bişey sormak istiyorum tecrübeli olan varsa bilgilendirsin beni lütfen bnm 7 aydır mantar ve akıntı sorunum vardı bu ay çok şükür mantar yok ama akıntı var yine rakı rengi gibi rahatsızlık vermiyo ama bebek oluşumuna bi engel yaparmı??? doktorrum hormon aldığım için bi ilaç vermedi.Yapmadığım şey kalmadı geçsin diye yokk geçmedi gitti nasıl kurtulurum önerisi olan varmı?
Benim galiba tutmadı 10. Gunum deger 1.06 heralde yükselmek artık
ne yapım happyMerveks canim hadi simdiden hayirli olsun bize ilk firsatta neler yasadigini asilamanla ilgili bilgi verirsen cok seviniriz. Diger konu hakkinda bilgim yok malesef ama bilrn arkadaslar yardimci olacaklardir.
Deniz canim dayanamadin yaptirdin di mi testi, fur bi acele etme 2 gun sonra baktir
Sen bi dur acele etme sali tekrar yaptirmalisin bencene yapım happy
Da
sendemi:) üzülme aşılama yaptırdın sen beta hcg ye baktırmadan olmaz canım sen beta hcg yaptır bole olmas.umutsuz olma 2 gunde neler deısırrrr:)Merhaba arkadaşlar beni dr ayın 5 inde test için çağırdı yani Çarşamba günü. Ama bende duramadım deniz3333 gibi bende test yaptırdım tek çizgi çıktı galiba ilk aşılamam olmıcak. Çarşamba günü de pozitif çıkıcağını zannetmiyorum. Ama genede gidicem.
yaptırıımm da düşünsene 2 güne 1 2 katı artıosa hesap yapsam 14. gunu 4e felan geli habire ruyama giriioSen bi dur acele etme sali tekrar yaptirmalisin bence
hayırlı olsun canım benim bende bugun yaptırcam aşılamyı bakalım inş bende ve herkes guzel haerler verırız.buraya da yazayım listede ekliyim.beta hcg sonucum dün 22 çıktı kızlar 26. günümdü
şimdi bi genelleme yapalım.bilgimiz olsun.
aşılamanın 7.günü beta hcg degeri 7,1
aşılamanın 8,günü beta hcg değeri 4,8
aşılamanın 10.günü beta hcg değeri 1,06
devamı gelecek...
GÜNAYDINNNNN. bugün 12-13.00 gibi aşılamam yapılacak eşim birazdan sperm verecek ben işyerındeyım tabıkı bekliyorum. cumartesi saat 22.00 da iğnemi vuruldum. ama netten baktığıma göre aşılamayla olma ihtimali normal yolla olma ihtimalinden dah düşükmüş ve bikaç arkadaşın da iii sonuçlanmadığı için hiççç yaptırasım yok sadece kendimi tup bebeğe hazırlıyorum doktor 3 kez aşılama dedı ama ben 2 defa yaptırcvam. zaten çook zaman kaybettık. offffff çok umutsuzum ve stresliyim....
bende bugun pazartesi olcam canım. bol şans canım.merhaba arkadaşlar bende ptesi ilk aşılamamı oluyorum hakkımızda hayırlısı inşallah...