- 29 Ağustos 2014
- 4.849
- 16.939
- 408
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
O işlere hiç girmem. Kendisi öğrensin çünkü ben karısına söylesem beni suçlu çıkarır kocasının melek olduğunu falan söyler
Yakınlaştık maalesef ki. Bilseydim izin vermezdim. İnanın öğrendikten sonra adama neden dahi demedim sadece allah ıslah etsin seni dedim. Bir kelime bile konuşmadım bilseydim asla yapmazdımBence de girme ya. Cogu kadin sen ayarttin kocami diyecek potansiyelde. ama gerizekali herif insallah bigun yakalanir da g.tune tekmeyi yer. Siz bu surecte fiziksel olarak yakinlastiniz mi? Eger yakinlastiysaniz tabiki hayal kirikligi ve uzuntu buyuk olur. Ama kimseye guvenemem falan demeyin. O adam kimdir ki size boyle bi travma birakacak bu sekilde dusunun. Hayatinizi etkilemesine degmeyecek biri cunku.
Evet kesinlikle öyleBöyle böyle insanlara güvenmemeyi öğreniyor, paranoyaya bağlıyoruz herşeyi işte.Geçmiş olsun .
Son dönemde Erkeklerin iyice hayvanlaştığını unutma, boşuna da kendine kızma. Şerefli bir evli adam bunu yapmaz, şerefsizin suçlusu da sen değilsin.Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.
Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin
Boşuna sorma, o da onun gibi olmasa bu duruma göz yummazdı.O şahsa kızmıyorum. Yanındaki arkadaşı? O çocuklar eğer bir defa konusursam ona söyleyeceğim. Kenara çekip anlatabilirdi, senin kız kardeşine bu yapılsa hoşuna gider miydi diye sadece sormak istiyorum
Ş…siz
Eşine acıdım
Sen atlatırsın da
Evet en çok o kişiye kızıyorum nasıl beni uyarmadı diye. İlerletmezdim şuan böyle üzülmezdim. İkisine de hakkım helal değilValla ben olsam o adama da arkadaşı olan şerefsize de mesaj atardım. İkisine de gvat pzvnk yazardım. Evlisin kardeşim evliii gezip bir de milleti kandırıyor şerefsiz
O arkadaşı da ayrıca pzvnk kör müymüş evli adamın kızları kandırmasın çanak tutuyor
Ayrıca eşini düşündüğüm için sesimi çıkarmadım. Huzursuzluk olmasın, affetse (ki affeder) bile içinde şüpheyle yaşamaktansa bilmesin daha iyi. Ben atlatırım zaten.Ş…siz
Eşine acıdım
Sen atlatırsın da
Kandırıldığın için kendine kızman çok saçma değil mi? Hırsızın kabahatini neden üzerine alıyorsun kiBen atlatırım doğru şuan gerçekten çok mutsuzum kandırıldığım için. Kendime kızıyoum, suçlu hissediyorum,kandırıldım duygularımla oynandı. Aslında bence olan bana oldu
boyu devrilesice adam.edit:bu lafdan banlanmam umarımBen atlatırım doğru şuan gerçekten çok mutsuzum kandırıldığım için. Kendime kızıyoum, suçlu hissediyorum,kandırıldım duygularımla oynandı. Aslında bence olan bana oldu
Doğru iyi ki erken öğrendim. Sonuçta daha çok gencim bu tarz olaylar ile hayatımı kirletmek istemiyorumŞanslıymışsınız ki erkenden öğrenmişsiniz. İş ilerleyebilirdi daha büyük olaylar olabilirdi adamın eşi sizi öğrenip üstünüze gelebilirdi psikolojik açıdan daha çok yıpranırdınız. O yanındaki arkadaşta şerefsizmiş demekki direkt hayatınızdan silin ikisini de. Karşınıza güvenebileceğiniz düzgün insanlar illa ki çıkar umutlu olun pozitif düşünün
Yoo sana bir şey olmadıBen atlatırım doğru şuan gerçekten çok mutsuzum kandırıldığım için. Kendime kızıyoum, suçlu hissediyorum,kandırıldım duygularımla oynandı. Aslında bence olan bana oldu
Keşke bilseydi nasıl bir pislikle evli olduğunuAyrıca eşini düşündüğüm için sesimi çıkarmadım. Huzursuzluk olmasın, affetse (ki affeder) bile içinde şüpheyle yaşamaktansa bilmesin daha iyi. Ben atlatırım zaten.
keşke.. umarım kendisi bir gün öğrenir.Keşke bilseydi nasıl bir pislikle evli olduğunu
boyu devrilesice adam.edit:bu lafdan banlanmam umarımhiç üzülmeyin hata siz de değil.öğrenince devam etseydiniz hatalıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?