Evliymiş

O işlere hiç girmem. Kendisi öğrensin çünkü ben karısına söylesem beni suçlu çıkarır kocasının melek olduğunu falan söyler

Bence de girme ya. Cogu kadin sen ayarttin kocami diyecek potansiyelde. ama gerizekali herif insallah bigun yakalanir da g.tune tekmeyi yer. Siz bu surecte fiziksel olarak yakinlastiniz mi? Eger yakinlastiysaniz tabiki hayal kirikligi ve uzuntu buyuk olur. Ama kimseye guvenemem falan demeyin. O adam kimdir ki size boyle bi travma birakacak bu sekilde dusunun. Hayatinizi etkilemesine degmeyecek biri cunku.

Yakınlaştık maalesef ki. Bilseydim izin vermezdim. İnanın öğrendikten sonra adama neden dahi demedim sadece allah ıslah etsin seni dedim. Bir kelime bile konuşmadım bilseydim asla yapmazdım

Valla ben olsam o adama da arkadaşı olan şerefsize de mesaj atardım. İkisine de gvat pzvnk yazardım. Evlisin kardeşim evliii gezip bir de milleti kandırıyor şerefsiz
O arkadaşı da ayrıca pzvnk kör müymüş evli adamın kızları kandırmasın çanak tutuyor

Son dönemde Erkeklerin iyice hayvanlaştığını unutma, boşuna da kendine kızma. Şerefli bir evli adam bunu yapmaz, şerefsizin suçlusu da sen değilsin.

Küçük Bir kız evladım var, aklım çıkıyor böyle şeyleri okudukça. Ortalık itten geçilmez olmuş.

O şahsa kızmıyorum. Yanındaki arkadaşı? O çocuklar eğer bir defa konusursam ona söyleyeceğim. Kenara çekip anlatabilirdi, senin kız kardeşine bu yapılsa hoşuna gider miydi diye sadece sormak istiyorum
Boşuna sorma, o da onun gibi olmasa bu duruma göz yummazdı.

Evet en çok o kişiye kızıyorum nasıl beni uyarmadı diye. İlerletmezdim şuan böyle üzülmezdim. İkisine de hakkım helal değil

Ben atlatırım doğru şuan gerçekten çok mutsuzum kandırıldığım için. Kendime kızıyoum, suçlu hissediyorum,kandırıldım duygularımla oynandı. Aslında bence olan bana oldu
Kandırıldığın için kendine kızman çok saçma değil mi? Hırsızın kabahatini neden üzerine alıyorsun ki

Ben atlatırım doğru şuan gerçekten çok mutsuzum kandırıldığım için. Kendime kızıyoum, suçlu hissediyorum,kandırıldım duygularımla oynandı. Aslında bence olan bana oldu
boyu devrilesice adam.edit:bu lafdan banlanmam umarım hiç üzülmeyin hata siz de değil.öğrenince devam etseydiniz hatalıydınız

Şanslıymışsınız ki erkenden öğrenmişsiniz. İş ilerleyebilirdi daha büyük olaylar olabilirdi adamın eşi sizi öğrenip üstünüze gelebilirdi psikolojik açıdan daha çok yıpranırdınız. O yanındaki arkadaşta şerefsizmiş demekki direkt hayatınızdan silin ikisini de. Karşınıza güvenebileceğiniz düzgün insanlar illa ki çıkar umutlu olun pozitif düşünün

Doğru iyi ki erken öğrendim. Sonuçta daha çok gencim bu tarz olaylar ile hayatımı kirletmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…