- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.247
- 548
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Ne diyim en azından senin kocan değilmiş, senin yanından kalkıp gitmemiş. Beterin beteri var şükret.Ben şahsa üzülmüyorum. Ben evde eşini beklerken o kadın adamın yanıma gelmesine üzülüyorum, bir daha kimseye güvenemeyeceğime üzülüyorum. İstersem yıllarım geçsin ben böyle bir durumda o adam için üzülmüyorum zaten..
:) bence çoğu erkek bunu yapabilecek potansiyelde. En güvendiklerimiz bile. Bana diyor ki söyleyemedim konuşmazsın daha benimle diye. Bakar mısınız ? Beni nasıl gördü de onunla bunu bile bile devam edeceğimi düşündü. Ben anlamıyorum evliysen neden böyle maceralara düşüyorsun. Yazık gerçekten Allah ıslah etsinNe diyim en azından senin kocan değilmiş, senin yanından kalkıp gitmemiş. Beterin beteri var şükret.
Kendine kızacağın bi şey yok, öğrendiğin an yapman gerekeni yapmışsın zaten.Şimdi bir başkasına nasıl güvenirim ki?
İnanın ben acaba devam etsem mi siye bir saniye düşünmedim ki. Ben öyle büyümedim,ailem bana o ahlakı çok güzel öğretti. Ben sadece üzgünüm ve buna engel olamıyorum. Sizlerle dertleşmek istedim
Bile bile devam etmeyeceğini anladigi icin söylememiş zaten, yani seni kotu gordugu yok.:) bence çoğu erkek bunu yapabilecek potansiyelde. En güvendiklerimiz bile. Bana diyor ki söyleyemedim konuşmazsın daha benimle diye. Bakar mısınız ? Beni nasıl gördü de onunla bunu bile bile devam edeceğimi düşündü. Ben anlamıyorum evliysen neden böyle maceralara düşüyorsun. Yazık gerçekten Allah ıslah etsin
Kendine kızacağın bi şey yok, öğrendiğin an yapman gerekeni yapmışsın zaten.
Üzgün ve kırgın hissetmen de çok normal. Etkisi azalınca kurtulduğun için sevineceksin.
Herkes böyle değil çok şükür, insanlara ve duygulara küsme.
Normal bi süreç, çirkin şeyler yapılmış, normal insan bundan iğrenir ve buna maruz kaldığı için üzülür. Bi süre sonra etkisi azalır. Dersini alıp önüne bakmak lazım.Allah ıslah etsin böyle insanları, buna izin verenleri de. En çok arkadaşına kızgınım zaten. Yani ne diyebilirim ki. Şuan mutsuzum bu yüzden de kendime kızıyorum
Ne abarttın ya. Bide bayıl istersenBen şahsa üzülmüyorum. Ben evde eşini beklerken o kadın adamın yanıma gelmesine üzülüyorum, bir daha kimseye güvenemeyeceğime üzülüyorum. İstersem yıllarım geçsin ben böyle bir durumda o adam için üzülmüyorum zaten..
Yakın zamanda evli bir arkadaşımın eşi onu aldattı boşanıyor. Belki 40 kişi hem adama hem kadına neler diyoruz neler bir bilseniz. Kadını da işn içine katıyoruz çünkü biliyormuşMerhaba arkadaşlar,
2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.
Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin
Tabii ki yapacağım şeyi yaptım. Ne münasebet daha fazla ilerletmek. Ne haddime. O kadar düşmedim çok şükür
Karısına ulaşma şansınız varsa bence ona olanları anlatın. Evli olduğunu bilmiyordum öğrenince direkt ayrıldım deyin. Çoğu kişi karışma diyecektir ama o kadının da böyle bir adamla birlikte olduğunu öğrenmeye hakkı var.Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce tanıdığım bir adam. Aramizda olanlarin bir adi yok ama etkileniyoruz birbirimizden. Son zamanlarda çok fazla şüphelendiğim durum oldu ve ona bunları yazıp kimsenin günahına giremem,kendimi kullandıramam dedim ve bana evli olduğunu kendisi itiraf etti.
Tabii ki konuşma bitti fakat ona kızmadım kendime kızdım, onunla görüşünce yanındaki arkadaşına kızdım (bana neden söylemedi diye) açıkcası şuan hayatımın en zor anlarından birisini yaşıyorum. Bana bir şeyler söyleyin lütfen bana bir akıl verin
Karısına ulaşma şansınız varsa bence ona olanları anlatın. Evli olduğunu bilmiyordum öğrenince direkt ayrıldım deyin. Çoğu kişi karışma diyecektir ama o kadının da böyle bir adamla birlikte olduğunu öğrenmeye hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?