Evliymiş

Ne diyim en azından senin kocan değilmiş, senin yanından kalkıp gitmemiş. Beterin beteri var şükret.

Ne diyim en azından senin kocan değilmiş, senin yanından kalkıp gitmemiş. Beterin beteri var şükret.
:) bence çoğu erkek bunu yapabilecek potansiyelde. En güvendiklerimiz bile. Bana diyor ki söyleyemedim konuşmazsın daha benimle diye. Bakar mısınız ? Beni nasıl gördü de onunla bunu bile bile devam edeceğimi düşündü. Ben anlamıyorum evliysen neden böyle maceralara düşüyorsun. Yazık gerçekten Allah ıslah etsin

Kendine kızacağın bi şey yok, öğrendiğin an yapman gerekeni yapmışsın zaten.
Üzgün ve kırgın hissetmen de çok normal. Etkisi azalınca kurtulduğun için sevineceksin.
Herkes böyle değil çok şükür, insanlara ve duygulara küsme.

Bile bile devam etmeyeceğini anladigi icin söylememiş zaten, yani seni kotu gordugu yok.

Allah ıslah etsin böyle insanları, buna izin verenleri de. En çok arkadaşına kızgınım zaten. Yani ne diyebilirim ki. Şuan mutsuzum bu yüzden de kendime kızıyorum

Allah ıslah etsin böyle insanları, buna izin verenleri de. En çok arkadaşına kızgınım zaten. Yani ne diyebilirim ki. Şuan mutsuzum bu yüzden de kendime kızıyorum
Normal bi süreç, çirkin şeyler yapılmış, normal insan bundan iğrenir ve buna maruz kaldığı için üzülür. Bi süre sonra etkisi azalır. Dersini alıp önüne bakmak lazım.

çok yazık gerçekten. Söyleselerdi bana ben ortaligi yikmazdim gercekten kalkar evime giderdim. Bu beni cok kizdiriyor. Ben kimseye hesap sormadim bile bunu ogrenince sana kizmiyorum allah seni islah etsin dedim sadece

Akıl verecek bir durum yok.
Bence olması gerektiği gibi davranmassin.
Hatanin neresinden dönersen kârdir.
Üstelik farkında olmasaydın,devam etseydin ; adını bile cikarirlardi..Ki bir kadının başına gelebilecek en kotu seylerden biri bence.
Verilmiş sadakan varmış.

Yakın zamanda evli bir arkadaşımın eşi onu aldattı boşanıyor. Belki 40 kişi hem adama hem kadına neler diyoruz neler bir bilseniz. Kadını da işn içine katıyoruz çünkü biliyormuş

Karısına ulaşma şansınız varsa bence ona olanları anlatın. Evli olduğunu bilmiyordum öğrenince direkt ayrıldım deyin. Çoğu kişi karışma diyecektir ama o kadının da böyle bir adamla birlikte olduğunu öğrenmeye hakkı var.

O işlere hiç girmem. Kendisi öğrensin çünkü ben karısına söylesem beni suçlu çıkarır kocasının melek olduğunu falan söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…